gundemden duşmesin izlemeyen kalmasın ben hergün izleyecem
6 Temmuz 2008 23:16
nİkİforenko
adam tam bir sığır ya kendine kral diyor :)) ajdar bile gece gündüz kayıyordur buna:D
lord of drinks demis ki: bu herifin katıksız mal olduğuna kanaat getirdim.. zaten yutubdaki videolarına bi bakın, her haltı yiyecek karakterde olduğunu da anlarsınız..
walla cook süper ya her gün izleyecemmm sekmezzzzzzzzzz
6 Temmuz 2008 23:24
demente_adorate
zuhaa.way mal way.ne diim Allah kurtarsın:)
7 Temmuz 2008 14:34
the punisher
olm bu adam msnye töbe eder bidaha giirmeye adam intihar etmiştir kesin final manyak olmuş gözleri ericin evladını kaybetmiş gibi puhaahha size oscar ödüül veriomm baba büüksünüzz
7 Temmuz 2008 14:48
demente_adorate
en ii kısa fim dalında venedik film festivaline göndrmek lazım.baya bi konulu şehvet dram umut vs....
7 Temmuz 2008 14:50
cherryjuice
cidden koptum ne bu yha:D:D:D:D:D::D:D:D
7 Temmuz 2008 15:40
jess aldor
bu işletilen eleman,youtube'a skndrık skndrık sarkılar koyup,kendini halkın youtube dan çıkardığı bi ünlü sanan,şarkılarından önce ve sonra izleyicileri hayranları kabul edip onlara nasihat eden, borderline kişilik bozukluğuna sahip bi lauk.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20681
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.