ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Büyük Gözaltı...

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

öz kunteper canavarı
öz kunteper canavarı
la skyturkte gazeteleri gosterdiler zamanı okumanız lazım:)

psikopatohunç demis ki:
STV süper ya sinan aygünü fln gösteriyo işte teröristler fln diyo hahah hep onu izliyom :)
3 Temmuz 2008 17:26   mesajın adresini al  

öz kunteper canavarı
öz kunteper canavarı
foxu açın foxu:)
3 Temmuz 2008 17:27   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
vakit te okuyon mu bari? onu da eksik etme

psikopatohunç demis ki:
STV süper ya sinan aygünü fln gösteriyo işte teröristler fln diyo hahah hep onu izliyom :)
 1   3 Temmuz 2008 17:27   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
Toprak Reformu Yasası’nı yürürlükten kaldırdı;

yürümüyordu ki zaten

Nato’ya üye olmayı bile beklemeden, Türkiye’nin taraf olmadığı bir savaşa,

Amerika’nın yanında Kore’ye asker gönderip binlerce gencin canına kıydı.

natoya yüelik için ön şarttı koreye asker göndermek

Nato’ya üye olarak, Türkiye’yi soğuk savaşın ileri karakolu haline getirdi;
çoğu ülke taraf seçti soğuk savaşta, kendisi deliberal olduğu için liberal safı seçti, inönü de liberal tarafı seçti, zaten inönü kurtuluş savaşı başlarında amerikan mandası isteyenlerdendi. saydığın dış politika konularının ve içteki icraatler sovyetlere karşı korunmanın bedeli.
neo-liberal ekonomiler-günümüzde çoğu gelişmiş ülkenin dayandığı modeli oturtmaya çalıştı ama bunun getirisi olan ekonomik sancılara care bulamadı. askerin muhalefliği dediğin orta sınıf emmurlardaki ekonomik sıkıntılar.
demem o ki saydığın çoğu şey poltiik seçimler, politik seçimleri suç diye nitelemek aymazlıktır. siyasi seçimlerin bedeli sandıkta ödenir ipte değil. izlediği çok yanlış siyasetler vardı ama başbakanı asmak, vatana ihanet etmedi ki netice de.
3 Temmuz 2008 17:32   mesajın adresini al  

öz kunteper canavarı
öz kunteper canavarı
vakit te okuyon mu bari? onu da eksik etme

abariii onlar ne yazmış kızzz
3 Temmuz 2008 17:36   mesajın adresini al  

no control
no control
enkli hoca Zekeriya Beyaz sahnede. Sıradışı ilahiyatçı İstanbul Emniyeti önünde basın mensuplarının ilgisini çekmeyi başardı. ADD üyeleri ile birlikte Şener Eruygur'un gözaltına alınmasını protesto etti.

İstihbarat servisleri tarafından cep telefonun dinlendiğini öne süren Beyaz, kameralar karşısında bir de deneme yaparak bunu kanıtlamaya çalıştı. Beyaz'ın ilginç çabası sonuçsuz kaldı.

NUMARASININ BAŞINA 2 RAKAMINI EKLEDİ VE ARADI

Kendi telefon numarasının başına 2 rakamını ekleyerek arama yapan Beyaz, aradığı nuramanın çaldığını ileri sürdü. Beyaz, Protesto gösterisine gelirken bana 'Kendi numaranın başına 2 rakamını ekleyip arama yaparsan dinlenip dinlenmediğini öğrenebilirsin' demişlerdi. Ben de böyle yaparak aradım. Karşıma birisi çıktı. 'Kimsin sen?' dedi. Ben de telefonda çıkan kişiye, 'Asıl sen kimsin? Bu benim numaram' cevabını verdim. Kısa süre tartıştıktan sonra karşıdaki adam telefonu kapattı. şeklinde konuştu.

ADD YÖNETİCİLERİ BEYAZ'A KIZDI

Beyaz bu durumun kendi telefonun dinlendiğini ortaya çıkardığını öne sürdü. Beyaz'ın bu açıklamalarını gülümseyerek dinleyen ADD yöneticileri basın mensuplarının bu konuya daha çok ilgi göstermesi üzerine nazik bir şekilde uyarıda bulundu. Beyaz yapılan ikazlara rağmen iddiasını ispat etmek için telefonunu mikrofonlara tutmaya devam etti.

TARAFSIZ VE İLAHİYATÇIYIM

Prof. Dr. Beyaz da kendisinin tarafsız ve ilahiyatçı olduğunu anlatarak, ''Ama yurtseverim, Atatürkçüyüm, Müslümanım, Türküm. O nedenle de buradayım. Türk Silahlı Kuvvetlerine 50 yıl hizmet eden, memlekete 50 yıl güvenlik hizmeti veren bir insanın yakalanması benim vicdanımı yaraladı. Bunu kınamak için buradayım'' dedi

Adamım sahalara geri dönmüş...gözlerine kurban olduğum :)
 1   3 Temmuz 2008 17:41   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
çetenin ufurukççuleride varmış:)
3 Temmuz 2008 17:54   mesajın adresini al  

player
player
Hayatında faşizm görmemişsin sen savunduğun şeye bak

astiyag_keyaksar demis ki:
Ergenekon adlı terör örgütünü savunmak asıl faşismdir.
3 Temmuz 2008 18:09   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
en iyi ben gördüm.
3 Temmuz 2008 18:13   mesajın adresini al  

imamcık
imamcık
sinan aygünün kasasından 2,5 milyon euro çıkmış yapılan aramada bu adam değilmiydi Atatürk ü sevdiğim için göz altına alındım diyen neden çok sevdiği Atatürk ün resminin basılı olduğu paralar yok o zaman kasasında,hakettiğini bulmuş
3 Temmuz 2008 18:56   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
gözaltı gözaltılıktan çıktı,maşallah iyice gö*altı tarzı 1hal aldı...
3 Temmuz 2008 18:59   mesajın adresini al  

öz kunteper canavarı
öz kunteper canavarı
lan olm daha çok şey öğrenceniz:)
bu arada emin ol tayyip in kasası bomboştur emin ol:)

®eobaz topaz demis ki:
sinan aygünün kasasından 2,5 milyon euro çıkmış yapılan aramada bu adam değilmiydi Atatürk ü sevdiğim için göz altına alındım diyen neden çok sevdiği Atatürk ün resminin basılı olduğu paralar yok o zaman kasasında,hakettiğini bulmuş
3 Temmuz 2008 19:02   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008