yok o bu tarz bocalama değildi aslında inanamadım beni mezun ettiklerine:) bi de örencilik hayatın bitiyo onun şaşkınlığı:)
*** perihel demis ki: sen bocalamadın yani,bir ay mezun oldum diye sayıkladın farkında değildin;p
20 Temmuz 2008 00:50
luca leotardo
Ya ortakantinde gezmicen oturucan çalışıcan
ya da ortakantinde de gezebileceğin bir iş bulup çalışacaksın yoksa
depresyona girersin:D
20 Temmuz 2008 00:50
*** perihel
:D no panic
yalnız bu tek benim derdim değil ki ben geleceği çok parlak insanım;p
acayip üzdü beni bugün etrafta olan bitenleri seyretmek,
tayyipten iş istiycek hale geldi insanlar yemin ederim,
yazık ya bu kadar insana resmen koyun sürüsü modundayız valla,her geçen gün de daha kötü oluyor mesela aynı dersaneye 3sene sonra gidince başka bir öğrenci kitlesiyle karşılaşıyosun,sıfır sorgulama,komut-eylem bu kadar da olmasın artık nolur ya :,(
anthony casso cesare demis ki: Ya ortakantinde gezmicen oturucan çalışıcan
ya da ortakantinde de gezebileceğin bir iş bulup çalışacaksın yoksa
depresyona girersin:D
20 Temmuz 2008 00:58
-neva-
ben mezun olana kadar akp iktidarda olur inşallah diyen kişileri biliyorum ben.torpili hazır çünkü.böylelerinin tayyipe kadar gitmesine gerek yok tayyibin yamağı çok olduğu için onlar halledio bu işleri.yazıkk....
üzülme canım her genç kızın başına geliyor böyle şeyler, gecicek annem müsterih ol:) haklısında yapcak fazla bir şey yok sadece üzülücez işte
20 Temmuz 2008 01:04
*** perihel
mide bulandırıcı:s
ya zaten insanlar kendilerini aç bırakan hükümetlerin dilendirmek suretiyle yaptıkları yiyecek yardımına oy verir konuma gelmiş:s
iş istemek,torpil ne demek ki artık
*** perihel demis ki: mide bulandırıcı:s
ya zaten insanlar kendilerini aç bırakan hükümetlerin dilendirmek suretiyle yaptıkları yiyecek yardımına oy verir konuma gelmiş:s
iş istemek,torpil ne demek ki artık
20 Temmuz 2008 01:08
*** perihel
hayır üzülmeyelim artık!daha iyisini hakediyoruz bunu bir düşünebilsek.
yarın devam ederiz.beni 3 sularında yeni hareket başlatıyor diye almazlarsa evden tabi,yeterince belgeleri de var 'fuck of the system';))))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20950
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.