Birincisi seni alsalar eline ne geçicek , yada onların eline ne geçicek ?
ikincisi her ne kadar hatalı icraatleri olsada o bir başbakan ve T.C`nin başbakanı eleştir eleştirme demiyorum ama biraz daha seviyeli en azından sanal ortamda .)
Bu sayfalar herkese açık ve gelip okurlar ip alırlar adres bulurlar sonra bok yoluna gidersin ..
2 Temmuz 2008 21:36
the punisher
tayyip şu çöpü alıver valla iki gündür kokuyo amna koyim ev leş gbi
dediklerin bana mıdır anlayamadım ben genede üstüme aldığım kadarıyla cevaplıyım :)
herife kılım ve ismini her duyup cismini gördüğümde sövesim geliyo...
burdada bu kadar sansür basabildim yazdıklarıma :)
adamın1i demis ki: Birincisi seni alsalar eline ne geçicek , yada onların eline ne geçicek ?
ikincisi her ne kadar hatalı icraatleri olsada o bir başbakan ve T.C`nin başbakanı eleştir eleştirme demiyorum ama biraz daha seviyeli en azından sanal ortamda .)
Bu sayfalar herkese açık ve gelip okurlar ip alırlar adres bulurlar sonra bok yoluna gidersin ..
2 Temmuz 2008 21:39
souvereign jr.
aslında tayyip de gözaltına almıyo ki , söylüyo ordan 3-5 polise onlar da kapıp getiriyo ve polisin de hiçbir günahı yok iyi de almaya dair bi emir yok dese polis , sürgün yiyeceğini biliyo oyüzden ses etmiyo. emir büyük yerden bi de.
2 Temmuz 2008 21:40
eti.cin
banane banane benı al benı al onu almaaa =)
2 Temmuz 2008 21:49
comandante
repetnuk demis ki: al işte adamın kasasından 3milyon euro çıkmış...
polisin soylediği anlamlı olmuş...
Sayın başkan, Atatürk'ü çok sevdiğini söylüyorsun ama, kasandaki paraların üzerinde Atatürk yok
demem o ki tayyip kötü aygün iyi deil hepsi kötü...
Ya bu haberi okuyunca çok güldüm bazıları da mal bulmuş mağribi gibi atlamışlar olayın üstüne. Adam Ankara Sanayii Odası başkanı. Odasında para bulunmasından daha doğal ne olabilir allah aşkına. Duyan da esrar eroin keleş bulundu falan zannedecek. Mustafa Balbay'ıan odasından da bir mürekkep kalem ve bol miktarda A4 kağıt çıkmış. Alayı terörist darbeci bunların
2 Temmuz 2008 22:15
ot
abicim neler soyluyosun sen yine ya :)
souvereign jr. demis ki: aslında tayyip de gözaltına almıyo ki , söylüyo ordan 3-5 polise onlar da kapıp getiriyo ve polisin de hiçbir günahı yok iyi de almaya dair bi emir yok dese polis , sürgün yiyeceğini biliyo oyüzden ses etmiyo. emir büyük yerden bi de.
62 Temmuz 2008 22:20
spartacus
rüzgar bir ters yönden esmeye başlarsa çok pis olur ortalık.
3 Temmuz 2008 04:19
onursken
tehdit!!! dikkat etde seni almasınlar koçum
adamın1i demis ki: Birincisi seni alsalar eline ne geçicek , yada onların eline ne geçicek ?
3 Temmuz 2008 10:02
eskici
spartacus demis ki: rüzgar bir ters yönden esmeye başlarsa çok pis olur ortalık.
postallı rüzgar
3 Temmuz 2008 10:05
deliveren
postallı rüzgar
Takkeli Rüzgar Tercih Ediyor Galiba
3 Temmuz 2008 10:55
spartacus
postallı rüzgar
Takkeli Rüzgar Tercih Ediyor Galiba
kızıl rüzgarlar essin de siz o zaman seyreyleyin gümbürtüyü
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.