ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > edebiyat > Kitaplarda Sevdiğimiz Cümleleri Burda Paylaşalım

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa      şu anda 133 - 139

umut elk
umut elk
...Bugün şurada burada teker teker yaşayan ve çalışanlar yarın birleşince bir kuvvet olacaklar ve en kuvvetli silahı: haklı olmak silahını ellerinde tutacaklar.

İçimizdeki Şeytan
Sabahattin Ali
7 Ekim 2008 01:00   mesajın adresini al  

bana danişman
bana  danişman
biz varken ölüm yok ölüm varken biz yokuz......
ozaman ölümden neden korkalım...

i.yalom
7 Ekim 2008 01:01   mesajın adresini al  

simurg-
simurg-
Ey bütün erdemlerin besleyici anası! Anımsattığın her şey doğru! Sahip olduğum ne varsa, çok kısa sürede elde ettiğimi reddedemem. Ama onları aklıma getirmek beni müthiş kızdırıyor çünkü talihsizliklerin içinde en berbatı bir zamanlar mutlu olmuş olmaktır.

Boethius - Felsefenin Tesellisi
12 Ekim 2008 12:44   mesajın adresini al  

simurg-
simurg-
Mutluluğunun birazını yitirdiğin için bu kadar kederli ve bu kadar evhamlı şikayetler edince, zevklerine böylesine düşkün olmana dayanamıyorum. Hiç kimse kendi konumunu az da olsa kusurlu bulmayacak kadar mutlak anlamda mutlu olamaz. İnsanın mutluluğunun özü kaygı uyandırıcıdır, ne tamamen ele geçirilir, ne de sonsuza dek sürer.

12 Ekim 2008 12:46   mesajın adresini al  

simurg-
simurg-
Ayrıca çok mutlu kişiler, müşkülpesent olur ve en ufak bir zorlukla karşılaşmaya alışık olmadıklarından, herhangi bir şey beğenilerine uygun düşmediğinde yere yıkılırlar.

12 Ekim 2008 12:53   mesajın adresini al  

henüzdüşünmedim
henüzdüşünmedim
dış kuvvetlerin etkisi altında olan titreşime zorlanmış titreşim denir.sistemi zorlayan kuvvet harmonik biçimde değişiyorsa buna harmonik zorlama denir.

SİSTEM DİNAMİĞİ - Yücel Ercan
12 Ekim 2008 12:58   mesajın adresini al  

belliciste
belliciste
Sen de, dedi, beni mutlu biri olarak hatırla. Gülümsedi. Geniş, rahat bir soluk verdi. Başı yana düştü. En uzun gece başlamıştı.
Ahmet ALTAN-En Uzun Gece
12 Ekim 2008 12:58   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  8  9  10  11  12  << Önceki Sayfa      şu anda 133 - 139

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008