aman ya ne uzatıosun olayı kapatın olsun bitsin ...
9 Temmuz 2008 13:14
onursken
hayal kıran arkadaşım adam açık açık küfür etmiş.başka var mı küfür eden..ders verecek yerde destek çıkıyorsun..benm adımı lekeleyemez o.ona buna açıklama yapmak zorunda kalıyoruz yok aslında türkler barbar ve küfürcü
değildir arada çıkıyo öyle denyolar diyerek geçiştiriyoruz..neden sevilmiyoruz hiç düşündünüzmü işte bunun gbiler yüüznden
19 Temmuz 2008 13:38
demente_adorate
yaw bu tatışmalarımız bi yerden sona birbirimizi bozmaya küçük düşürmee gidio..lütfen bunları yapmayalım.sonuçta burda fikirlerimizi tartışmak için bburdayız...
9 Temmuz 2008 13:38
hayal kıran
chesken demis ki: hayal kıran arkadaşım adam açık açık küfür etmiş.başka var mı küfür eden..ders verecek yerde destek çıkıyorsun..benm adımı lekeleyemez o.ona buna açıklama yapmak zorunda kalıyoruz yok aslında türkler barbar ve küfürcü
değildir arada çıkıyo öyle denyolar diyerek geçiştiriyoruz..neden sevilmiyoruz hiç düşündünüzmü işte bunun gbiler yüüznden
destek verecek kadar aciz değilim bu 1,diğer bi husus bunun gibiler dediğin insanı sınıflandırman sosyalist biri olmadığını gözler önüne seriyor.
9 Temmuz 2008 13:40
onursken
ben türküm deyip arkasından kimse küfür edemez.o benm gözümde ülkesini küçük düşüren biridir
19 Temmuz 2008 13:40
hayal kıran
demente_adorate demis ki: yaw bu tatışmalarımız bi yerden sona birbirimizi bozmaya küçük düşürmee gidio..lütfen bunları yapmayalım.sonuçta burda fikirlerimizi tartışmak için bburdayız...
benim mesajlarım silinirken; özel mesaj ile izin alınması gerektiğini bir daha hatırlatmayacağım.
9 Temmuz 2008 13:41
onursken
türklüğü tüm dünyaya abazan ve küfürcü olarak gösterenlerden tiksiniyıorum
19 Temmuz 2008 13:42
demente_adorate
bi yanlış başka bir yanlışı yapmayı gerektirmez.seni tanımadım gibi bunu yapanları da tanımıorum.benim sözüm herkese...
9 Temmuz 2008 13:44
onursken
o bizden değil.bizler ermenisin,kürdü,çerkesi,lazı hepimiz kardeşiz
diablo_ıv demis ki: exs06 ben türk olsam senin yüzüne tükürürdüm çok ciddiyim
19 Temmuz 2008 13:44
hayal kıran
sanırım bir kaç modu görevden almak mecburiyetindeyim.
9 Temmuz 2008 13:44
hayal kıran
bukowski.iz demis ki: benim mesajlarım silinirken; özel mesaj ile izin alınması gerektiğini bir daha hatırlatmayacağım
nası yani?
senin mesajını silmek için modlar senden izin mi alıcak?
zaten alıyorlardı,bugün unutkanlıkları üzerinde sanırım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20725
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.