bumerangçım sende milliyetçiliğe en ufak bi laf gelsin, hemen tüylerini kabartıyosun sakin ol :)
boomerang ¹³ demis ki: milliyetçilik ayırıyor insanları diyen hanzo'cum.. ''ayrı dünyaların insanıyız derken'' sen de ayrımcılık yapmış olmuyor musun?
demagoji
22 Temmuz 2008 12:27
boomerang ¹³
peki, jaja'yla devam ediver sen.. :o)
22 Temmuz 2008 12:28
cici coşkun
ayrıldık biz jajayla demin unuttun mu :) hatta demogoji bile yaptın bide üstüne:)
boomerang ¹³ demis ki: peki, jaja'yla devam ediver sen.. :o)
22 Temmuz 2008 12:29
souvereign jr.
hee bilmem ben suverin.. sen daha iyi bilirsin dasdas:D hatta en iyi sen bilirsin.. neyse bu kadar iltifat yeter hadi seks başlıklarına gidelim :)
souvereign jr. demis ki: hee bilmem ben suverin.. sen daha iyi bilirsin dasdas:D hatta en iyi sen bilirsin.. neyse bu kadar iltifat yeter hadi seks başlıklarına gidelim :)
dervişin fikri neyse zikri de odur
12 Temmuz 2008 12:32
astiyag_keyaksar
Sinan aygün kafatascı bir faşist değilmi idi?
Ne zamandan Beri Atatürkçü oldu arkadaşlar?
Mustafa kemalin ideallerine ve emeklerine ihanet edecek kötüleyecek?
karşı çıkacak birisi varmı bu ülkede?
Bence yoktur.
Ama her halt ye,hortumculuk yap,çetecilik yap,kuyrugun sıkışınca ATATÜRKÜN arkasına sığın işte bu şerefsizliktir.
Ataya saygısızlıktır
Halkı aşağılamaktır.
Atatürk hepimizin değeridir.
ve ben bu sahte Atatürkçülerden ve Atatürkü kullanan iki yüzlü insanlardan sıkıldım.
12 Temmuz 2008 12:39
erik
ne mi oluyor bob ilk defa tek kaldın başlıkta. sizin yaptığınız sana yapılıyor;)
52 Temmuz 2008 12:39
cici coşkun
ben tek başıma yeterim ama o var yani:)) devam etsinler ;)
suskun erik demis ki: ne mi oluyor bob ilk defa tek kaldın başlıkta. sizin yaptığınız sana yapılıyor;)
32 Temmuz 2008 12:40
souvereign jr.
o da tek değil ki baksana yazdığı mesajın birkaç saniye sorası hemen alkışı geliyo yandaşından. o alkışlayanı da görmek isteriz burda.
suskun erik demis ki: ne mi oluyor bob ilk defa tek kaldın başlıkta. sizin yaptığınız sana yapılıyor;)
2 Temmuz 2008 12:41
erik
tek başına yetersin evet
cahil cesaretinin en güzel örneği
52 Temmuz 2008 12:41
no control
böbreği sağlam olan bu yarışı kazanır kanımca
12 Temmuz 2008 12:44
cici coşkun
he yaa çok cahilim naparsınız :D:D
suskun erik demis ki: tek başına yetersin evet
cahil cesaretinin en güzel örneği
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20644
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.