| |
very liberal
|
suskun irem demis ki: otobüsün numarasını verdim. saat 9da biniyorum ben olmasam da yanında kendin de deneyimleyebilirsin;) |
bana da kezzap dökerler mı acaba?
|
|
6 Temmuz 2008 02:35
|
|
| |
erik
|
Boomerang
Evet insan sevgisi, eşitlik, saygı, kardeşlik, evet hepsine sonuna kadar inandım. Hiç bir türbanlıya ters bakış bile atmadım hatta nie bakıo die rahatsız olmasınlar diye bakmamaya bile çalıştım. ama neymiş kezzabı yermişim! hani nerde kaldı insan sevgisi, hani yaradılanı severim yaradandan ötürü, hani allahın verdiği canı sadece allah alır? inanmıyorum artık bu sevgiye de saygıya da ben! hep bana hep bana olmaya başladı bu!
|
|
2 6 Temmuz 2008 02:44
|
|
| |
tine®©in
|
aslında son dönem savcıları neti de kaynak almaya başladılar ama farkında değiller hala, eğer savcılıktan başvuru gelirse burda yazılıp cizilenler kanıt olarak kullanılabilir. Size bir dava acıldığında, hakaret davası veya başka bir dava burda yazdıklarınız karşınıza cıkabilir, hukuki dayanak teşkil eder. hukukçu arkadaşlar varsa yada yönetimden biri daha net aydınlatır ama dingonun ahırı değil burası bunun bir farkına varılsa, bu hava almaya yollananlar yada ucurulan mesajlar, yönetim beğenmediği için değil site zan altında kalmasın diye ucuruluyor. Biri gelip hesap sorarsa bu mesajlara niye izin verildi diyerekten. Burası ticari bir site, burdan para kazanıyor kuranlar, biz at koşturalım diye kurmadılar yani. biraz dikkatten kimseye zarar gelmez. hayır kimsenin başı ağrımasın bu yüzden diye söylüyorum.
bu arada başlık biraz yampiri olmuş
Gözaltılara Cumhuriyet gazetesi okurlarından protesto daha bir düzgün sanki.
adamın1i demis ki: Birincisi seni alsalar eline ne geçicek , yada onların eline ne geçicek ?
ikincisi her ne kadar hatalı icraatleri olsada o bir başbakan ve T.C`nin başbakanı eleştir eleştirme demiyorum ama biraz daha seviyeli en azından sanal ortamda .)
Bu sayfalar herkese açık ve gelip okurlar ip alırlar adres bulurlar sonra bok yoluna gidersin .. |
|
|
6 Temmuz 2008 02:46
|
|
| |
very liberal
|
very liberal demis ki:
yaklaşık 2 aydır sabahları otobüse takkeli abiler, tübanlı ablalar biniyor. abiler zaten yanıma oturmuyor ablalar da ne zaman otursalar bana bakıp bakıp cık cıklıyolar
bugün abinin biri inerken otobüsten bana eğilip az kaldı az, yakında böyle cıktığında dışarı kezzabı yiceksin acık yerlerini .... dedi.
metehan kardes ben boyle bıse demedım?
|
|
6 Temmuz 2008 02:49
|
|
| |
boomerang ¹³
|
kezzap atan olursa bu duyulur.. ve cezasını çeker.. ister bunu dinen, ister fenerbahçelisin, istersen de farklı bir nedenden yapsın en nihayetinde cezasını çekecektir..
aynı şekilde, eğer bu durumlar.. yani ''baskılar'' artarsa yine cezası gelecektir.. keza bu da suçtur.. zaten anayasa mahkemesi'nde açılan dava da budur..
ama her ne olursa olsun, bir birey sana kötü harekette bulunuyorsa ona benzeyen tüm bireyleri suçlayamayız.. suçladın demiyorum, suçlayamayız..
bir birey kötü harekette bulunuyorsa yapılacak en kötü hareket onu dışlamaktır.. keza karşındaki kötü harekette bulunduğunu söylüyorsun, kötü hareketi yapan kişi de düzgün bir insan değildir.. pek tabi bu düzgünlüğü de onu uyaran kişi yapar..
şöyle örnek vereyim;
toplumda uyuşturucu bağımlığı arttığı noktada ne diyoruz?
