achelia demis ki: ayyyyyyyyyy çatladım lann gulmekten burada... ya şimdi dıyecem böyle kaşarlanmıs kaçıncı el kacıncı model oldugu bellı olmayan bı erkege ıyı olmustur falan dıycem ama bı yandan da cocugun o en son saskın halını görunce acıdım yaa. yazık:) yalnız bı yerde aynı anda ıkı kısıyle boynuzlandıgını söyluyor. öbur taraftan da adamlar o kız o... dur falan dedi işte ona hiç katılmıyorum bence o kız elı öpulesıce akıllı bır kız(her ne kadar aldatma olayını tasvıp etmesemde) yanı sımdı bu erkekle eglenılır o kız da eglenmıs kullanmıs atmıstır bu salagı...... duzgun adam olsa belkı yapmazdı bence.hatta msn sını yazsalarmıs arada sıkılınca kullanırdık bızde ama neyse bıze yakısmaz ADAMINA GÖRE MUAMELE hahahaha:D:D:D:D: koptum yaaa:D
6 Temmuz 2008 12:08
***jano***
çocuğa yazık aslında ama bölede keklenmez ki bi insna ya.. :D
ya buna ne demeli mutlaka izleyin, lan ne enteresan bi adamdır bu vay a.q:D
özellikle fenerliler şöyle buyursun:))
6 Temmuz 2008 12:14
***jano***
abi linki düzgün versen bide izlicez de...
6 Temmuz 2008 12:16
hüzün abi
tanısa bile böyle şakkabanlıklar yapmak da saçmalık.
oky@nuss demis ki: gercekten acıyorum bu insanlara... msn de hiç tanımadıgı görmediği bi insana nasıl asık olunur yaa..
üstelik kızı hiç görmediği halde camera acıyo ve konusuyo..neye dayanarak güveniyosunda cam acıyosun be kardeşim karsındaki babanın oğlumu...bu nasıl zihniyet yaaa...
allah akıl fikir versin bu insanlara ne diyim...
6 Temmuz 2008 12:36
hüzün abi
sen hala o dangalağın o kadar kızla çıktığna inanıyor musun?
achelia demis ki: ayyyyyyyyyy çatladım lann gulmekten burada... ya şimdi dıyecem böyle kaşarlanmıs kaçıncı el kacıncı model oldugu bellı olmayan bı erkege ıyı olmustur falan dıycem ama bı yandan da cocugun o en son saskın halını görunce acıdım yaa. yazık:) yalnız bı yerde aynı anda ıkı kısıyle boynuzlandıgını söyluyor. öbur taraftan da adamlar o kız o... dur falan dedi işte ona hiç katılmıyorum bence o kız elı öpulesıce akıllı bır kız(her ne kadar aldatma olayını tasvıp etmesemde) yanı sımdı bu erkekle eglenılır o kız da eglenmıs kullanmıs atmıstır bu salagı...... duzgun adam olsa belkı yapmazdı bence.hatt
6 Temmuz 2008 12:38
achelia
yoo ınanmıyorum... ama boynuz yemıs olma ıhtımalıne ınanıyorum:D:D:D
6 Temmuz 2008 14:37
lord of drinks
bi arkadaşın dediği gibii herifi biraz araştırdım da harbi malın tekiymiş.. sadece ekşisözlükteki yorumları okuyun anlarsınız ne mal olduğunu.
geleceğin ajdarı demek hakkını yemek olmaz. valla. o kadar yani.
achelia demis ki: yoo ınanmıyorum... ama boynuz yemıs olma ıhtımalıne ınanıyorum:D:D:D
6 Temmuz 2008 14:39
...!!onur
daha çok yaşamıştır la bu :d çıktıkları da sanal taşşak yapmıstır buna ealşhjaeşhae :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20681
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.