ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Yine, Yeni, Yeniden Hacettepespor
super lig gay rengi hacettepespor
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

hiyelk@r
hiyelk@r

Gençlerbirliği Oftaş Spor'un Olağanüstü Genel Kurulu'nda alınan kararla kulübün adı ve rengi değişti.

Kulübün Emek'teki binasında yapılan Olağanüstü Genel Kurul'da, Divan başkanlığını Sinan Gürsoy, katip üyeliklerini İsmail Özkan ve Osman Sargun yaptı.

168 delegeden 105'inin katıldığı kurulda, kulübün adının Hacettepe Spor Kulübü olarak değiştirilmesine, mevcut kırmızı-siyah-beyaz renklerine ilaveten menekşe morunun da eklenmesine, yönetim kurulu sayısının 13'ten 17'ye çıkarılmasına oy birliğiyle karar verildi.

Tek liste halinde gidilen seçimde, yeni yönetim kuruluna Turgay Kalemci, Adnan Dinçer, Veli Balat, Yiğit Ali Ekmekçi, Hayri Güler, Suphi Acar Yalçınkaya, İsmail Kalemci, Murat Yıldız, Mehmet Dilber, Fazlı Taşkın, Veli Gürpınar, Hüseyin Ulusoy, Yaşar Emin, Nevzat Reha Tandoğan, Yılmaz Kaplan, Türker Kuner, Mustafa Haholu, denetleme kuruluna ise Metin Kale, Tevfik Gülcan ve Ahmet Canatan 105 delegenin tamamının oyunu alarak seçildi.

Genel Kurul sonunda konuşma yapan ve 7 yıl önce bir amaç için yola çıktıklarını belirten başkan Turgay Kalemci, ''Bu amacımızı da çok başarılı bir şekilde sürdürüyorduk, ancak basın ve kamuoyunda Gençlerbirliği ile Gençlerbirliği Oftaş kulüpleri arasındaki isim ve renk benzerliği hakkında demogoji yaratıldığı için biz de isim ve rengin değiştirilmesi konusunda bir kamuoyu araştırması yaptık. Araştırmanın sonunda Hacettepe ismi ön plana çıktı. Bu doğrultuda ismimizi Hacettepe Spor Kulübü olarak değiştirerek, aynı hedefler doğrultusunda yolumuza devam edeceğiz. Bundan sonra Ankara'yı bu isim altına temsil edeceğiz'' dedi.

NTVSPOR ve Ajanslar
Güncelleme: 18:50 TSİ 18 Temmuz 2008 Cuma
19 Temmuz 2008 14:32   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
hayırlı uğurlu olsun ne diim:)
19 Temmuz 2008 14:39   mesajın adresini al  

meazzaa
meazzaa
walla çook ii olmuş menekşe renkli bi takımda ii olurlige renk katar
19 Temmuz 2008 14:41   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
taşak gecerler lan adamlarla maçlarda, bişi değil taraftar hakeme küfredemicek yazık günah, ucu kendilerine dokunuyo diye

meazzaa demis ki:
walla çook ii olmuş menekşe renkli bi takımda ii olurlige renk katar
19 Temmuz 2008 14:42   mesajın adresini al  

meazzaa
meazzaa
taraftar grubunun adıda menekşeler olsun
 1   19 Temmuz 2008 14:43   mesajın adresini al  

hiyelk@r
hiyelk@r
taşak gecerler lan adamlarla maçlarda, bişi değil taraftar hakeme küfredemicek yazık günah, ucu kendilerine dokunuyo diye

abi sanmıyorum ki bi taraftar kitlesi olsun, sanırım şu an 3-5 taraftardan biri benim.
az önce zaten bu takımı desteklemeye karar verdim, hani caydırmayın hemen :)
 1   19 Temmuz 2008 14:44   mesajın adresini al  

meazzaa
meazzaa

nickini menekşe yapmalısın

hiyelk@r demis ki:

abi sanmıyorum ki bi taraftar kitlesi olsun, sanırım şu an 3-5 taraftardan biri benim.
az önce zaten bu takımı desteklemeye karar verdim, hani caydırmayın hemen :)
19 Temmuz 2008 14:45   mesajın adresini al  

hiyelk@r
hiyelk@r
yau fiorentina da mor menekşeler değil miydi?
19 Temmuz 2008 14:47   mesajın adresini al  

meazzaa
meazzaa
öleydi sizde bizim erciyessporun interle kardeş takım olduğu gibi fiorentinayla kardeş takım olun

hiyelk@r demis ki:
yau fiorentina da mor menekşeler değil miydi?
19 Temmuz 2008 14:48   mesajın adresini al  

hiyelk@r
hiyelk@r
tamam, yönetime geleyim hemen halledicem bu işi
19 Temmuz 2008 14:54   mesajın adresini al  

..........
..........
i. melih gökçek Hacettepe spor ile Keçiörensporu birleştirip, keçiöğrengücü yapmıştı ve hacettespor u silmişti tarihte.

bu efsane takımın tekrar aramıza katılması çok güzel, ligimize renk katacak.
19 Temmuz 2008 14:55   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
e hani Göztepe olacaktı?
19 Temmuz 2008 15:17   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008