bende çin in bizden fazla asker çıkaracaına inanmıorum.öle olsa diplerindeki honk konk 1997 yılına kadar ingiliz sömürgesi olmazdı ki ingiltere nerde çin nerde....
8 Temmuz 2008 15:01
luca leotardo
Arkadaşlar RİSK oyunu sandı savaşı:)
8 Temmuz 2008 15:05
pisho
erman toroglu
sansal buyuka
ridvan dilmen
8 Temmuz 2008 15:08
banshee
Hong Kong 100 yılda bir değişikliğe uğruyor yalnız. Ne alakası var şimdi askerler bilmem neyle, anlaşmaya göre 1996 yılına kadar ki 1997 değildir, İngilizler'indi, şimdi ise 100 yıl Çin'de olacak. 100 yıl sonra yine İngiltere.
Bu böyle, anlaşma böyle. Hong Kong'un bir de kendi bayrağı vardır, özerk olan. İçinde hem İngilitere'yi simgeleyen hem de Çin'i simgeleyen çizimler vardır.
demente_adorate demis ki: bende çin in bizden fazla asker çıkaracaına inanmıorum.öle olsa diplerindeki honk konk 1997 yılına kadar ingiliz sömürgesi olmazdı ki ingiltere nerde çin nerde....
18 Temmuz 2008 15:14
kazma tohunç
hahaha :) siz bu komiklikle tüm dünyadan fazla asker çıkarırsınız :)
bişey diyim mi size, sizden zaten anca asker olur muhakeme o kadar :)
18 Temmuz 2008 15:14
very liberal
hz muhammed
hz muhammed
hz muhammed
8 Temmuz 2008 15:18
luca leotardo
Şimdi tohunc sorarsa:
Arkadaşlar bu iş sayıyla oluyorsa terör örgütü pkk 2000-3000 kişi , TSK ve Polis o bölgede 280 bin civarında kişi neden bu işin sonu gelmedi falan diye[/i]
Arkadaşlarımız ne cevap verir çok merak ediyorum.
Kusura bakma tohunc ihale sende kaldı:)
18 Temmuz 2008 15:18
very liberal
ya sadece hz muhammed olur ,,yada yapılcaksa onun dısında 3 kısı secılır,,peygamberımızın yanına bır baska ısım yazmak bıze yakısmaz..
8 Temmuz 2008 15:19
demente_adorate
anlamak mı istemiyorsun anlayamıyorsun.benim sölemek istediim eğer çin güçlü bir ülke olsaydı asker sayısıyla doğru orantılı olarak hong kong u ingiltereyle paylasmazdı bu arada;
Hong Kong, Çin'in güney kıyısında bulunan, 1 Temmuz 1997 tarihine kadar İngiliz Krallığına bağlı sömürge ve adalar grubuyken, bu tarihten itibaren Çin Halk Cumhuriyeti'ne bağlı özel yönetim bölgesi olmuştur alıntı wikipedia
8 Temmuz 2008 15:20
banshee
Ben daha fazla çıkar diyorum ama bir bok olmaz da diyorum . ÇAğ teknoloji çağı, bir biyolojik bilmem ne salladımı sana oradan çil yavrusu gibi dağılıp sonra geberirsin.
38 Temmuz 2008 15:21
luca leotardo
Sallasa iyi petrol ithalatını kestirse bizim ülkeye ya da zam yaptırsa suyla çalışan arabayı icat edecek hale geliriz:)
banshee demis ki: Ben daha fazla çıkar diyorum ama bir bok olmaz da diyorum . ÇAğ teknoloji çağı, bir biyolojik bilmem ne salladımı sana oradan çil yavrusu gibi dağılıp sonra geberirsin.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20727
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.