ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Fenerbahçe en değerli kulüp oldu

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

metin oktay
metin oktay
chalsea
9 Temmuz 2008 13:17   mesajın adresini al  

***pmyo_student***
***pmyo_student***

j_@_n_o demis ki:
mazeme çok sizde :D

lütfen yaa.gerçekten sohbet edelim,böyle ortamı germeyelim.küfür kimseye yakışmıyor.
9 Temmuz 2008 13:18   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
ama günümüzü kasteddiler bende koydum nedn bi sakıncası mı var..
9 Temmuz 2008 13:18   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
fenere lafım yokda.renkleri çirkin
9 Temmuz 2008 13:19   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
mazeme çok sizde :D

tmm ben küfür etmiorum artık siz takılın...
9 Temmuz 2008 13:20   mesajın adresini al  

freak
freak
elim sende,yağ bakkalda,anneme söylerim,öğretmenim ali silgimi vermiyo,benim babam seni döver,en füyük fener,en pahalı fener,bi boka yarasa bari,kıskanmayın bakıyım,anca şike yaparsınız...

ok bye
9 Temmuz 2008 13:21   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski

aha işte cinconluların yapabildiği tek şey bu

belden aşşağı vurmak.

2 senedir kedinin ciğeri izlediği gibi izledikleri için şampiyonlar ligini anca başkasının skiyle gerdeğe girebiliyolar.

j_@_n_o demis ki:
ozmn günümüze dönüoz :D

9 Temmuz 2008 13:21   mesajın adresini al  

metin oktay
metin oktay
yok benim için bi sakıncası yokda malzeme vermemek lazım, sanki biz zamanında barcelona ile oynarken tüm kadıköyü barcelona barcelona diye inletip bu işleri başlatanlar bunlar deilmiş gibi şimdi başlarlar türkmüsünüz siz milli mesele falan diye
9 Temmuz 2008 13:22   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
aha işte cinconluların yapabildiği tek şey bu

belden aşşağı vurmak.

harbi yuhh ya siz belden aşağı resim görmemişsiniz ben size bişi demiorum ....
9 Temmuz 2008 13:24   mesajın adresini al  

freak
freak
hay sokıyım ya...
9 Temmuz 2008 13:25   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
böyle gerizekalı Galatasaray taraftarlarını görünce GS li olduğuma lanet ediyorum.

geçiş yap kurtul belki bi işe yarar...
9 Temmuz 2008 13:28   mesajın adresini al  

bertuğ
bertuğ
bahsedilen değerin borsa değeri olduğu ve klüp ve futbolcu değerleri toplamıyla alakalı olmadığını bi ronaldo(ronalda yazmış adam )nun 80milyon euro oldğunu savunan bi gsli ile tartışmaya gerek yok.(bahsetmeye çalıştığı isim ronaldinho olması lazım). haber ya yanlış anlaşıldı ya da tam olarak okunmadı die düşünüyorum. borsa değeri yapılan transferler alınan galibiyetler ve başarılar ile artar sanırım bu sorunu ortadan kaldırıor. para meselesine gelince para war huzur yok doğrudur. bu sene göreceğiz paramı ruh mu die. yaklaşık 30 milyon euroya ya da ytlye guiza alındı bakalım para herşeymi? ben pek inanmıorum herşey olduğuna. her ne kadar FENERBAHÇELİ olsam da gsnin tamamen türk futbolcularla bizi yendiğine şahit oldum yani önemli olan sahadaki mücadeledir. chelsea fotoğrafına da bişe diemiorum oraya çıkmak kolay değil ki yenildiğin takım chelsea, leverkusen değil hemde iç sahada 2-1 yenmişsin bu takımı fazla lafa gerek yok bunu okuyun yeter ! ezeli rekabet,ebedi dostluk !
9 Temmuz 2008 13:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  10  11  12  13  14  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008