ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Ergenekon Soruşturması hayatına mal oldu

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa      şu anda 49 - 59

souvereign jr.
souvereign jr.
aynısını düşündüm. adamdan bahsedilmedi be iyi altyazı geçirmediler de haberi 10 saniye de olsa verdiler. buna da şükür!

eti.cin demis ki:
haberlerde 10 dk dan fazla tff baskanının vefatını gösterdıler yok tayyıp hemen bodruma ucmuss emınesıyle beraber hemen taziye de bulunmuş falandı filandı ama Okkır için ise 10 sn ayırmadılar bıle. kımse gıdıp tazıyede de bulunmamış... kı bence Okkır ın vefatı onemlıydı. allah rhmet eylsın gerckten cok uzuldum bunun acısı elbet fitil fitil çıkacaktır -ama hukukı ama ilahi - ..!
6 Temmuz 2008 23:12   mesajın adresini al  

sumud_
sumud_
insanlık adına üzücü bir durum!
6 Temmuz 2008 23:16   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
zaten artık karar aldım kanallar rating kazanmasın diye haberleri gece kuşağından izlicem! haberlere baktığımız anda da doğru düzgün bişi yok. neşelenelim. yok şuna zam , yok bu öldü , trafik kazası , operasyon , tutuklanma , fuhuş , kaçakçılık fln derken izleyecek bişi kalmıyo. bi de tam yemek anına denk geliyo. içimiz kalkıyo izleyemiyoz zaten. gece yarısı haber izlemek en mantıklısı... yada direk ntv izliceksin.
6 Temmuz 2008 23:16   mesajın adresini al  

® ©
® ©
iyi de bu adam ilk bşta zatürre olmuş sonra sonra ciğer hasara uğramş tedavi geç kalınınca da kansere dönmüş..

bir kere de savunmaya geçmesenize!

bir şey savunduğum yok canım, orda hasta oldu üşüttü verem oldu neyse ama benim bildiğim kanser sağlıksız koşullarda kalmaktan filan oluşmaz, bir yıl icinde bu dediğinin olması hala zor ihtimal, olayın burda verildiği kadarını biliyorum, ha adam zaten kanserdir ki muhtemelen öyleymiş, kemoterpiyi kabul etmedi demiş biri, demek ki önceden tedavi görmüş. eğer önceden kanser olduğu biliniyorsa devletin kesin kabahati var zaten, uygun bir hastahanede müşaade altında tutması gerekir, ama hapse atıldı adam kanser oldu vah vah vah onu gecicen, tıbben mümkün olduğunu sanmıyorum, otopsi raporunu görmek lazım, medyada cıkan haberlerde bulanıktır onlarada güven olmaz bumi yazmış gene bir yazı alakalı. hakkını aramasın demiyorum ama aa bak hapse attılar kanser ettiler adamı duygu sömürüsü gerçekten. dediğim gibi aile sakinleşsin anlaşılır acıları taze, tekrardan başalrı saolsun, hukuki yollardan da hakalrı arasınlar tabii ki, ben ne polisin temiz olduğunu nede hapishane koşulalrının güllük gülistanlık olduğunu iddia ettim. sadece abartılı bir tepki, ve mantıkdışı bir önerme gibi geldi ki hala da öyle düşünüyorum. bir yıl içinde salt hapishane koşşuları yüzünden kanser olunmaz.
6 Temmuz 2008 23:25   mesajın adresini al  

yeni_rakı
yeni_rakı
no fuck no n fuck barbar turkler
no no menfaaaatci medya grupları

6 Temmuz 2008 23:25   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.

yuşçenko'ya olan gibi birşey olmuş olabilir belki?

tane® ©an demis ki:
iyi de bu adam ilk bşta zatürre olmuş sonra sonra ciğer hasara uğramş tedavi geç kalınınca da kansere dönmüş..

