ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Dink davasında rezalet

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

uydurma isim
uydurma isim
samast beyinsiz serseri zavallı bi çocuk o kadar. suçlular belli kendini Türk sanan zibidiler
 1   8 Temmuz 2008 12:06   mesajın adresini al  

mete_han
mete_han
kasıtlı yapılmadığını nerden biliyorsunuz belki böyle yapmakla bi amacı vardır TİT'in
8 Temmuz 2008 12:08   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
aaa kasıtlı yapılmadığı kesin baksana...
8 Temmuz 2008 12:09   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Reziller Rezalet Çıkarır
8 Temmuz 2008 12:20   mesajın adresini al  

uydurma isim
uydurma isim
HİÇ KİMSE TAMAMEN SUÇLU DEĞİL
HİÇ KİMSE TAMAMEN MASUM DEĞİL

tetikçi ufaklık tabiki tamamen suçlu değil . ama peşindeki vatan hainleri tamamen suçlu
8 Temmuz 2008 13:45   mesajın adresini al  

demente_adorate
demente_adorate
bence bu olayın arkasında ergenekon war.sonuçta ses getiren bir suikast.ve ben hala ergenekonu hazmedemeyenleri anlayamıorum.millet tutturmus sinan aygünün emekli paşaların bu işte ne işi war.sanki 60 -80 darbelerini köylü memet aga yaptı.hepimiz ülkemizi sewioruz arkadaslr.ama içimizdeki hainlere dikkat etmemız lazım...
 1   8 Temmuz 2008 14:14   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
-Abi Geçen Gün Yere Düştüm.Ayagım İncidi
-Sakın Ergenekonla Alakası Olmasın
 1   8 Temmuz 2008 14:15   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ee nasılsa günah keçisi buluındu...kıçlarında çıban çıksa eregenkondan bilecekler:).....

zanlılardan y.hayal basbas bağırıyor bbp lehine sloganlar atıyor..ayrıca mc.donaldsı bombaladıktan sonrada bbpden bin dolar almış:)......hala mı ergenekon???

deliveren demis ki:
-Abi Geçen Gün Yere Düştüm.Ayagım İncidi
-Sakın Ergenekonla Alakası Olmasın
 1   8 Temmuz 2008 14:18   mesajın adresini al  

cici coşkun
cici coşkun
bende o sırada bebenin anasıyla görüşme yapıyordum ;)
 2   8 Temmuz 2008 14:19   mesajın adresini al  

demente_adorate
demente_adorate
iyi yarın bende bi yeri bombalayım bunu bana chp akp yaptırdı diim.deniz baykal bana 1 trilyon tayyip ömür boyu maas bağladı..:)
 1   8 Temmuz 2008 14:21   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
he yani iftira diyorsun?....ilginç....

demente_adorate demis ki:
iyi yarın bende bi yeri bombalayım bunu bana chp akp yaptırdı diim.deniz baykal bana 1 trilyon tayyip ömür boyu maas bağladı..:)
 2   8 Temmuz 2008 14:23   mesajın adresini al  

demente_adorate
demente_adorate
ya olabilir belkide ben sadece direk iftira atmak yerine olaya ön yargılı bakmayı daha doğru buluorum.direkt bunlar yapmıstir die sorusturmaa baslarsak.yanlıs yapmıs oluruz.bide yanı ben ergenekon suclu demedım yapmıs olabilirler dedım.ki yani bbp nın bu işi yapacak ne örgütlenmesi nede ortamı war.dedıın mhp olsa bi nebze ama bbp yani...
 1   8 Temmuz 2008 14:28   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008