ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Şıngır mıngır siyaset..
manset gazete magazin siyaset juan sebastian veron
Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

boomerang ¹³
boomerang ¹³
Haber alma özgürlüğü istiyoruz.. Evet, evet istiyoruz..

Yıllarca yalan haberlerle yerlerde sürünen sanatçıları gördük.. İtinayla, yapmayın, etmeyin, eylemeyin dedik durduk.. Bunları izlemek kötü değil, ama tüm gün bunları izlemek, izlemek zorunda bırakılmak, insanların beyinlerini yıkamak kötü dedik..

Basın-yayında ‘’Dan! Dan! Hülya Avşar göğüslerini gösterdi!’’ diyip, konulan videoyu izlediğinizde yalnızca mayosunu düzelttiğini görürsünüz..

Hatta sanatçılar dergide çıkan röportajlar için; ‘’Yorumlar benim evet doğru ama manşeti ben söylemedim’’ demişlerdir, demektedirler.. Sen röportajı al koy, güzelce yaz, baktın ki dikkat çekici bir şey değil başlığı da götünden atıver yahu ne olacak ki?

Hadi bu magazin kısımında bir nevi ‘’eh olur öyle şeyler, ne de olsa şıngır mıngır sosyete’’ diye geçiştirilebilecek hadiseler olarak algılansa da artık bunu ülke sorunlarında, siyasette, Atatürk ilkelerinde, Cumhuriyet’te, Başbakanlık mertebesinde görmeye başladık..

Yani oturduk düşündük ve bu topluma ne iyi gider dedik, sonunda da ‘’siyasetin magazinleşmesi’’nde karar kıldık.. Tebrikler gerizekalılar..

Artık gazetelerimiz, hani kolunun altına alırsın okursun otobüslerde, metrolarda.. Hani pazarları alıp balkonunda okursun.. Hani bir müşterine gittiğinde beklerken bir göz atarsın ya..

İşte tam onlar artık bize özgürlük veriyorlar.. haber alma özgürlüğümüzü..

**

Bir gazete manşet atıyor; ‘’Darbeciler yakalandı!’’

Belki de çok doğru, darbeciler yakalandı.. hatta bırakın darbeciyi ülkeyi amerika birleşik devletlerine 2 yıl opsiyonlu 4 yıllık mukavele ile satacak kişiler yakalandı.. Peki yargı işlerken, iddianame daha ortada yokken bu haber ne, niye, nasıl?

‘’Ulan sen taşşak mı geçiyorsun bilader?’’ Demezler mi adama?

**

Bir başka gazete manşet atıyor; ‘’AKP tüm ulusalcıları topluyor’’

AKP mi yapıyor bunu? Yani savcıyı, savcı ile birlikte tüm iddialara bakan nöbetçi mahkemeleri full otomatik çamaşır makinesi ve bebekte lüks daireye kandırıp satın almış AKP mi yapıyor bunları? Nereden biliyorsunuz daha iddianame yok iken?

‘’Lan manyak, leb demeden ülkeyi mi kurtaracaksın dümbelek?’’ demezler mi adama?

**

Kısaca yalan ise; at yalanı, sikeyim inananı.. doğru da olsa anayasamıza göre suç hadisesi.. İki ucu boklu değnek ötesi..

Haber alma özgürlüğü istiyoruz derken siz bizi yanlış anladınız beyefendiler.. Biz ‘’yorumsuz haber alma özgürlüğü’’ istiyoruz..

Sonrada göz nuru ülkemin güzide insanları bunları bir güzel tartışıyor.. Liboş, Fatoş, Dinsiz, Beyinsiz, Darbeci, Şeriatçı diyerek..

Şok şok şok! Ülkeyi sikiyoruz!

Aferin lan size, aferin..

**
FİFA Başkanına sorarlar;

‘’Teknoloji gelişti, topa lazer koyulsa, direklere lazer kamerelar koyulsa bu tarz şeylerle tüm bu çelişkileri, hakem hatalarını, top girdi mi girmedi mi, ofsayt mı değil mi bunu daha net hale getirmiş olmaz mıyız?’’

Başkan cevap verir;

‘’Olur tabi de, o zaman maçtan sonra insanlar neyi konuşacak?’’
**

That’s football guys.. that all it is..
 7   ~ 62 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
sonuna yarıldım:) cidden demiş mi bu lafı?
 1   ~ 62 gün   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
Evet.. bunu espriyle karışık söylemişti, sanırım 2002 yılıydı.. zaten bu örneği neden futbol çok ön planda diye sorulduğunda hep kullanırım.. :o)
~ 62 gün   mesajın adresini al  

uydurma isim
uydurma isim
teşekkürler :)

güveeen
güveeen
Ben de televizyon kanallarının çoğundaki haber bültenlerinden tiksiniyorum.
Sahilde güneşlenen bikinili kadınları göstermek için uyduramayacakları haber yok!
Bu yazın bikini modası, sağlıklı güneşlenme, bikininin tarzı kadar ipliğinin kumaşının da kalitesine dikkat etmeliyiz, güneş güzlüğü takmalıyız, ruslar ve almanlar sayesinde turizmcilerin yüzü güldü vs. vs. vs...
Reytingci haberciliğe karşı nefretim büyük. Bunları yazarken bile sinir küpü oldum. Sahici bi anti-klişe timi olsa da alayını sikertse(kanırtarak) şunların!
vur ha vur

mete_han
mete_han
geçen pazar bir trafik kazası olmuştu hatırlarsanız. o çocukların üçünü tanıyorum. Oğuzhan ve Mehmet Emin ve Aybek. kazada Aybek'te öldü diye bir çok haber çıktı. arkadaşlara sordum aybek hastanede dediler bilinci de hem yerinde. gittim fazla bir şeyi yoktu bir kaç kırık sadece bir de 17 dikiş.
böyle iş olmaz
bu haber ahlakının a'zına zıçıyım

scoobydoowhereareyou
scoobydoowhereareyou
söyleyin bakalım hangi medya grubu tarafsız..üzgünüm bu imkansız..

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
kahrolsun medya
iyiside kötüdür.
kötüsü zaten kötü.

e = m . c²
e = m . c²
herzaman söylerim tek kanallı yıllara dönelim...:)

baş rahip
baş rahip
güzel yazı

mete_han
mete_han
bence de tek kanal en azından seviye olur ortada
TRT'nin her şeye rağmen bir seviyesi var bence

dr_fb_li
dr_fb_li
sen mi yazdın

boomerang ¹³
boomerang ¹³
yok, juan sebastian veron..

dr_fb_li demis ki:
sen mi yazdın

sphinx®
sphinx®
keleşler elimizde
fileşler belimizde
biz gideriz kantıra hey kantıra!

souvereign jr.
souvereign jr.
esprili bi yazı. gene beğendim ve gene boomerang...

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008