ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
bugün yeni bulduğum programı sizler ile paylaşmak istiyorum.
hiçbir bilgisayar bilgisine sahip olmayan ve ay ben bu siteyi aman ben bu siteyi nasıl açıcam ? ya tamam ya açılmıyorsa açılmıyor diyenlere müjde... artık yasaklı siteleri hiçbirşey yapmadan açabilrsiniz.
:)))
Youtube ve diğer sansürlü siteler için proxy sitelerine girip duruyormusunuz ?
Ultra Surf varken ne gerek var.?
Proıgramın boyutu 206 kb, Internet Explorer da otomatik ayarlanmış olarak açılıyor hiç bir ayara gerek yok ve rahatlıkla youtube' a ve diğer yasaklı adreslere erişebiliyorsunuz.
Firefox kullanıcıları ise Ultra Surf' u çalıştırdıktan sonra Ağ ayarlarından proxy' i 127.0.0.1 Port 9666 olarak ayarlamalı. Programı kapatırsanız tekrar firefox' da ayarladığınız proxy' i silmelisiniz, hatırlatayım..
program hakkında detaylı bilgi yok. programı yazanların proxy'si üzerinden yasaklı sitelere giriş sağlıyormuş. ben pek güvenemedim.
1~ 63 gün
eti.cin
youtube a girioz girmesine de ama flash sorunu var yaa izleyemiorum ben hıcbısı:((
~ 63 gün
lord of drinks
güzel, fakat youtube açıkken surf yapmanız nerdeyse imkansız hale geliyor, çoğu site firefox'da belirtilen proxy ayarlarında açılmıyor.
firefox için konusuyorum, ie'yi bilmem.
~ 63 gün
achelia
off yaa artık öyle oldu kı youtube u dusunmuyorum bıle resmen:( benımde tum yasak sıtelere gırebıldıgım lınk vardı ama gırmesıne gırıyorum bu seferde izleyemıyorum vıdeoları :( onun içinde baska bısıy yuklemek gerekıyormus da falanmıs ta pöfff usandım artık :(:( rar dosyası açmayı da hiç beceremıyorum malesef ki .:@
youtube yerine artık başka sitelere giriyom. ama nerde youtube videoları :( müzik başlığı açamaz hale geldik :(
~ 63 gün
lithium
kendimi kanal d'nin her eve lazım reklam tiizırını dinlio gibi hissettim:) nası bi giriş o..
artık yutubunuz açılmıyor mu?
yoksa arakadşlarınız yutubu açıp size nispet mi yapıyor.?
hayır durun, bilgisayarınızı fırlatmayın..
sadece 99.999 ytl'ye bu ürüne sahip olabilirsiniz..
ayrıca ürünümüzün yanında hediyemiz olan badi şeypıra da sahip olcaksınız..
slksjkkşçkjsşefskjş
skefjskljlşfjsw
falan:D
3~ 62 gün
berduss_57
video indirilmiyo ama o uzantılardan...
~ 62 gün
luteus
lithium utandırdın beni :D
~ 62 gün
sarho$
ama kavanoz açmak hala zor
reçel yiyemiyoruz ona da bi çare bulsunlar
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20701
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!