bi yer yazdın kopy-peys yapıo yeri geldikçe di mi? yoksa takir edicem cidden, virgülüne kadar aynı yazmışsın bu mesajı:) dejavuuuu oldum hehe
anthony casso cesare demis ki: Kardeşim, burda kimseye zorla bişe yaptıran yok, ama bu ortamda birlikte yaşıyacaksak, konuşacaksak , tartışacaksak herkes uyumlu olacak. Yok ben uyumsuzum, alikıran başkesenim, efeyim diyen varsa aha arkamız dağdır, efenin yeri dağdır, çıkar orda takılır bize medeni insan lazım, efendi insan lazım...
14 Temmuz 2008 21:58
luca leotardo
Otomatik mesaj o tartışmalarda kökü göxel diye bir karikatürcüden lombak da çizer:)
4 Temmuz 2008 22:03
souvereign jr.
tutuklamışlar sinan aygünü :S
balbay serbest
bir paşamız da hastaneye kaldırılmış.
ağır bir darbe yedi cumhuriyetimiz ama çökertemezler bizi... ergenekonmuş , asıl çete akp...
5 Temmuz 2008 21:13
deliveren
Kendimi terör yaralısı olarak hissediyorum
Mustafa Balbay'dan ilk açıklama..
Ergenekon sourşturması kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay, terör örgütü üyeliğinden yargılanmasının kendisini yaraladığı söyledi.
Adliyeden ayrılıkrkan gazetecilere açıklamalarda bulunan Balbay, Gazetemi ve okurlarımı çok özledim. Olayla ilgili ayrıntılı açıklama yapıp yanlış yönlendirmek istemiyorum. Yargı önüne geleni önüne konanı ayrıntılarıyla değerlendiriyor. Ben kafesin arkasından izliyorum. Gazeteci haberin konusu olmamalı ama hayat bana son yıllarda iyi davranmadı. Yargı aşaması tamamen kendi içinde seyrediyor. Şuanda kendimi mutlu hissediyorum ama terör yaralısıyım. Ahmet Taner Kışlalı oda komşumdu gazeteciliği ve hukukun üstünlüğünü ondan öğrendim. Uğur Mumcu’nun köşesini yazıyorum. Uğur Mumcu'yu Kışlalı'yı teröre kurban verdik. Terör beni çok yaraladı. Yaşadıklarıma karşı serzenişim yok. Kendimi terör yaralısı olarak hissediyorum. Bana yöneltilen sorular benimle ilgiliydi, mesleğimle ilgiliydi. Zaten başka birşey yoktu olamazdı. Gazeteci kimliğimle girdim gazeteci kimliğimle çıkıyorum. Söyleyecek çok sözüm var bu ülke için. Bu ülke dışında başka yerde yaşamak istemiyorum. Aileme ve sevenlerime kavuştuğum için mutluyum. Görüşmek üzere. dedi.
5 Temmuz 2008 21:15
deliveren
deliveren demis ki: Şuanda kendimi mutlu hissediyorum ama terör yaralısıyım. Ahmet Taner Kışlalı oda komşumdu gazeteciliği ve hukukun üstünlüğünü ondan öğrendim. Uğur Mumcu’nun köşesini yazıyorum. Uğur Mumcu'yu Kışlalı'yı teröre kurban verdik. Terör beni çok yaraladı. Yaşadıklarıma karşı serzenişim yok. Kendimi terör yaralısı olarak hissediyorum.
Ne Yazık ki Terör Adamları Ülkemizin Başında Takunyalı Devrim Yapma Peşindeler
5 Temmuz 2008 21:16
souvereign jr.
sanki mustafa balbay , sinan aygün ve tolon paşa dağa çıkıp askerimizi vurdu ha. terörist damgası yemediği kaldı lan adamların!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20644
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.