ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
İnternetin önde gelen arama motorlarından Google'da, farklı başlıklar altında .... konusunda en çok arama yapan ilk 10 ülkeden 6'sının Müslüman ülkeler olduğu tespit edildi. Buna göre, listenin ilk sırasında Pakistan, ikinci sırada ise Mısır yer alırken, Türkiye listenin 8'inci sırasında yer alıyor. Listedeki tek Avrupa ülkesiyse, 10'uncu sıradaki Polonya. 'Gay ....' başlığı altında en çok arama yapan ülkeler arasında birinci sırada Filipinler var. İkinci Suudi Arabistan yer alırken Türkiye bu kategoride 7'nci sırada yer buldu... 'Grup ....' başlığında
birinciliği Hindistan ve Suudi Arabistan paylaşırken, Türkiye ise 8'inci sırada bulunuyor.
Türkiye, çocuk .....sunda ilk dörtte
Türklerin arama yaptığı başlıklardan biri de hayvanlarla, özellikle de atlarla ....... Burada birinci sırayı yine Pakistan alırken Türkiye üçüncü oldu. Türkiye'nin listede birinci olduğu tek başlık ise anal ..... Türkiye'yi; Romanya, Yeni Zelanda, Kanada ve ABD izliyor. Oral .... konusundaki arama sıralamasındaki tek Müslüman ülke olan Türkiye, 10 ülke arasında 4'üncü sırada yer alıyor. Araştırmanın en dehşet verici başlıklarından biri de, 'çocukla cinsel ilişki.' Bu konuda en çok araştırma yapılan ülke Pakistan. Türkiye ise bu alanda dördüncü sırada.
bu planla hiç bişey kalakmaz bişey dışında :))))))
7 Temmuz 2008 23:49
christt
rezalet
7 Temmuz 2008 23:50
souvereign jr.
eğitim şart.
7 Temmuz 2008 23:51
prime evıl
Türkiye'nin listede birinci olduğu tek başlık ise anal ..... haydaaaaaaaaaa
17 Temmuz 2008 23:53
bigbang
askerdeyken çarşı izinlerinde uzun dönem askerler hep izlerdi intercafede...googleda afedersin y.rrk resimleri die aratmış manyağı biri..
7 Temmuz 2008 23:54
deliveren
Ortak Özelliklerine Bakılırsa Aslında Şaşılacak Birşey olmadıgı Görülür
7 Temmuz 2008 23:54
christt
aslında hata ediyoruz...bunların tek sebebi cinselliğin tabulaştırılmış olması... evet evet o yüzden az önce rezalet demiştim ama düzeltiyorum...bilinçsizlik, yasaklamalar...ve bunlar belkide uyulmadığında en fazla haz veren yasaklar!!!
7 Temmuz 2008 23:55
souvereign jr.
zaten en çok tecavüz olayı da arap dünyasında oluyomuş.
zinadan öldürülen kadınları , kesilen pipileri hatırlayın...
17 Temmuz 2008 23:56
christt
souvereign jr. demis ki: zaten en çok tecavüz olayı da arap dünyasında oluyomuş.
zinadan öldürülen kadınları , kesilen pipileri hatırlayın...
:)) süper anlatımın ya. kesilen pipileri okuyunca koptum abi...
ama haklısın katılıyorum
7 Temmuz 2008 23:59
very liberal
sıralamaya gırmeyen ulkeler ztn ızlenılen bu vıdyoları uygulamalı olarak kendılerı cekıyor,,bu olayların yapıldıgı yer zaten lısteye gırmeyen dıger ulkeler,,ozellıkle japonlar bu işin bokunu cıkarmıs durumda,
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20722
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.