bir kere de savunmaya geçmesenize!
bir şey savunduğum yok canım, orda hasta oldu üşüttü verem oldu neyse ama benim bildiğim kanser sağlıksız koşullarda kalmaktan filan oluşmaz, bir yıl icinde bu dediğinin olması hala zor ihtimal, olayın burda verildiği kadarını biliyorum, ha adam zaten kanserdir ki muhtemelen öyleymiş, kemoterpiyi kabul etmedi demiş biri, demek ki önceden tedavi görmüş. eğer önceden kanser olduğu biliniyorsa devletin kesin kabahati var zaten, uygun bir hastahanede müşaade altında tutması gerekir, ama hapse atıldı adam kanser oldu vah vah vah onu gecicen, tıbben mümkün olduğunu sanmıyorum, otopsi raporunu görmek lazım, medyada cıkan haberlerde bulanıktır onlarada güven olmaz bumi yazmış gene bir yazı alakalı. hakkını aramasın demiyorum ama aa bak hapse attılar kanser ettiler adamı duygu sömürüsü gerçekten. dediğim gibi aile sakinleşsin anlaşılır acıları taze, tekrardan başalrı saolsun, hukuki yollardan da hakalrı arasınlar tabii ki, ben ne polisin temiz olduğunu nede hapishane koşulalrının güllük gülistanlık olduğunu iddia ettim. sadece abartılı bir tepki, ve mantıkdışı bir önerme gibi geldi ki hala da öyle düşünüyorum. bir yıl içinde salt hapishane koşşuları yüzünden kanser olunmaz.
6 Temmuz 2008 23:31   mesajın adresini al  

spartacus
spartacus
gözaltında kaybolan onca insanın, işkencelerde kolunu bacağını bazen de canını bırakan insanların, hasta olduğu halde tedavi edilmeyen onca insandan biri.iğnenin ucu size dokununca mı canınız yandıı.bu ülkede yıllardır olan şeyler.hadi gidin biraz uyuyun.saat geç oldu.
 1   7 Temmuz 2008 02:31   mesajın adresini al  

kırk atlı
kırk atlı
chp siyaseti adam öldürür.
7 Temmuz 2008 04:27   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
bu ne be.yoruma bak hizaya gel...burda bir insanlık ayıbı sözkonusu..sen ben herkes hepimiz kanser olabilirz...biraz empati yapın yahu...utanmasanız zil takıp oynayacaksınız...

burda bizlerin savunduğu şey soruşturma yüznden adam kanser oldu değil.kanser teşhisi zaten uzun zaman önce konmuş..adam resmen kaderine terk edilmiş..kanserin ilerlemesi için elden ne geliniyosa yapılmış..kanser hastasına moral lazım,iyi bir tedavi lazım...ama nerdeeee nasılsa akpye göre suçlu değil mi öldürelim gitsin......

hey gidi hey.....

spartacus demis ki:
gözaltında kaybolan onca insanın, işkencelerde kolunu bacağını bazen de canını bırakan insanların, hasta olduğu halde tedavi edilmeyen onca insandan biri.iğnenin ucu size dokununca mı canınız yandıı.bu ülkede yıllardır olan şeyler.hadi gidin biraz uyuyun.saat geç oldu.
 1   7 Temmuz 2008 09:36   mesajın adresini al  

spartacus
spartacus
evet bence de adamın hakkında daha delil yokken hastaq iken içeri alınması yanlış.ama siz sadece görmek istediklerinizi görüyorsunuz.bu ülkede yıllardır olan bir şey bu.ayrıca akp ye göre suçlu ollanların öldürülmesi gerektiği gibi bir şey mi söyledim ben.aklıma gelen ilk örnek harun karadeniz. o da kanser olduğu halde yattı yıllarca.ve tedavisi için yurt dışına gitmesine izin verilmediği içi öldü.insanlık ayıbı arıyorsan diyarbakır zindanalrına bak.kızıltepeye bak.bayrampaşaya bak.

tekrar söylüyorum bak.bu adama yapılanlar da haycvanca.ama ben benzer duyguları aynı durumda olan herkes için savunuyorum.sense işine gelenler için.

bu ne be.yoruma bak hizaya gel...burda bir insanlık ayıbı sözkonusu..sen ben herkes hepimiz kanser olabilirz...biraz empati yapın yahu...utanmasanız zil takıp oynayacaksınız...

burda bizlerin savunduğu şey soruşturma yüznden adam kanser oldu değil.kanser teşhisi zaten uzun zaman önce konmuş..adam resmen kaderine terk edilmiş..kanserin ilerlemesi için elden ne geliniyosa yapılmış..kanser hastasına moral lazım,iyi bir tedavi lazım...ama nerdeeee nasılsa akpye göre suçlu değil mi öldürelim gitsin......

hey gidi hey.....

7 Temmuz 2008 13:59   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
sırf sorumluluk alınmasın diye mahkeme kararı olmaksızın beraat ettirildi son günlerinde..bu kadar mı kolay bir insan hayatıla oynamak?
7 Temmuz 2008 14:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  << Önceki Sayfa      şu anda 49 - 59

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008