seni atsalar fena olmaz trevian. irtica cidden büyük sorun:D
4 Temmuz 2008 17:00
jaja of opobo ® .iz
evet akpnin tahammülsüzlüğü ve faşizanlığı ortada haklısın...
trevanian demis ki: daha fazla bu konuyu uzatmaya gerek yok bence herşey apaçık ortada mükemmel bir operasyon nokta tahmin ve baskınlar tebrik ediyorum güvenlik güçlerimizi ve mahkemeleri bu konuda en iyi kararı vereceklerinden eminim...
4 Temmuz 2008 17:01
bukowski
bu sözünü hatırlatırım
trevanian demis ki: daha fazla bu konuyu uzatmaya gerek yok bence herşey apaçık ortada mükemmel bir operasyon nokta tahmin ve baskınlar tebrik ediyorum güvenlik güçlerimizi ve mahkemeleri bu konuda en iyi kararı vereceklerinden eminim...
4 Temmuz 2008 17:01
trevanian
suskun erik değil de boşboğaz kayısı desek daha iyi olmaz mı sana atsınlar,atacakları varsa ama hani demokratik bir forum sitesindeyiz ya herkes düşüncesini açıkça söyleyebiliyor ee o zaman atarlarsa kendileriyle çelişmiz olmazlar mı?irtica olayıda çok güldürdü beni yaaa:)))
suskun erik demis ki: seni atsalar fena olmaz trevian. irtica cidden büyük sorun:D
14 Temmuz 2008 17:02
astiyag_keyaksar
bukowski.iz
bukowski.iz
bu sözünü hatırlatırım
Tehditmim bu?
4 Temmuz 2008 17:03
büyükbaba
Sonunda darbecilerle barış imzalandı... :)
4 Temmuz 2008 17:03
trevanian
jaja konu yargıya geçti mi geçti eee bizimde yargı karşısında boynumuz kıldan ince ne karar verecekler bekleyip görelim sonra yine tatışırız...
24 Temmuz 2008 17:03
bukowski
hayır. o kadar emin ki yazdıklarından. eğer onun söylediği gibi sonuçlanmazsa dava ona bu söylediklerini hatırlatıcam.
bukowski.iz
bukowski.iz
bu arada provokasyon konusunda kantinde senin kadar başarılı birkaç kişi var. yeni bir üye olarak seni tebrik ediyorum...
hemen göze çarpıyorsun
Her zaman seviyeli tartışma taraftarıyım.ve karşıtlarım olanlara karşı yapılan saygısızlıgada tahammul göstermeyen ilk kişiyim.
Bu ithamını red ediyor ve özür dilemeni bekliyorum.
Dilemezsen bu senin ahlaki değerlerinin bir örtüşü olarak algılanacagına emin olabilirsin.
24 Temmuz 2008 17:11
bukowski
Teşekkür ederim arkadaşım, o senin provakatörlüğün...
Sağol varol eksik olma... ;)
bukowski.iz demiş ki:bu arada provokasyon konusunda kantinde senin kadar başarılı birkaç kişi var. yeni bir üye olarak seni tebrik ediyorum...
hemen göze çarpıyorsun
sana demedim onu aynalı sazanım benim. üstüne alınması gerekn cevap yazmış zaten.
14 Temmuz 2008 17:19
bukowski
bu lafını hatırlatırım dedim birine.
sen de kalktın ve dedin ki tehdit mi ediyorsun.
bu alenen bir provakasyondur. tekrar söylüyorum çok iyi provoke ediyorsun.
ve hala yapıyorsun.
tekrar tebrik ediyorum
astiyag_keyaksar demis ki: bukowski.iz
bukowski.iz
bu arada provokasyon konusunda kantinde senin kadar başarılı birkaç kişi var. yeni bir üye olarak seni tebrik ediyorum...
hemen göze çarpıyorsun
Her zaman seviyeli tartışma taraftarıyım.ve karşıtlarım olanlara karşı yapılan saygısızlıgada tahammul göstermeyen ilk kişiyim.
Bu ithamını red ediyor ve özür dilemeni bekliyorum.
Dilemezsen bu senin ahlaki değerlerinin bir örtüşü olarak algılanacagına emin olabilirsin.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20644
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.