yok benim için bi sakıncası yokda malzeme vermemek lazım, sanki biz zamanında barcelona ile oynarken tüm kadıköyü barcelona barcelona diye inletip bu işleri başlatanlar bunlar deilmiş gibi şimdi başlarlar türkmüsünüz siz milli mesele falan diye
9 Temmuz 2008 13:22
***jano***
aha işte cinconluların yapabildiği tek şey bu
belden aşşağı vurmak.
harbi yuhh ya siz belden aşağı resim görmemişsiniz ben size bişi demiorum ....
9 Temmuz 2008 13:24
freak
hay sokıyım ya...
9 Temmuz 2008 13:25
***jano***
böyle gerizekalı Galatasaray taraftarlarını görünce GS li olduğuma lanet ediyorum.
geçiş yap kurtul belki bi işe yarar...
9 Temmuz 2008 13:28
bertuğ
bahsedilen değerin borsa değeri olduğu ve klüp ve futbolcu değerleri toplamıyla alakalı olmadığını bi ronaldo(ronalda yazmış adam )nun 80milyon euro oldğunu savunan bi gsli ile tartışmaya gerek yok.(bahsetmeye çalıştığı isim ronaldinho olması lazım). haber ya yanlış anlaşıldı ya da tam olarak okunmadı die düşünüyorum. borsa değeri yapılan transferler alınan galibiyetler ve başarılar ile artar sanırım bu sorunu ortadan kaldırıor. para meselesine gelince para war huzur yok doğrudur. bu sene göreceğiz paramı ruh mu die. yaklaşık 30 milyon euroya ya da ytlye guiza alındı bakalım para herşeymi? ben pek inanmıorum herşey olduğuna. her ne kadar FENERBAHÇELİ olsam da gsnin tamamen türk futbolcularla bizi yendiğine şahit oldum yani önemli olan sahadaki mücadeledir. chelsea fotoğrafına da bişe diemiorum oraya çıkmak kolay değil ki yenildiğin takım chelsea, leverkusen değil hemde iç sahada 2-1 yenmişsin bu takımı fazla lafa gerek yok bunu okuyun yeter ! ezeli rekabet,ebedi dostluk !
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20741
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.