keşke kişisel bilım olsa, il kullanırken sigara içememek kotu bi şey ya
18 Ekim 2005 05:51
sabbah
KUŞ YUVASI AÇILDIIII.!!!!!
18 Ekim 2005 05:54
hafriyat
uykum bu aralar çok hafif ve evden gelen herhangi- tekrarlıyorum herhangi,tırnak kesme sesinden kapı kapamaya kadar- uyanabiliyorum. 7 saat uyudum ve asla yetmedi yetmiyor derin uyumuyorum çünkü ve her an katil olabilirim beni uyandıranlara çok vahşi şeyler yapmak istiorum!dağ başına gidip 55 saat uyicam!
sinirliyim!
sıkıldım ayrıca kimse birşey yazmıyor uyuyor mu herkes..
daha 4te gidip ders dinlicem bu uykuyla..
peeh peh..
uykusuzluk çok berbat bişey bütün gece ayakta dursan da,azıcık ya da kalitesiz uyusan da..
2 Ocak 2006 12:44
moviebiker
saate bi bakarsın 4 olmuş.sonra sabah 10daki sınava yatarsan kalkamayacağına kanaat getirirsin.zaten kalıcağın dersin sınavını beklerken.yarına ödev yapan arkadaşınla sabah çorbacıya gidelim mi diye muhabbet edersin.ehe.bu gece uykusuzluk benim için bu!..
24 Ocak 2006 04:41
mighty_soul
uykusuzluğa ne iyi gelir biri yardım etsin lütfen günde 4-5 saat uyuyabiliyorum :(
26 Haziran 2006 04:12
smirnoff
wala aynı yardımdan bende ıstıom
26 Haziran 2006 04:42
bora
öküz gibi 6 da kalkmasaydım şu anda uyuyor olabilirdim belki
26 Haziran 2006 04:46
mighty_soul
ya şöyle güzel güzel ninni söyleyen bi site yok mu ne güzel olurdu walla şöyle ekranın başında sızıp kalmak :P
26 Haziran 2006 04:51
bora
d max de taksi diye programı var tam uyku getirebilecek program.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/208
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.