yaptıklarının kötü olduguyla ilgili Atatürk uyarır; :)))
15 Temmuz 2008 12:38
_needle in the h@y__
Gene bi sırtını Ata'ya yaslama örneği...
5 Temmuz 2008 13:21
mete_han
hadi ordan
5 Temmuz 2008 13:27
_needle in the h@y__
tıpkı senin profil fotonun da Ata'yı kullandığı gibi...Mete asıl sen hadi orddan...
15 Temmuz 2008 13:33
deliveren
Atanın Resmini Görmeye Tahammülü Olmayanların Bunu İtiraf Edemeyip Biz Onu Gerçekten Seviyoruz Diye Safsata Uydurması İlginç Olsa Gerek
15 Temmuz 2008 13:33
_needle in the h@y__
benim tahammülüm olmadığını nerden çıkardın.benim evimdeki atatürk fotolarından ,atatürk kitaplarından senin haberin varmı aklı evvel seni...benim hakkımda sakın çıkarımlarda bulunma
5 Temmuz 2008 13:36
deliveren
Yarası Olan Gocunur.Kimse Üzerine Almamışken Birden Bire Ortaya Atlamak Senin Marifetin
5 Temmuz 2008 13:37
_needle in the h@y__
haha haha iki kişinin okuduğu ve zaten peşpeşe ben mesaj yazarken,sen o lafı şevki yılmaza mı söyledin, yoksa başkasına mı acaba...Atatürk benim de Atatürküm.çünkü o sadece senin ülkeni değil,benim ülkemide kurtardı.ama onu öyle sahiplenip,sizin gibi Atatürkçülüğü din gibi görmeyenlere onu sevmiyor diyemezsin...Ağzından çıkan sözleri kulağın duysun.gerçekten kendininde inanmadığı sözleri konuşma
deliveren demis ki: Yarası Olan Gocunur.Kimse Üzerine Almamışken Birden Bire Ortaya Atlamak Senin Marifetin
5 Temmuz 2008 13:40
_needle in the h@y__
ayrıca benim sana onları söylemem yaramın olmadığını gösterir dimi???
tabi az biraz akıl lazım çıkarsama yapabilmek için
deliveren demis ki: Yarası Olan Gocunur.Kimse Üzerine Almamışken Birden Bire Ortaya Atlamak Senin Marifetin
5 Temmuz 2008 13:42
deliveren
O Halde Senin Çıkarım Yapmaman Gerekir.
haha haha iki kişinin okuduğu ve zaten peşpeşe ben mesaj yazarken,sen o lafı şevki yılmaza mı söyledin, yoksa başkasına mı acaba...Atatürk benim de Atatürküm.çünkü o sadece senin ülkeni değil,benim ülkemide kurtardı.ama onu öyle sahiplenip,sizin gibi Atatürkçülüğü din gibi görmeyenlere onu sevmiyor diyemezsin...Ağzından çıkan sözleri kulağın duysun.gerçekten kendininde inanmadığı sözleri konuşma
Okuma Yazma Biliyorsan Yukarıdan Bak Bakalım Benim Yazdıgım Sularda Kimler Yazıyor 2 Kişi mi 3 Kişi mi
15 Temmuz 2008 13:44
@nti@c
Fikri ,yaşam tarzı,icraatı,ülke ve halk sevgisi hariç herşeyi alın,sonra da biz Atatürk'çüyüz deyin,,,Allah'ın süzme takiyyecileri...
deliveren demis ki: Atanın Resmini Görmeye Tahammülü Olmayanların Bunu İtiraf Edemeyip Biz Onu Gerçekten Seviyoruz Diye Safsata Uydurması İlginç Olsa Gerek
15 Temmuz 2008 13:47
_needle in the h@y__
O Halde Senin Çıkarmama Yapmaman Gerekir
tamam ben çıkarmama yapmama isteğine uyuyorum ama sen çıkarsama yapmamaya devam et...
ayrıca ikinci yazdığını anlamadım...okuma yazma biliyorum ama senin yazdığın türkçeyi okuyabilecek ve anlayacak seviyede değilim kusura bakma yaa...Sularda ne yaaa :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20672
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.