gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Geyik - uykusuZluk!
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
lucy luyi
lucy luyi
uykusuzluk cekiyorum acımı paylaşmak isteyenler varsa buyursun!

18 Ekim 2005 03:11  mesajın adresini al  
remorphas
remorphas
Gecenin tadını çıkar bea...

18 Ekim 2005 03:14  mesajın adresini al  
remorphas
remorphas
walla laf lafı, gece uykuyu açtı... aldı yürüdü sabaha kadar da yolu war...

18 Ekim 2005 03:17  mesajın adresini al  
lucy luyi
lucy luyi
işin kotusu sabah 8.30 da ders var:)

18 Ekim 2005 03:18  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
benim de şimdi yatsam sabah kalkamıcam en iyisi uyuma dersten sonra uyu dedim:)arkadaşlarda sen manyaksın dedi bne de yeni mi farkettiniz dedim:)

18 Ekim 2005 03:19  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
one diycem ayıp olmazsa:p

18 Ekim 2005 03:25  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
kimin benim mi?

18 Ekim 2005 03:30  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
allah yazdıysa ben ne ankaralıyım ne de ankarada yaşıorum allaha şukur(hazır ramazandayız biraz sevap işleyelim bu arada:p)

18 Ekim 2005 03:31  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ben tekirdağlıyım ist. yaklaşık 1 saat ama anadolu yakasına hiç gitmedim, ve odtu cumhuriyetinde yaşıorum:dpuhauhau

18 Ekim 2005 03:32  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yani eminonünü sevdiğim guzide mekanlardandır orda durup balık tut(ama)mak çok guzel bi şey:) gerçi iki adım otede 2 milyona balık ekmek varken nie balık tutuyosam,+ evede goturemem kokar ama yine de zevkli oluyo boğaza karşı,çay kahve rakı şarap bira içmek(hakkaten ya ne içersin iç boğaz manzaralı olunca daha tatlı ve restaurant benzeri bi yerdeysen acayip tuzlu oluyo

18 Ekim 2005 03:39  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
eminonunde kayıkta satıolardı, yasaklandı gazetelerde filan cıktı baya itiraz eden olmuştu,neymiş istun siluetini bozuolarmış, balıkcısı eminonumu olur allasen:(( şu sokak sanatı çalışmaları filan başladı ya eminonunde sırf o yuzden yapıolar ya:( ya balıkcı var die sanki ABe almaycaklar bizi:pp bi anlasalar ab kriterlerin şekil diil mantalite olduğunu-- bak bak dersleri nasılda ozlemişim, konuyu hemencecik abye bağlıyıverdim iki dakkada- :D

18 Ekim 2005 03:45  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yok be o kadar da diil bizde onlara bi şeyler sokcaz, londrada sabahın 6sında millet simiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyyyyyyytttttttttttttççççççiiiiiiii die uyancak:)

18 Ekim 2005 03:53  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
oda olur ama belki de biz paskalyada yumurta boyayıp saklarız:) hem biz daha şanlıyız bi bakıma biz noeli ve cadılar bayramını kısmen kutluoz:) belki tatil gun sayısı artar:)) herkesin tatilini yaparsak okula gitmeye zaman kalmaz ne gusel:)

18 Ekim 2005 03:59  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
ya aslında bi AB forumu acacam ama tırsıyom ya gecen haftasonu olanlardan sonra:(

18 Ekim 2005 04:00  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
olur mu abi duzgun tartışan adam zaten az cok ABnin ne olduğunu bilen adamdır ki:) amaç o bilmeyenlere anlatmak:) meslektaşlara soledim herkesin online olduğu bi gunacacaz artık

18 Ekim 2005 04:06  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
bana bakma ben genelde sakinimdir forumlarda vehayatta ama soz konusu benim ilgi alanımsa kimse tutamaz beni hele kulaktan dolma bilgiyle tartışan,bildiğimin yanlış olduğunu soyleyene dayanamam yane o yusden destek alcam:))

18 Ekim 2005 04:07  mesajın adresini al  
lucy luyi
lucy luyi
hoş konunun da pek toplancak bitarafı yok ama...;)

18 Ekim 2005 04:09  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yok abi benim içinde olmam lazım yoksa ne anlamı var forum acmanın:)

18 Ekim 2005 04:11  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
anlıom ya neyse biz abli senaryolara devam edlim:) abi bence kokorec olur ama iso2002 standart belgesi isterler

18 Ekim 2005 04:16  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
baksana baştan donerede hayır demişlerdi ama CDU başkanı merkel bile bayıla bayıla yiyo- bu arada kokorec kalksa en cok ben memnun olurum ya neyse:) nefret edrim kokorecten ıyyyyyyyy

18 Ekim 2005 04:18  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008