fenerbahçe iyi iş başardı kesinlikle ispanya gibi bir ligin gol kralını almak her kulup için kolay iş değildir bir gs li olarak tebrik ediyorum,ama aziz yıldırım nasıl 6 kere bizim şampiyonluğumuzu gördüyse guiza en kötü bir kere görmeden ayrılmaz buralardan:)))
9 Temmuz 2008 10:11
metin oktay
ne olcak 5 milyar olunca bi kupamı veriyolar avrupada, külüplerin parasal karşılığına göre kupa verselerdi, chelsea kimseye bişey bırakmazdı ama elde var 0 dimi
9 Temmuz 2008 10:13
seze®sson
hee bak burda size kısmen katılıyorum. sportif başarı olmadan bunlar hikaye.ama sporitf başarı özellikle de devamlılığı olan başarılar için bunlar şart.o yüzden bok atmak yerine neden bizim kulübümüz de böyle büyümüyor,olduğu yerde sayıyor hatta geriye gidiyor diye düşünmeniz daha doğru olur.
9 Temmuz 2008 10:21
aslan67
geriye gittiğimizi düşünmüyorum..aksine adnan polat'la bence derin nefes aldık..hele sattığımızda kulübü öylesine rahatlatacak 3-4 oyuncu var ki sırtımız yere gelmez..ayrıca elimizdeki arazileri satsak ebesini bile sikeriz de bakma sen:)
9 Temmuz 2008 10:23
metin oktay
oyuncu falan değil de galatasarayın geleceği gerçekten çok parlak bakın fener stadını yaptı antreman sahasını taşıdı artık büyümek adına yapacakları pek bişey kalmadı galatasaray öylemi stad oluyo inşallah riva var 200 300 miyon dolarlık bi gelir kapısı, florya var istanbulun en değerli arazilerinden metrekaresi 10 bin dolar sefaköy, fabrika gibi işleyen alt yapı var tek eksiğimiz iş bitirici yönetici idi o eksiğimizide kapattık bence, 3 sene sonra görün bizi derim
9 Temmuz 2008 10:34
seze®sson
görcez sizi 3 sene sonra..şu meşhur kaynaklarınızı bi harekete geçirin de görelim:D
9 Temmuz 2008 10:35
metin oktay
valla bak yanlış anlama galatasaray çok başarılı olacak bütün kupalara ambargo koyacak demiyorum sonuçta böyle şeyler sadece parayla olsa fener yapardı bunu ben diyorumki kesin olan bişey varsa 3 5 seneye kadar bi yönetici beceriksizliği yaşamazsak en zengin külüp galatasaray olacakdır hani diyosunuz ya fener 2 milyar, galatasaray 15 milyar falan olur heralde:))
9 Temmuz 2008 10:40
...!!onur
sen anlamassın ;) biz ünvan ,ad duyurma diyoruz genelde ;)
metin oktay demis ki: ne olcak 5 milyar olunca bi kupamı veriyolar avrupada, külüplerin parasal karşılığına göre kupa verselerdi, chelsea kimseye bişey bırakmazdı ama elde var 0 dimi
9 Temmuz 2008 10:41
metin oktay
valla keşke adını zenginliğiyle değil de başarılarıyla duyursa daha makbul olur diye düşünüyorum ayrıca iş zenginlikle isim yapmaya kaldıysa feneri koy bakalım zenginler listesine bi kaçıncı sırada olacak alttan
9 Temmuz 2008 10:53
...!!onur
başarı da da çok yol katetti.. Tersini mi düşünüyorsun ?
9 Temmuz 2008 10:54
metin oktay
bence evet ama sizin başkanınızın deyimiyle tesadüf olmaması için bu senede tekrarlamanız lazım öyleya aziz yıldırım demişti tekrarlanmıyosa tesadüftür diye
9 Temmuz 2008 10:57
...!!onur
kıvırma dostum aziz yıldırımın sölediklerini degil takımın gidişatını tartısıyoruz ;)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20732
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.