ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i sevmenin bedeli

Sayfalar: 1  2  3  4  5  36  37  38  39  40  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

seze®sson
seze®sson
İnsanlar akıllı olsunlar.. ne dinlerinin ne de Atatürk'ün, çıkarları uğruna her şeyi yapabilecek kişiler tarafından kullanılmasını engellesinler.artık yeter.herkes bir dümen tutturmus gidiyor ve olan yine sıradan vatandaşa oluyor.elektriğe % 30 a varan zam geldi,en pahalı benzini biz kullanıyoruz,asgari ücret muhabbetini açmaya bile gerek yok..şu ülkenin insanları da adam gibi yaşasın artık.
bunları diyoruz iyi güzell..sonra birisi çıkıp dese, kardeşim bu sıradan vatandaş yani halkın büyük kısmı eğitimsiz, cahil, ne denirse kanıyor (mesela az önce okudum 10 ytl ye dua filan:) o yüzden de bunlar geliyor başımıza bu halka bu yönetim revadır dese ne diyebiliriz ki? ve 85 sene geçmiş hala nelerle uğraşıyoruz. çok klasik olucak belki ama işin ucu gerçekten eğitime dayanıyor. biz eğitememişiz.tek tip insan yetiştirmişiz yıllardır.çünkü eğitimli insanları iktidarlar tehdit olarak görmüş belki de. bir kere Allah derim cahillerin oyunu alırım, bir kere de Atatürk derim elitlerin oyunu alırım. bu kdr sığ ve basit olmamalı her şey.
 2   2 Temmuz 2008 12:52   mesajın adresini al  

erik
erik
ne yapalım bu şekilde kabul ediyoruz seni;)
 2   2 Temmuz 2008 12:55   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
her toplum hak edildiği gibi yönetilir ve yaşar..

seze®sson demis ki:
İnsanlar akıllı olsunlar.. ne dinlerinin ne de Atatürk'ün, çıkarları uğruna her şeyi yapabilecek kişiler tarafından kullanılmasını engellesinler.artık yeter.herkes bir dümen tutturmus gidiyor ve olan yine sıradan vatandaşa oluyor.elektriğe % 30 a varan zam geldi,en pahalı benzini biz kullanıyoruz,asgari ücret muhabbetini açmaya bile gerek yok..şu ülkenin insanları da adam gibi yaşasın artık.
bunları diyoruz iyi güzell..sonra birisi çıkıp dese, kardeşim bu sıradan vatandaş yani halkın büyük kısmı eğitimsiz, cahil, ne denirse kanıyor (mesela az önce okudum 10 ytl ye dua filan:) o yüzden de bunlar geliyor başımıza bu halka bu yönetim revadır dese ne diyebiliriz ki? ve 85 sene geçmiş hala nelerle uğraşıyoruz. çok klasik olucak belki ama işin ucu gerçekten eğitime dayanıyor. biz eğitememişiz.tek tip insan yetiştirmişiz yıllardır.çünkü eğitimli insanları iktidarlar tehdit olarak görmüş belki de. bir kere Allah derim cahillerin oyunu alırım, bir kere de Atatürk derim elitlerin oyunu alırım. bu kdr sığ ve basit olmamalı her şey.
 1   2 Temmuz 2008 12:57   mesajın adresini al  

ritrit
ritrit

seze®sson demis ki:

eğitmeye çalışanları ve ses çıkaranları da, noluyo lan bu gidişe bi d... diyemeden bir gece ansızın içeri alıyorlar böyle...
boka sarmak
 1   2 Temmuz 2008 13:00   mesajın adresini al  

seze®sson
seze®sson
sözün özü bu evet..ama böyle deyip kenara çekilmek midir yapmamız gereken yoksa gerçek milliyetçi, gerçek atatürkçü, gerçek devrimci,gerçek dindar,gerçek insan gibi davranıp bu yalnız ve güzel ülke için bir şeyler yapmak mı?
 1   2 Temmuz 2008 13:03   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
'yoksa'dan sonraki kısım..

seze®sson demis ki:
sözün özü bu evet..ama böyle deyip kenara çekilmek midir yapmamız gereken yoksa gerçek milliyetçi, gerçek atatürkçü, gerçek devrimci,gerçek dindar,gerçek insan gibi davranıp bu yalnız ve güzel ülke için bir şeyler yapmak mı?
2 Temmuz 2008 13:05   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
kardeşlik mesajı veren, ülkesinin refahını ve tam bağımsızlığını düşünen Atatürkçü insanlar ani baskınlarla terörist muamelesi yapılarak yaka paça içeri alınıyorsa,ve hükümetin bu tezgahına devletin her kurumu da destek oluyorsa durum sanıldığından da beter....
2 Temmuz 2008 13:06   mesajın adresini al  

ritrit
ritrit

seze®sson demis ki:

bu saydığın insanların hiç biri kenara çekilmez zaten.. bu işe başlarken de neyine ne olduğunu bilen insanlardı bunlar. bir ilhan selçuk, bir mustafa balbay susturulup sindirilecek insanlar değil. biz değiliz...
2 Temmuz 2008 13:07   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
sinan aygün de tayyibin ipliğini pazara çıkarmıştı..nereleri karış karış sattıkları,dış borcun gerçekte ne kadar olduğu,halkı nasıl kandırdıkları......ve işte sonuç.....

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ya işte ergenekonda da işlenen yegane tema bu...
2 Temmuz 2008 13:10   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar

jaja of opobo ® .iz demis ki:
sinan aygün de tayyibin ipliğini pazara çıkarmıştı..nereleri karış karış sattıkları,dış borcun gerçekte ne kadar olduğu,halkı nasıl kandırdıkları......ve işte sonuç.....

doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ya işte ergenekonda da işlenen yegane tema bu...

Sinan aygün kafatascı bir faşist değilmi idi?
Ne zamandan Beri Atatürkçü oldu arkadaşlar?
Mustafa kemalin ideallerine ve emeklerine ihanet edecek kötüleyecek?
karşı çıkacak birisi varmı bu ülkede?
Bence yoktur.
Ama her halt ye,hortumculuk yap,çetecilik yap,kuyrugun sıkışınca ATATÜRKÜN arkasına sığın işte bu şerefsizliktir.
Ataya saygısızlıktır
Halkı aşağılamaktır.
Atatürk hepimizin değeridir.
ve ben bu sahte Atatürkçülerden ve Atatürkü kullanan iki yüzlü insanlardan sıkıldım.
2 Temmuz 2008 13:12   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
faşist mi? sinan aygünün faşist bir tane açıklamasını göstermeni rica ediyorum senden....
2 Temmuz 2008 13:13   mesajın adresini al  

ritrit
ritrit
en çok konuşanlardan biri olarak yakında nihat genç'in de alınacağını düşünüyorum umarım olmaz öyle bişey...
2 Temmuz 2008 13:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  36  37  38  39  40  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008