Puslu kıtalar atlası-İhsan Oktay Anar
Cennette karşılaşacağınız beş kişi-Mitch Albom
Ben dünyanın en akıllı insanıyım-Erdal Demirkıran
27 Ocak 2006 02:52
palindrom
şeker portakalı birara yasaklanan kitaplar arasındaydı...nedense:S
27 Ocak 2006 03:08
a. bandini
aaa nasıl unuttum ya
Pal Sokağı Çocukları
inanılmaz bir kitaptır ya mükemmel!
27 Ocak 2006 03:35
steelgrave
Türlerin Kökeni - c. darwin
11 Mart 2006 15:26
banshee
Kutsal Kitaplar'ın çıkışı valla her türlü herşeyi değiştirmiştir :)
11 Mart 2006 15:31
salihzeki
jack london-şampiyon
bu kitapdan sonra boksör olma istediğim dahada artmşdı !
11 Mart 2006 15:38
ece
Gabriel Garcia Marquez -- Kolera Gunlerinde Ask.. ben bu kitabi okudugumdan beri aska iliskilere insanlara bakis acim degisti walla hayatimin akisi da bolece degismistir herhalde..
11 Mart 2006 16:03
willow is blessed
Gerçekten ''Hayat değiştirecek'' kadar kuvvetli olarak Kuran, İncil var benim bildiğim. Onun haricinde The Mists of Avalon belki bir parça sallandırmıştır hayat akışımı.
Geri kalan tüm kitaplar ise ille bir şekilde yön veriyordur, bir gelişim, bir değişim sağlıyorlardır bana da, ben farkında değilimdir.
24 Mart 2006 21:41
die nachtschwarmerin
Kırmızı ışıkta yürümek-Erdal Atabek'in çok başarılı bir kitabı. tavsiye edlir:)
''beyoğlu rapsodisi'' beyoğlunu başka bi sewdirdi bana we de hayati....
24 Mart 2006 22:21
tane® can
Maeve Binchy-Italyanca Aşk Başkadır, İtalyancaya başladım,ilk fırsatta İtalya ve Dubline gidicem:) Machivalli- Prens akademik duruşumu olsun dünya görüşümü olsun şekillendiren kitap, Bi de thor HEYERDAHL' IN KON TİKİ'Sİ ; bu kitap sayesinde burdayım yoksa büyük ihtiamelle başka bi yerde mühendislik filan okuodum_ana fikri hayallerinin peşinden git gözü karartıp;kimseyi takma
24 Mart 2006 22:34
bus10kez
Hemen söyliyeyim : RICHARD ADAMS - Watership Down
45 dk. önce bitirdim , kitabın türkçe çevirisi mevcut deil.
İngilizce olmasına rağmen kitabın son 50 sayfasını okumamak için 4 gündür mücadele veriyordum. Son 50 sayfayı ayırıp kitabı tekrardan okumaya başlamıştım (güncellmiş bir vocabulary ile) , ama daha yarısına gelmeden kitabı bitirdim. Her akşam bu kitap sayesinde 4 DE atmaya alışmış biri olarak bu gece 1:30 da kitabın bitmesi benim iki buçuk saatimi nasıl kendimi daha iyi bir insan haline getireceğimi düşünerek geçirmeye sevketti. (My name is not Earl.) Uzun yazdım ama resmim de uzun yer kaybetmeyeceksiniz.
Sonuç : Strongly Recommended
(Bu arada hikaye yuvalarından ve insanlardan kaçara kendi yuvalarını kurmaya uğraşan bir bölük yabani tavşanın başından geçiyor)
28 Mart 2006 02:32
comandante
Lance AMSTRONG Yaşama Çevrilen Pedallar Kesinlikle azmin zaferini anlatan bi kitap mutlaka okuyun
29 Mart 2006 18:46
dnz
elif şafak bit palas ve orhan pamuk yeni hayat
30 Mart 2006 16:19
archiss
ayn rand,hayatın kaynagı supeeeeeeeeeeer:)
9 Nisan 2006 21:53
.:nadir:.
suc ve ceza
böyle buyurdu zerdust
cesur yeni dunya
hepsi guzel kitaplardır...
9 Nisan 2006 21:58
asmin,,
hermann hesse - steppenwolf (bozkırkurdu)
"bizim gibi insanlar vardir hep, yasamdan en yuce olani uman, onun anlamsizligina ve kabaligina bir turlu alisamayan"
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/2097
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!