''eğitim, ekonomi, aile.. toplumca bunları geliştirmeliyiz'' diyoruz.. asla dışlamıyor, olabildiğince benliğimize çekmeye çalışıyoruz..
işte yapılması gereken budur..
bencedir..
suskun irem demis ki: Boomerang
Evet insan sevgisi, eşitlik, saygı, kardeşlik, evet hepsine sonuna kadar inandım. Hiç bir türbanlıya ters bakış bile atmadım hatta nie bakıo die rahatsız olmasınlar diye bakmamaya bile çalıştım. ama neymiş kezzabı yermişim! hani nerde kaldı insan sevgisi, hani yaradılanı severim yaradandan ötürü, hani allahın verdiği canı sadece allah alır? inanmıyorum artık bu sevgiye de saygıya da ben! hep bana hep bana olmaya başladı bu! |
|
|
6 Temmuz 2008 02:51
|
|
| |
erik
|
olmaz dediğimiz, yok canım dediğimiz her şey olduğu için
yok canımmmmmmm bunlar sadece safsata yapılır mu hiç öyle sey demiyorum, diyemiyorum.
sözlerinde haklısın. bugüne kadar kimseyi dışlamadım. azınlıkları, farklıları ötekileştirmenin kötülüğünü fark ediorum. ama ya içimdeki korku nası geçecek?
|
|
6 Temmuz 2008 03:02
|
|
| |
mete_han
|
very library nasıl olduğunu ben de anlamadım kusura bakma bi karışıklık oldu galiba
özür :(((
sildim zati yanlışlıktan dolayı
|
|
6 Temmuz 2008 03:18
|
|
| |
içten
|
' erkansyn demis ki:
CUMHURİYET okurları, gazetenin Şişli’deki merkez binasının önünde Tayyip bizi de gözaltına al diye slogan attılar.
/ |
bir gazodası eksikti zaten diktatörümüzün onuda versin tokiye 2 günde yapar şerefsizler :):)
|
|
6 Temmuz 2008 03:24
|
|
| |
boomerang ¹³
|
sen geçireceksin.. etrafındakiler olabildiğince sakin anlatacaksın bunları, her kelime, her mimik bile mühimdir.. fikrini, yaşanmışlıkları daha sade ve sakin anlattığın sürece karşındaki de yumuşayacaktır..
suskun irem demis ki: olmaz dediğimiz, yok canım dediğimiz her şey olduğu için
yok canımmmmmmm bunlar sadece safsata yapılır mu hiç öyle sey demiyorum, diyemiyorum.
sözlerinde haklısın. bugüne kadar kimseyi dışlamadım. azınlıkları, farklıları ötekileştirmenin kötülüğünü fark ediorum. ama ya içimdeki korku nası geçecek? |
|
|
6 Temmuz 2008 03:25
|
|
| |
erik
|
tehdit edilmek
öyle sanalda değil
gözünün içine baka baka
sonra gel bunu birine anlat
anlatırken sinirine sahip ol
bi de karsındaki sinirlenirse yumusat
benim için cok zor be!
yani belki bir süre sonra. şimdi içimdeki tüm duygular cok katı ve yıkıcı.
|
|
1 6 Temmuz 2008 03:31
|
|
| |
boomerang ¹³
|
kazanımlar ya dediğim gibi olur.. ya da kan ile.. vakti zamanın da kan döküldü.. biz de ve dışarıda.. kardeşin kardeşi öldürdüğü dönemler çok oldu çok gördük..
vatan düzelecekse, var olsun kardeşim katilim olsun.. ama ne yazık ki çözüm değil..
yapılmak istenen ise bu..
suskun irem demis ki: tehdit edilmek
öyle sanalda değil
gözünün içine baka baka
sonra gel bunu birine anlat
anlatırken sinirine sahip ol
bi de karsındaki sinirlenirse yumusat
benim için cok zor be!
yani belki bir süre sonra. şimdi içimdeki tüm duygular cok katı ve yıkıcı. |
bloody sunday
|
|
6 Temmuz 2008 03:40
|
|
| |
erik
|
:) boomerang
katil olacam dediysem herhalde cidden katil olacak değilim:)
kendimi bir an cidden potansiyel katil gibi hissettim ama cidden yapamam olmaz yani!
benlik bişi diil
şaka bir yana demek istediğini anlıyorum
hakta veriyorum
ne kan dökmek ne de görmemezden gelmek değil çözüm
umarım her ne kadar pek coklarının(pek çoklarımızın) inancı ve güveni kalmasa da hukuk çözümleyici olsun
|
|
1 6 Temmuz 2008 03:44
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|