ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  Kitap Kampanyası

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

root
root
Merhaba arkadaşlar okumak isteyen ilkokul ögrencileri için kütüphane kurmak gibi bir faaliyete geçersek kimler yardım eder aranızda gönüllü warmı ?
~ 957 gün   mesajın adresini al  

duygu
duygu
çok güzel bir proje ben yardımcı olmak isterdim

bad religion
bad religion
ben de isterim de nerde ne zaman ve nasıl olcak??

root
root
Arkadaşlar eger yeterli çogunlugu saglayabilirsek böyle bir projeye başlıyacaz ama dediğim gibi bunun için öncelikle gönüllülerin belirlenmesi lazım ayrıca Duygu , Volkan ve Merve Teşekkürler

duygu
duygu
herhangi bi kuruluş altında mı olcak bu proje?yoksa sponsor bulmamız gerekiyomu?

duygu
duygu
ben sağlarım bizim okulda katılımcı yaratmak kolay :)

root
root
Sevgili duygu aslında olayı kısaca açıklamak gerekirse bir kuruluş yok organizasyonu bizler ortakantin geçligi olarak gerçekleştirecez yani herkez bir kurum olacak ve çevresindeki insanları organize ederek kütüphane için kitap toplayacak kesinlikle ama kesinlikle bu işin içine para girmeyecek paranın nerelerde kullanılacagı kestirilemez 3 er aylık periyotlarla kitaplar alıncak ve herkezin yaşadıgı bir ildeki fakir bir semtteki ihtiyaç sahibi bir okula bu kitaplar toplanıcak daha sonra başka okullara ama öncelikle bu işte benle beraber yani fikri benlikten çıkarıp bizliğe taşyacak arkadaşlara ihtiyaç war
Bu arkadaşlar toplandıkçada asıl hedef ve amaçlar belirlenecek ben şimdiden birçok kişi ve yerle temasa geçtim yakın zmn içinde bi kaç yayınevi ile görüşecem ve yardım isteyecem
arkadaşlar ayrıca sadece kütüphane değil aynı zamanda elbise vs. şeylerde toparlayabiliriz bunların hepsi okullarda yapılacak olan araştırmalar sonucundada ögrencilere ulaştırılacak

Sorusu olan arkadaşlar benimle temasa geçebilir yada buraya sorularını yazarlarsa hepsine elimden geldigince cevap vermeye çalışacagı bu arada bu fikiri daha önce paylaştıgım ve aynı doğrultuda düşünceye sahip oldugumuz wolkan ve merveyede sonsuz teşekkürler

Eminimki el ele verip ulaşılmazı yanıbaşımıza getirebiliriz

root
root
Şunu tekrar söyleyim 3 ay boyunca belirlenecek bir okul için kitap toplanıcak herhalde yeterli sayıda kitap toplanabilir bu arada ilginizden dolayı çok sevindim ama herkez arkadaşına bu kampanyayı sölesin en azından bu kampanyayı diri tutalım bir tutamlık ateş olmasın yani birden sönemsin

onurmetu
onurmetu
onurmetu bu gorev için hazır ;)

lucy luyi
lucy luyi
adım bulunsun, reklamım olsun.

ironik gençler istiyorum. yazın beni de; destekleyeceğim dediğimi.
~ 955 gün   mesajın adresini al  

root
root
Arkadaşlar ben ayın 5 inde takriben 50 adet kitap kendim ayarlamış olacam büyük ihtimal eger bir sorun çıkmazsa diger arkadaşlarda elinden geldigi kadar yardımcı olur çevresine ne kadar çok yayarsa belki bizim bu kamanyamız ete kemiğe bürünür

Bu arada ilginin artması beni çok sevindiriyor Ülkeden ayrılmadan önce şu işi halledebilirsek dünyalar benim olacak
~ 955 gün   mesajın adresini al  

root
root
Arkadaşlar kitap kampanyasında faaliyette bulunmak isteyen arkadaşlara daha rahat ulaşabilmek amacı ile bi grup kurmuş bulunmaktayız yardım etmek isteyen arkadaşlar bu gruba üye olabilir
Grubumuzun adı Kitap Kampanyası Gönüllüleri
Vatana millete hayırlı olsun
~ 954 gün   mesajın adresini al  

root
root
Şİmdi bi sayım yapayım dedim koca sitede toplam 12 kişi bu konu ile ilgilenmiş çok kötü yaa arkadaşlar bu kadarda duyarsız olmayalım lütfen o kadar zormu yaa 5 ytl verip bir kitap almak bir paket sigaraya 3 ytl den aşşagı kimse vermiyor ayrıca kendinide zehirliyor 5 ytl ile hem kendi içimizde bir rahatlık ve huzur olur hemde ihtiyaç sahibi ögrencilerin okumasına yardımcı olabiliriz
~ 954 gün   mesajın adresini al  

root
root
sevgili ismail bu iş ete kemige büründükten sonra milli egitim müdürlügü yada volkan arkadaşımızın dediği gibi çeşitli kuruluşlarlada temasa geçilebilir ama biz ne yapabiliriz sorun burada kitapları toparlarsak ya çevremizde belirledigimiz yada beraber çalışabilecegimiz bi kuruluş ile ortaklık yaparak bu işi organize edebiliriz unutmaki bu fikir tam anlamıyla bütünleşmedi daha kimlerin ne yapıcagını bilmiyoruz vede gidipte kurum ve kuruluşlarla görüşülecek aşamaya gelmedik benim düşüncem bu
~ 953 gün   mesajın adresini al  

root
root
Sağolasın Onur
~ 952 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008