yaptığını gördün mü?
herkes melissa p başlığına uçtu;) :D
zaten konu kaçılcak konu
19 Temmuz 2008 23:14
ßµ®ãk
diyecegım şu ki, once askerlık vakıt kaybetmden daha sonra paraya bakmadan ısı ogrenme ıcın staj tadında gırılecek işler,bu arada bır ısde calısıyorken yınede iş ılanlarına bakmayı unutmayın, bıraz şans bırazda torpılınız varsa zaten devamı gelır,ozel sektor de sunu da unutmamak gerek adam sıze her ısı yaptırabılır yanı ben araba kullanmam fln demeyın eger amacınız devlet ıse kpss sınavlarına sıkı calısın,su an aklıma gelenler bunlar bıraz dagınık oldu ama neyse (:
219 Temmuz 2008 23:19
aslan67
imzamı atarım..
ilk önce askerlik erkekler için..maaştan ve zamandan ciddi bir götürüsü var bana göre..işe başladıktan sonra askere gitmek iş hayatını oldukça kötü etkiler gibime geliyor..
ardından iş ne olursa olsun,parası ne kadar az olursa olsun sektöre adım atmak..kendini geliştirmek..zaten sen biraz işi kap yüksek maaşlı bir yere illa ki geçersin..
ßµ®ãk demis ki: diyecegım şu ki, once askerlık vakıt kaybetmden daha sonra paraya bakmadan ısı ogrenme ıcın staj tadında gırılecek işler,bu arada bır ısde calısıyorken yınede iş ılanlarına bakmayı unutmayın, bıraz şans bırazda torpılınız varsa zaten devamı gelır,ozel sektor de sunu da unutmamak gerek adam sıze her ısı yaptırabılır yanı ben araba kullanmam fln demeyın eger amacınız devlet ıse kpss sınavlarına sıkı calısın,su an aklıma gelenler bunlar bıraz dagınık oldu ama neyse (:
219 Temmuz 2008 23:27
*** perihel
aslında şöyle de bir sorun var
aileler çok dengesiz hareket edebiliyor bazen,
mesela arkadaşlarım iş görüşmelerine çağırıldı güzel şirketlerden bir sürü sorun çıkardı aileleri evde.özellikle yine kızlar için daha çok sorun olabiliyor.çünkü kızı yeni okutan zihniyet niye okuttuğunu idrak etmekte zorlanıyor.
o kadar sene kendi başına yaşadıktan sonra da evde ergenlik çağına dönmen beklentilerini bu gelecek kaygısı ve stres içerisinde atlatmak çok zor,kafanı kullanabilmek bir kere baştan engellenmiş oluyor
19 Temmuz 2008 23:27
prime evıl
şimdi bizmi kabağatli olduk
*** perihel demis ki: yaptığını gördün mü?
herkes melissa p başlığına uçtu;) :D
zaten konu kaçılcak konu
19 Temmuz 2008 23:30
*** perihel
o değil insanlar seni anlamaktan beni anlamakta zorlanmaya başladılar;p
19 Temmuz 2008 23:38
prime evıl
tuhafsın
19 Temmuz 2008 23:40
lopistees
at 5-6 bira .. hadiii fondip. unutcan bak herşeyi sil baştan hesabı yani
19 Temmuz 2008 23:45
güveeen
sistım saks
19 Temmuz 2008 23:47
*** perihel
çok mu kötüyüm hakikaten ya?:s ;)
farkında mı değilim yoksa? ;D:D
lopistes demis ki: at 5-6 bira .. hadiii fondip. unutcan bak herşeyi sil baştan hesabı yani
19 Temmuz 2008 23:48
başrahip ve şürekası
*** perihel
çok mu kötüyüm hakikaten ya?:s ;)
farkında mı değilim yoksa? ;D:D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20950
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.