ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Yobaz yalanına inat 6 Temmuzda meydana

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

comandante
comandante
Bence de en tehkilesi darbecilere destek çıkanlar ve olaylara at gözlü ile bakmaya devam edenler...

Kimler darbeci ve kimler onları destekliyorlar. 70 yaşını geçmiş insanlar mı darbe yapacaklar? 1 senedir hapiste tutulduğu için akciğer kanseri olan insanlar mı darbe yapacak. Herşey o kadar ayan beyan ortada ise darbeciş oldukları kesinse neden hala iddianame hazır değil ve insanlar suçlanamıyor, yargılanamıyorlar?
5 Temmuz 2008 22:21   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
o mitingde ben de vardım sana göre yobaz olabilirim , ama anca böyle ülkenin elden gitmesine izin vermemeye çalışırız...

mitinglerin yapılmasına izin verildiğine göre gitmemizde de bi sakınca yoktur...

heyulæ demis ki:
yobazlığın kralı tuncay özkan gibi bi adamın düzenlediği mitingde laiklik ve yargı özgürlüğü için bağırmak
5 Temmuz 2008 22:59   mesajın adresini al  

nİkİforenko
nİkİforenko
Gazeteci Tuncay Özkan'ın başını çektiği Biz Kaç Kişiyiz Derneği tarafından Eskişehir'de düzenlenen mitinge 250 kişi katıldı.

Eskişehir'de Biz kaç kişiyiz derneği tarafından Hukuka ve Yargıya Saygı mitingi gerçekleştirildi. Gazeteci Tuncay Özkan'ın organizesinde gerçekleştirilen miting beklenen ilgiyi görmedi. Halkın ve kahvehanelerin yoğun olduğu Odunpazarı meydanında düzenlenen mitinge 250 kişi katıldı.

İlginin az olması nedeniyle mitinge küçük çocukların da getirildiği görüldü. Çocuklara bedava balon dağıtıldı. Semt halkı ise organizatörlerin ısrarlarına rağmen mitinge katılmak yerine eylemin yapıldığı alanın çevresindeki kahvehane ve parklarda oturarak birbirleriyle sohbet edip dinlenmenin tadını çıkardı. Miting alanına girişte ise ilginç olaylar yaşandı. Eyleme gelenlere, çocuklar tarafından biz kaç kişiyiz derneğine yardım için 1 YTL'ye Türk bayrağı ve çakmak satıldı. Vatandaşların parayla satılan Türk bayrağına ilgi göstermemesi dikkat çekti.

Miting sırasında, Hukuka ve Yargıya sahip çıkalım ve Cumhuriyet değil Ak Parti yıkılacak şeklinde sık sık sloganlar atıldı. Yapılan konuşmalarda ise AK Parti sık sık eleştirilerek, Türkiye için tehlikeli olduğu ileri sürüldü. Mitinge ilginin az olması nedeniyle yapılan konuşma ve atılan sloganlardan sona program sona erdi. Miting sırasında polis, geniş güvenlik tedbiri aldı.

250 çok bile
7 Temmuz 2008 01:01   mesajın adresini al  

kırk atlı
kırk atlı
en iyi tuncay özkan ölü tuncay özkan'dır.
 1   7 Temmuz 2008 04:43   mesajın adresini al  

why so serious?
why so serious?
en iyi hortum yırtık hortum'dur.
7 Temmuz 2008 04:52   mesajın adresini al  

kırk atlı
kırk atlı
en iyi sara chopin azcık susmasını bilen sara chopin'dir.
7 Temmuz 2008 04:55   mesajın adresini al  

why so serious?
why so serious?
en iyi sara chopin bir hortum'un lafıyla susmayan sara chopin'dir
7 Temmuz 2008 05:01   mesajın adresini al  

kırk atlı
kırk atlı
en iyi 10 sara chopin için tıklayınız
7 Temmuz 2008 05:05   mesajın adresini al  

@nti@c
@nti@c
Tuncay Ö. ürür ama kervan yine de yürür..........
7 Temmuz 2008 08:43   mesajın adresini al  

demente_adorate
demente_adorate
yaw yeter cumhuriyetide laikliğide milletin azında sakız ettiniz.darbeyle demokrasi istionuz.70 yıldır seçimle olmayanı darbele yapmak istionuz.bi demokrat duruşunuz bi halktan yana duruşunuz olsun.
bu arada hortum arkadaşa katılıom en ii tuncay özkan ölü tuncay özkan:)ama şimdi o mezardada rahat durmaz:)
7 Temmuz 2008 09:15   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
hem demokrasi dersi veririm hem de en iyi tuncay özkan ölü tuncay özkan derim:)....

çelişkiye gel

demente_adorate demis ki:
yaw yeter cumhuriyetide laikliğide milletin azında sakız ettiniz.darbeyle demokrasi istionuz.70 yıldır seçimle olmayanı darbele yapmak istionuz.bi demokrat duruşunuz bi halktan yana duruşunuz olsun.
bu arada hortum arkadaşa katılıom en ii tuncay özkan ölü tuncay özkan:)ama şimdi o mezardada rahat durmaz:)
7 Temmuz 2008 09:42   mesajın adresini al  

demente_adorate
demente_adorate
sadece demokrasi ortamının olusturulmasını engelledii ve milleti galeyana getirip çözümsüz denklemler olusturduu için süledim.
7 Temmuz 2008 11:37   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008