ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > ''Cumhuriyet''ten anlamlı karikatür

Sayfalar: 1  2  3  4  5  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

mete_han
mete_han
inönüyle başladı bu atanın adını kullanarak atadan soğutma kampanyası halen devam ediyor...
şovmenlik yapıyorlar hep sağcıların din adına şovmenlik yaptıkları gibi tabi milliyetçiler de aynı şekilde...
yazıklar olsun özde değil sözde savunan sahtekarların hepsine
 3   4 Temmuz 2008 21:20   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
karikatür tam da ülke gündemini anlatıyor...güzel olmuş...
 1   4 Temmuz 2008 21:22   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
naptın yahu? vakiti de , zamanı da kapatsınlar o zaman? cumhuriyeti nasıl kapatırsın , kapatamazsın , hatta kapatmayı teklif dahi edemezsin...

henüzdüşünmedim demis ki:
bu nasıl bir teerbiyesizlik , nasıl haddini bilmezlik artık atayıda kaarikatüre alıyorlar ... yok arkadaş sadece müdürünü , yazarını almakla olmucak toptan kapatıcan bu cumhuriyet gazatesini .
 3   4 Temmuz 2008 21:24   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
oha

bu nasıl bir teerbiyesizlik , nasıl haddini bilmezlik artık atayıda kaarikatüre alıyorlar ... yok arkadaş sadece müdürünü , yazarını almakla olmucak toptan kapatıcan bu cumhuriyet gazatesini .
 3   4 Temmuz 2008 21:24   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
ulan ona sahtekar buna sahtekar şuna sahtekar...

alayına sahtekar diyonuz...

sizin lafınıza bakıp iş yapılsa tüm halkı ülkeden sittir etmek lazım resmen...

mete_han demis ki:
inönüyle başladı bu atanın adını kullanarak atadan soğutma kampanyası halen devam ediyor...
şovmenlik yapıyorlar hep sağcıların din adına şovmenlik yaptıkları gibi tabi milliyetçiler de aynı şekilde...
yazıklar olsun özde değil sözde savunan sahtekarların hepsine
4 Temmuz 2008 21:26   mesajın adresini al  

mete_han
mete_han

en fazla siz savunuyodunuz hani düşünce özgürlüğünü kapatma davasında da bunu savunma gösterdiniz. BU NASIL ÇİFTE STANDART

1   4 Temmuz 2008 21:27   mesajın adresini al  

ketum
ketum
çok salakça bi karikatür olmuş cumhuriyet gazetesinin ankara temsilcisi ile atatürk ü aynı kefeye koymak gibi bişey.. birilerinin üzerinden tiraj artırmak bu olsa gerek..
 7   4 Temmuz 2008 21:29   mesajın adresini al  

hüzün abi
hüzün abi
Özal özü sözü bir insan (!), sen yeterince araştırmamışın sanırım.
 1   4 Temmuz 2008 21:33   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
cumhuriyet tarihini benim araştırdığımın %5'i kadar araştırsaydın Atatürk, Menderes ve Özal'dan başka özüyle sözünün birbirini tuttuğu adam olmadığını görürdün.

3'Ü DE ÖLDÜRÜLDÜ ZATEN ???? NEDEN PEKİ

senin kadar araştırmadığımı biliyomuşçasına konuşuyosun,emin ol bilmem gerekeni çok iyi biliyorum ;)

he benim bildiklerim senin bildiklerini döver gibisinden takılırsan bilmem...

bu arada isimleri yazarken büyük harf kullanmışsın ilk harflerde ama bir şeyi atlamışsın;

cumhuriyet değil,Cumhuriyet diye yazılır!

aferin,otur sıfır aldın
 1   4 Temmuz 2008 21:34   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
bilmişlik taslarken dikkat edin bari!
4 Temmuz 2008 21:35   mesajın adresini al  

mete_han
mete_han
şekil mi anlam mı detaylara takılma
4 Temmuz 2008 21:36   mesajın adresini al  

mete_han
mete_han
Özal kardeş kavgasını bitiren TSK'nın yanında yer aldı ve Türkiye'nin önünü açmaya çalıştığı için zehirlendi ertesi yıl öldü (!)
benim bildiklerim seninkini döver demiyorum ama yazıma verdiğin cevap kulaktan dolma bilgilere sahip olduğun kanısını uyandırdı bende nedense?
 1   4 Temmuz 2008 21:39   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008