şimdi gece gece bu gerçeği tartışmayalım tamam istisanalar var ii düzeyli ilişkiler de var yok demiyorum ama durum da ortada yanii.
22 Ağustos 2008 01:04
sevda_linka
erkeğe giden yol nerden geçer bilmem ama o yolda yürüyende uzun ince bir çift bacak şart kanımca :P
22 Ağustos 2008 01:04
boomerang ¹³
yanlış bir genelleme yapıyorsun öyleyse.. :o)
dewrimdeniz demis ki: şimdi gece gece bu gerçeği tartışmayalım tamam istisanalar var ii düzeyli ilişkiler de var yok demiyorum ama durum da ortada yanii.
22 Ağustos 2008 01:05
dewrimdeniz
sevda_linka demis ki: erkeğe giden yol nerden geçer bilmem ama o yolda yürüyende uzun ince bir çift bacak şart kanımca :P
bak yandaş da buldum kendime gördün o da aynı şeyi sölüoooooo
22 Ağustos 2008 01:07
sevda_linka
aynı yolun yolcusu olmayalım da yandaş olalım be bacım :))
22 Ağustos 2008 01:10
m.a.h.i.r
ama bu bakış açısı kadınlarda paronoya halini almış...
22 Ağustos 2008 01:10
sevda_linka
mahirrr demis ki: ama bu bakış açısı kadınlarda paronoya halini almış...
ya yapmayın yaa
bari inanabileceğimiz bir yalan söyleyin ne olurrr
22 Ağustos 2008 01:13
dewrimdeniz
sevda_linka demis ki:
aynı yolun yolcusu olmayalım da yandaş olalım be bacım :))
ya her an tetikte olucaksın bu sinsi hain erkeklere karşı :)şimdi burdan saldırıcaklar psikopatlar die hakikaten dışardan biri bakınca paranoya gibi görünüo ama öle öleee...hadi itiraf edin değil mi:):)
22 Ağustos 2008 01:14
boomerang ¹³
o sizin görüş açınız.. pek tabi ki bu konuda da haklısınız.. ama böyle bir genelleme bence yanlış oluyor.. çünkü genelleme ( yani tümevarım, düzmantık ) ile bu olaya bakarsanız baya büyük bir insan evladını ikiyüzlü olarak düşünüyorsunuz demektir..
bence durum bu değil ve soru ''kalp'' ise hiç değil..
burada saf erkek saf hatun içgüdülerinden bahsedersek eğer, hatunların evlenmek için ( ki evlilik kalbin ileri noktasıdır ) tarih boyunca erkek seçerken güç, kuvvet, karizma, bilgi, beceri gibi özellikleri seçtiğini görebilirsiniz.. buradaki nokta maddiyat değildir.. bu özellikleri maddiyatsız da karşılayabilir..
erkeklerin ise bayan tercih ederken doğurganlığı ön planda tuttukları, evlatlarını düzgün yetiştirecek bir bayan aradıkları da aşikardır.. ve yanında bulundurduğu eşin zarifliği önemlidir..
senin bahsettiğin şey ise, bir erkeği veya bir kadını kandırmanın tekniği olabilir ki bu da aslında yalandır çünkü günümüz dünyasındaki popüler kitleler için geçerli olabilecek bir şeydir.. seks ve para..
ek olarak; 90 60 90 bir bayanın en iyi doğurma elyemini geçireceği ölçülermiş.. ve erkekler aslında bu sebep ile 90 60 90 oranı hatunlara ilgisi varmış.. güzellik nedir? sorusuna verilen güzel cevapların olduğu güzel bir national geographic belgeselinde izlemiştim..
22 Ağustos 2008 01:15
sevda_linka
yok kızz
o kadar da değiller
diyesim geliyor; ama demeyeceğim
en azından bu gecelik böyle düşünüyorum
misal: kendisi mülayim görünüşlü atmacalardan olan Hüseyin Çelik efendi ne yaptı?
beni atamadı
görür o
tüm erkeklere ölümmmmmmmmmmm........
22 Ağustos 2008 01:18
boomerang ¹³
erkeklere yapılan bu söylemleriniz için şimdi gelip saldıracaklar demişsiniz.. hoş saldırmaya gerek yok.. tek bir söz yetecektir..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20648
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.