vah vah vah ne kadar da dokunaklı bir yazı gerckten cok duygulandım:))
yılbasına karsıyım dedıgı ıcın,ve reklam panolarında mayolu cıplak karıların fotograflarına sansur uygulaması geldıgı ıcın kapatılmak ıstenen partıye karsı acılmıs kapatma davasına,ve bu partıyı secmıs olan bu ulkede yaşayan toplam nufusun yarısına yapılmıs bu saygısızlıga bakında ondan sonra hukugun adaletsızlıgıni tartısın,,ve ondan sonra mezun olmanın verdıgı gariplıgı anlatan duygu sömürüsü yüklü bu yazıyı tekrardan yazınız,,
4 Temmuz 2008 04:33
jaja of opobo ® .iz
akp kapatılmadan önce iddia edilen şeriatı getirme ütoya haberleri,ünive türbanlılar girerse rejim değişir haberleri, fethullah gülen hakkında hiç bir yargı kararı olmadan onu vatan haini ilan etmeler de neyin nesi oluyor
akp'yi mayo reklamını yasakladılar diye kapatmıyolar.
iddianamesi hazırlandı. aç oku, öğren
bır bır ötme
boş konuşma
very liberal demis ki: vah vah vah ne kadar da dokunaklı bir yazı gerckten cok duygulandım:))
yılbasına karsıyım dedıgı ıcın,ve reklam panolarında mayolu cıplak karıların fotograflarına sansur uygulaması geldıgı ıcın kapatılmak ıstenen partıye karsı acılmıs kapatma davasına,ve bu partıyı secmıs olan bu ulkede yaşayan toplam nufusun yarısına yapılmıs bu saygısızlıga bakında ondan sonra hukugun adaletsızlıgıni tartısın,,ve ondan sonra mezun olmanın verdıgı gariplıgı anlatan duygu sömürüsü yüklü bu yazıyı tekrardan yazınız,,
14 Temmuz 2008 11:00
sweetdreams
ne kadar sığ yorumlar,bu kadar yüzeysel misin cidden?Ya da cidden hiç bişey bilmiyo musun? Bence de git bi iddianameyi oku,üşeniyosan bi göz at ara ara en azından bişeyler öğrenirsin,bu insanlık için küçük ama senin için büyük bi adım olur emin ol...
very liberal demis ki: vah vah vah ne kadar da dokunaklı bir yazı gerckten cok duygulandım:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20658
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.