İdam Tasvip Edilmez Ama Kırdıgı Cevizlere Bakılırsa Masum Diyenler Komik Duruma Düşüyor
13 Temmuz 2008 12:40
astiyag_keyaksar
Deliveren.
şener eruygurun bir konferansını dinlemiştim.
o gun şöyle düşündüm bu adam bizim harp akademimizdenmi mezun oldu yoksa yunanlılarınmı?
gerisini sen anla.
13 Temmuz 2008 12:44
bukowski
ergenekon bir terör örgütü değil, bir Türk destanıdır.
satılık medya tarafından bu isim özenle seçilmiştir
astiyag_keyaksar demis ki: Ergenekon adlı terör örgütünü savunmak asıl faşismdir.
astiyag_keyaksar demis ki: Deliveren.
o gun şöyle düşündüm bu adam bizim harp akademimizdenmi mezun oldu yoksa yunanlılarınmı?
gerisini sen anla.
3 Temmuz 2008 12:52
deliveren
astiyag_keyaksar demis ki: Deliveren.
gerisini sen anla.
Türklük Kavramını Atatürk Açıklamıştır.Bu O Tanımın İçindekiler Türktür.Bu Yolla Kimin Harp Akedemisinden Mezun Oldugunu Kimin Ab'de Egitim Alıp Ülkenin Başına Geçtigini Bulabilirsin
3 Temmuz 2008 12:52
bigbang
taraflı medya galiba soruşturmayı eleştiriyormuş..hımm; zaman,sabah ,star,vakit gazetelerinde stv kanal7 ve trt ve aydın doğandan hiç öyle bişey duymadım ama ben..
3 Temmuz 2008 13:29
öz kunteper canavarı
ergenekon bir terör örgütü değil, bir Türk destanıdır.
satılık medya tarafından bu isim özenle seçilmiştir
oha polis operasyona verdi diye biliodum ben...
3 Temmuz 2008 15:28
very liberal
deliveren demis ki: İdam Tasvip Edilmez Ama Kırdıgı Cevizlere Bakılırsa Masum Diyenler Komik Duruma Düşüyor
bu insanlara zıt olmanızın tek bir nedenı var oda dini görüsünden dolayıdır.
ecevıt ın basbakan oldugu donemde ulkenın canına okudular,,kucucuk cocuklari ulkenın basına getırsen o donemde ulkeyı daha ıyı yonetırlerdı,,bır ulkeyı yonetmeyı beceremedıler,yaprak dokumu gıbı tum mılletvekıllerı ıstıfa ettı,yediler yediler ortada bıse kalmayınca hepsı bırden ıstıfa ettıler,,sızın ıcın suc işlemesı fln onemlı degıl,,islama karsı olsun ama ıstedıgı kadar yesin,onenmlı olan sadece bu!!!
13 Temmuz 2008 16:11
jaja of opobo ® .iz
ecevit mi yemiş vay canına sayın seyirciler......:))
13 Temmuz 2008 16:13
öz kunteper canavarı
yemeyen yok ki...
jaja of opobo ® .iz demis ki: ecevit mi yemiş vay canına sayın seyirciler......:))
yargı bağımsız olsa zaten savcı bu gözaltıları gerçekleştirmezdi....
hangi yargıdan bahsediosun sen..
akpye dtpye kapatma davası acılırken bağımsız olan dokunmayın denilen yargıdan bahsediyor sanırım:) yargıya saygı üyelerin yaşlarına göre mi oluyor artık yoksa:) aman bana neyse filler ve cimen meselesi işte
3 Temmuz 2008 17:21
kazma tohunç
STV süper ya sinan aygünü fln gösteriyo işte teröristler fln diyo hahah hep onu izliyom :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20650
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.