ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > ''Cumhuriyet''ten anlamlı karikatür

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

deliveren
deliveren
türkçede güzel bir cümle kurmak seviye gerektirir delimisin deliveren misin nesin.ayrıca deliler türkçeyi güzel kullanamaz,senin gibi abuk subuk cümlelerle anlatacağı şeyi abuk sabuk anlatır işte

Keşke Deliveren'in Manasını Araştırıp Konuşsaydın.Bu kadar Saçmalamasaydın. Yoksa Yine Mi Saçmalardın ?

Sanki 2.Seçenek Daha Yakın
 1   5 Temmuz 2008 14:06   mesajın adresini al  

_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
senin gibi hayatımın her alanında her anında saçmalamaktansa,ara sıra,kusura bakma küçük cahilliklerimden dolayı saçmalamayı tercih ederim deli...
 1   5 Temmuz 2008 14:08   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
senin gibi hayatımın her alanında her anında saçmalamaktansa,ara sıra,kusura bakma küçük cahilliklerimden dolayı saçmalamayı tercih ederim deli...

10 Yaşındaki Çocukların Seviyesine Düştügünün Farkındasındır

Benim Babam Senin Babanı Döver Tarzı Konuşmaları Geçelim.Hala Deliveren'in Manasını Araştırmadan Konuşuyorsun.

Araştırmadan Konuşmak Tarzı da Böyle Birşey olsa Gerek
 1   5 Temmuz 2008 14:10   mesajın adresini al  

_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
senin anlayacağın dilden konuşayım dedim be kızma deli...
5 Temmuz 2008 14:15   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Çocukça Hareket Ederek Neye Varmaya Çalışıyorsun Bilmem Ama Konu Hakkındaki Bilgi Eksikligini Bununla Örtmen Bilinçaltındaki Bir Korkuyu İşaret Ediyor(Son)
 1   5 Temmuz 2008 14:19   mesajın adresini al  

_needle in the h@y__
_needle in the h@y__
benim konu hakkında bilgi eksikliğim yok.ayrıca resmi belgelere ve az önceki tutuklama haberlerine bir göz gezdirdikten sonra senin ne kadar eksik olduğunu görüp seninle tartışmamaya karar vermiştim zaten...benim bilinçaltımdaki tek korku,senin gibi farklılıkları hazmedemeyen,demokrasiyi hazmedemeyen insanlar tarafından,darbeci teröristler tarafından yönetilmek...
bu da benden (son) olsun...süreçleri hep beraber izleyeceğiz

1   5 Temmuz 2008 14:27   mesajın adresini al  

mete_han
mete_han
süpersiniz arkadaşlar helal olsun sizlere çocuk gibi kavga etmişsiniz.
o şunu bu bunu kullanıyor demektense ekonomiye, kültür yapısındaki bozulmalara, ahlaki çöküşe, pkk terörünün nasıl sona erdirileceğine Türkiye'nin bölgesinde nasıl tekrar lider ülke olabileceğine, Misak-ı Milli'ye yönelik çözüm önerileri üretin ve bunlar üzerinde konuşup tartışın.
bizden önceki nesil çoook kavga etti bu şekilde altı binden fazla insan birbirini öldürdü. elimize ne geçti arkadaşlar.
Türkiye'de farkındaysanız çözüm önerilerindeki farklar nedeniyle tartışmaz siyasiler hangi gruptan olduğu için tartışırlar. Demokrasi bu değildir asla da olmamıştır.
Bu çeşit olaylar Türkiye'yi Yüce Türkiye'ye taşımamızı sağlamaz. Siz bu ülkenin aydın kesimisiniz lütfen okuduğunuz okulun hakkını verin!!!
TEFRİKA (AYRIŞMA, KUTUPLAŞMA) GİRMEDEN BİR MİLLETE DÜŞMAN GİREMEZ
TOPLU VERDUKÇA YÜREKLER ONU TOP SİNDİREMEZ!!!!
5 Temmuz 2008 15:18   mesajın adresini al  

öz kunteper canavarı
öz kunteper canavarı
salak bi karikatur...
tutuklananlardan hangisi cumhuriyet ve demokrasi yanlısı gerçek Atatürkçü acaba?
5 Temmuz 2008 15:40   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski
bu karikatürden anlaşılacağı üzere bir salih memecan'ı çok kızdırmış.

bir ihalesine taş mı koydular nedir?

_needle in the h@y__ demis ki:
benim konu hakkında bilgi eksikliğim yok.ayrıca resmi belgelere ve az önceki tutuklama haberlerine bir göz gezdirdikten sonra senin ne kadar eksik olduğunu görüp seninle tartışmamaya karar vermiştim zaten...benim bilinçaltımdaki tek korku,senin gibi farklılıkları hazmedemeyen,demokrasiyi hazmedemeyen insanlar tarafından,darbeci teröristler tarafından yönetilmek...
bu da benden (son) olsun...süreçleri hep beraber izleyeceğiz

1   5 Temmuz 2008 15:52   mesajın adresini al  

-thebaşak-
-thebaşak-
cumhuriyette karikatür oluyo muydu şaşırdım:)
5 Temmuz 2008 16:02   mesajın adresini al  

extremo
extremo
akpye gerçek cevabı verecek olanlar darbeciler değil gerçek sosyalistlerdir
 3   5 Temmuz 2008 16:07   mesajın adresini al  

bukowski
bukowski

şaka herhalde bu di mi?

tuççe demis ki:
cumhuriyette karikatür oluyo muydu şaşırdım:)
 1   5 Temmuz 2008 16:07   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  16  17  18  19  20  21  22  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 193 - 204

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008