ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Atatürk'ü ve Cumhuriyet'i sevmenin bedeli

Sayfalar: 1  2  3  4  5  29  30  31  36  37  38  39  40  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 349 - 360

bukowski
bukowski
Saçmalığın daniskasının daniskası,,,

Bunu tavuklara anlat onlar bile güler,,,

Hükümetin darbeyi istemesindeki çıkarı ne olabilir?

Bu kadarına da pes yani....

ya birader sana ilk ve son kere cevap veriyorum. çünkü hakkaten boş tıngırdıyosun. yaşadıklarını çözümleyecek kapasiteye bile sahip değilsin.

bu hükümet %36 oy aldı. 22 temmuz seçimlerinden önce chp de, mhp de akp'nin üstüne gittiler.

noldu? %46

hadi takıl sen
4 Temmuz 2008 16:17   mesajın adresini al  

trevanian
trevanian

benim olmama gerek yok,çıkıpta aksini iddaa edebilen oldumu olmadı neden? olamaz ki gerçekler işte bazen bu kadr güzel olabiliyor ki sizin suratınıza rahatça vurabiliyorum...

jaja of opobo ® .iz demis ki:
trevanien nokta dergisinin sahibi misin nesin :)

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
cumhuriyeti korumak ne zmndan beri vatan hainliği oldu...asıl vatan hainleri irticacı yobazlardır...

deliveren
deliveren
Türk askeriyiz.
kendimizi karalayacak değiliz.
Tsk kuvvetlerine düşman olan saygı duymayan haindir.
ÇARPITMA tekniği üzerinde iyi eğitilmişsiniz.
deliveren efendi.
Ülkesine darbe yapmaya kalkışan vatan hainidir.
teröristtir.
ZATEN ONUN İÇİN ŞUAN TUTUKLU.

Ülkenin Temel İlkeleriyle Oynayan Hain Degil de Toprak Bütünlügümüzü Koruyanlar mı hain ?

Bazen Taraf Tutacagım Diye Kendinizi Çok Kasıyorsunuz
4 Temmuz 2008 16:18   mesajın adresini al  

trevanian
trevanian

hişşş kardeş sana belge göndermiştim forum aracılığıyla lıp okudunmu kim darbe yapmak istiyormuş hani belgesiymiş falan diyordun ya...

bukowski.iz demis ki:
ya birader sana ilk ve son kere cevap veriyorum. çünkü hakkaten boş tıngırdıyosun. yaşadıklarını çözümleyecek kapasiteye bile sahip değilsin.

bu hükümet %36 oy aldı. 22 temmuz seçimlerinden önce chp de, mhp de akp'nin üstüne gittiler.

noldu? %46

hadi takıl sen

tine®©in
tine®©in
ne fark eder?

şuan hiçbiri hakkında soruşturma yok.

ne fark eder?

yok ben onu faal görevde olan bir askeri sivil mahkemede yargılamanın zorluğuna hatta imkansızlığına örnek olsun diye söyledim. Sivil iktidar o kadar sivil işte, askeriyeden icazet almasa bile zıt gitmemesi lazım, orda dönen alengirlere gözünü kapaması lazım. askeriye de kapatıyor zaten bazı şeylere, görevi kötüye kullanmadan filan dava acılır askeriye çalışanlarına ama asıl palazlı olanlara bir eşy olmaz. tıpkı bizim politikacılara bir bok olmadığı gibi. hiyerarşi yargılanmaz, adını unuttum bir ülkede orduda usulsüzlük ortaya cıkıyor başbakan tüm hiyeraraşi sorgulancak diyor. alt kademeden birini yargıla at hapse br süreliğine rütbesini düşür filan olur bizde en fazla. ordu yıpranmasın, yargı yıpranmasın, meclis yıpranmasın,cumhurbaşkanlığı yıpranmasın, dış işleri yıpranmasın, sayısştay yıpranmasın, danıştay yıpranmasın diye her haltı ört bas etmemek lazım, yoksa adamlar istedikleri giib cirit atıp ülkenin icine ederler biz de böyle seyrederiz. hayır onlar bizden daha fazla mı vatandaş? ne ayrıcalıkları özellikleri var? ondan yargıda eşitlik ilkesi var yersen

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar

jaja of opobo ® .iz demis ki:
cumhuriyeti korumak ne zmndan beri vatan hainliği oldu...asıl vatan hainleri irticacı yobazlardır...

onları bilemem.
ama Darbeciler ve şakşakcıları Vatan hainidir.

bukowski
bukowski
trevian

o günlüklerin hiçbiri hukuksal olarak delil sayılmıyor.

telefon konuşmalarını dinlemişler bazı paşaların. onlar da delil sayılmıyor. çünkü hukuki bir dinleme değilmiş. bugün televizyonda açıkladılar.

var mı geveleyeceğin başka birşey sayın savcı?
 1   4 Temmuz 2008 16:19   mesajın adresini al  

büyükbaba
büyükbaba
Sen komplo teorisi 2 filminde mel gibson'ın yerine oynasana...

Ne de olsa beynin boş,replikleri ezberlemekte zorluk çekmezsin...

bukowski.iz demis ki:
Saçmalığın daniskasının daniskası,,,

Bunu tavuklara anlat onlar bile güler,,,

Hükümetin darbeyi istemesindeki çıkarı ne olabilir?

Bu kadarına da pes yani....

noldu? %46

hadi takıl sen
4 Temmuz 2008 16:19   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren

onları bilemem.
ama Darbeciler ve şakşakcıları Vatan hainidir.

Takunyalı Darbeyi Alkışlayanların Hain Olduguna Şüphe Yok
4 Temmuz 2008 16:20   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
işin komik olanı milletvekili dokunulmazlığı niye batmıyıor size? bide o konuya girsek.....acaba bi tane akpli vekil kalır mı mecliste...hepsini içeri tıkarlar.....
4 Temmuz 2008 16:20   mesajın adresini al  

trevanian
trevanian
bukoski,onların hiçbiri hukuki belge değil babalarının hayrına topluyorlar o zaman insanları, gece vahiy geliyor bunlara sabaha da allah ne verdiyse,peki neden o günlükte geçen isimleri topluyorlar genel olarak adamın günlüğünde yazıyor diyorum hukuki belge değil diyor yaa ilginçsin vallaa....

bukowski.iz demis ki:
trevian

o günlüklerin hiçbiri hukuksal olarak delil sayılmıyor.

telefon konuşmalarını dinlemişler bazı paşaların. onlar da delil sayılmıyor. çünkü hukuki bir dinleme değilmiş. bugün televizyonda açıkladılar.

var mı geveleyeceğin başka birşey sayın savcı?
4 Temmuz 2008 16:21   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  29  30  31  36  37  38  39  40  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 349 - 360

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008