ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > BANU AVAR SUSTURULDU
fasist soykirim nato siyaset
Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

prime evıl
prime evıl
Evet Banu AVAR susturuldu.Muhterem terete yöneticileri Banu Avar'ın sözleşmesini fesh etti nedenmi ab nin ikiyüzlülüğünü ortaya serdiği için nedenmi vatikanın neişler yaptığını gösterdi diye nedenmi büyük orta doğu projesinin sonunda neolacağını ve TÜRKİYE nin bundan nasıl zarar göreceğini daha doğrusu ülkemizin ortadan kaldırılmak istendiğini anlattı millete eee bilindiği üzre projenin eş başkanıda malum nasıl susturulmasın.Banu Avar iki yeni program hazırlamıştı Ortadoğu ve Asya ile ilgili demekki buralarda birilerinin neler yapmakistedikleriortaya çıkacak diye o iki programda yayınlanmayacakmış.Kendi ülkemizde kendi insanımızın geleceği için çalışmak bile suç oldu.Acaba ab cilermi yoksa büyük abileri abd mi istedi.Yoksa malum kişiler abilerine ayıp olmasın onların gerçek yüzleri ortaya çıkmasın diyemi programı yayından kaldırdılar.Yazıklar olsun kula kulluk edenlere ne diyeyim.Banu Avar a destek olmak için banuavaradestek@gmail.com adresine destek mesajlarımızı gönderelim .
 1   8 Temmuz 2008 16:02   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
mesene'den sonra daha yaratıcılarını da görmek varmış..
8 Temmuz 2008 16:03   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski
banu avar'ın trt'den kovulmasının üstünden baya zaman geçti diye biliyorum ben
8 Temmuz 2008 16:06   mesajın adresini al  

prime evıl
prime evıl
geç kalındı haklısın
8 Temmuz 2008 16:07   mesajın adresini al  

hiyelk@r
hiyelk@r
Banu Avar'ın programlarının bazılarını izledim, şimdi şu konuda kesinlikle haklı olduğuna inanıyorum: rezalet ötesi programlar bulunmakta TRT'de ve yapımcıları sırf etliye sütlüye karışmadığı için yayından kaldırılmayan, bizim vergilerimizi sömüren-tüketen bi sürü gudik eser (!) aynı anda varolmuşken, sırf ona siyasi fikirleri tepedekilerle uyuşmuyor diye yol vermek, aymazlığın belirtisidir, başka bişey değil.
ama, bu Banu Avar'ın yaptığı yayınların doğru ve şüphe götürmez gerçekler öne sürdüğünün bir kanıtı değildir. kısaca size bir örnek vereyim bu konu hakkında, Çin kontrolü altındaki Uygur bölgesi hakkında yaptığı bir program vardı kendisinin. bu programdaki iddiaya göre, bölge insanı Abd tarafından Çin'e karşı isyan ve yardım yataklıkta kullanılan, biçare bilinçsiz topluluktan başka bişey değildi. bu programdan sonra takip ettiğim programlarda da, olayı belgesel veyahut araştırma boyutunda ortaya dökmekten çok, kendi inandığı doğruları haklı çıkaran bi bakış açısıyla sundu programlarını. içerikten hoşlanmamamla beraber, gene de yararlı bir iş yaptığını düşünüyorum. tek seslilik çünkü diktatörlüğün ayak seslerini getirir.

dip not: bahsettiğim Uygurlarla ilgili program daha sonra Türkiye'de de yaşamakta olan bölge insanları ve dernekleri tarafından protesto edilmişti. onlar mücadelelerinde ne kadar haklıdır, işin iç yüzü nedir, detaylı olarak bilmiyorum, ama tanıdığım insanlar hiç de biçare ve bilinçsiz olanlarından değildi.
 2   8 Temmuz 2008 16:18   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
O kim ya?
 1   8 Temmuz 2008 16:27   mesajın adresini al  

lizardman@@@
lizardman@@@
işte o imkan ve şeraiti Ata'nın gençliğinden istediği noktada,bütün enerjisiyle düşünmeyen bir insan; bu imkan ve şerait çok namüsait mahiyette tezahür etsede...
8 Temmuz 2008 16:28   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
bence açık diye feshedilmiştir o anlaşma...trtde sıkça görmeye başladık türbanlıları
 4   8 Temmuz 2008 16:31   mesajın adresini al  

***pmyo_student***
***pmyo_student***
kesinn
8 Temmuz 2008 16:40   mesajın adresini al  

dejenerasyon
dejenerasyon
trt nin a.qyimm bıktım elektrik faturasında trt ye pay ödemekten.... izlemediğim halde bide zorla para almazlar mı a.qduklarım...
8 Temmuz 2008 16:42   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
Banu Avar a destek olmak için banuavaradestek@gmail.com adresine destek mesajlarımızı gönderelim .

bu adresi msne eklesek? :)
8 Temmuz 2008 17:16   mesajın adresini al  

dj recep inthe house
dj recep inthe house
ii olmuş
8 Temmuz 2008 17:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008