ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  güncel  Dink davasında rezalet
cinayet suikast agos hrant dink rezillik diz boyu
Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
Mahkemeyle dalga geçtiler!

Duruşma sırasında Hayal’in avukatı Fuat Turgut ile Ogün Samast ve Erhan Tuncel arasında ilginç ve gergin diyaloglar yaşandı.

Avukat Turgut, “hemşerim” dediği Tuncel’e, “Bildiğim kadarıyla Eskişehir’de akraban yok, niye sık sık Eskişehir’e gidiyordun? Kız arkadaşın mı var orada, ismi ne, uyruğu ne?” diye sordu. Bu soruya tepki gösteren Tuncel, “Türk örf ve âdetlerine aykırıdır bu soru. Ben sizin eşinizin adını soruyor muyum?” dedi. Turgut’un, “Kız arkadaşın İsrailli mi?” diye ısrarla sorması üzerine Tuncel, “İftira, Lübnanlı” dedi....

Turgut’un, “Sen öyle diyorsun ama İsrailli, sevgilin olan bu kızın, İsrail casusu olacağı hiç aklına gelmedi mi?” diye sorması üzerine Tuncel, “İsrail Cumhurbaşkanı’nın ismini bilmiyorum, herhalde onun kızı idi, ben sonra fark etmişim” dedi.

Ogün samast ise,bu sırada mahkeme başkanına avukat Turgut’u kastederek, “Beni bu deliyle muhatap etmeyin” dedi.

‘Jennifer Lopez’ polemiği

Turgut’un “İkinci görüşmeni, bence Mahçupyan aramıştır, Etyen Mahçupyan’la mı yaptın?” diye sorması üzerine Samast, “Yok, Jennifer Lopez” dedi. Bu sırada duruşmadaki izleyiciler arasında gülüşmeler oldu....

haberin devamı için ;

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=guncel&ArticleID=891016&Date=08.07.2008&ver=81

sanki göstermelik olarak tutuklanmışlar gibi geliyor insana.hani nerdeyse devlet ödül verecek bunlara.....yahu kim olduğu önemli değil bir can bu...bir cana kıydılar...insan hayatı bu kadar değersiz olmamalı.....cinayet işleyip bi de üstüne bununla dalga geçmek rezillik değil de nedir.....

adamlar okadar yüzsüz ve okadar rahatlarki mahkeme ile gayet güzel dalgalarını da geçmişler....yok şaşırdım yani acaba çay servisi fln da oldu mu ki mahkeme sırasında........bi de hoş beş muhabbet....ne ala memleket......

~ 62 gün   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bana göre burada mahkeme heyetinin otoriteyi eline geçirememesinde sorun..

luca leotardo
luca leotardo
Adamlar zaten psikopat. Normaldir. İşte uzadıkça uzuyor..
 1   ~ 62 gün   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ya bi de bu işin altından bbp çıktı....ee insanın aklına geliyor...ergenekon davası diye bi zımbırtı öne attılar ortada suç yok bişi yok adamalrı içeri tıktılar neymiş efendim darbe planı yapmış mış:).....eee Hrant Dink suikastinin zanlıları basbas bağırıyorlar bbp lehine....

bkz: çelişki mi arıyorsunuz...gel abi gel....

seytan ucurtmasi
seytan ucurtmasi
dava başından beri rezalet zaten..herşeyiyle...
 2   ~ 62 gün   mesajın adresini al  

dj recep inthe house
dj recep inthe house
adamlar resmen tasaq geçmiş yaaa kime güveniyorlarsa ayrıca birbirlerinide satmaları ilginc

benım anlamadıgım nokta bu adamların telefonların kayıtları cıkmamısmı kımle konustukları bellı deıLMıde soruyorlar ya?

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
işte laf olsun torba dolsun...formaliteden soru sordukları gayet açık.....sanki mahkeme değil kahvehane salonu....

işlerine gelince yaptıkları mahkemeleri de gördük...gece yarısı evden adam almalarını,suçunu bilmeden içeri tıkmaları da gördük.....

çifte standartın da en bariz örneği bu dava olmuştur....

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
şerefsiz köpekler.

mete_han
mete_han
HİÇ KİMSE TAMAMEN SUÇLU DEĞİL
HİÇ KİMSE TAMAMEN MASUM DEĞİL

astiyag_keyaksar demis ki:
şerefsiz köpekler.

***jano***
***jano***
tam yakışır hareket ....!!!

eti.cin
eti.cin
evet masum ve suçlu taraflar zaten ortadadır. cinayeti samast işledi evet ama devlet de samast kadar suçlu. samast sadece bir maşaydı. şimdi de dostlar alışverişte görsün ....

boomerang ¹³
boomerang ¹³
abartılacak bir şey değil.. olur böyle şeyler..

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008