fetoşun da aq tayyibin de.. sen ideolojisine inandığın adamın bu ülkeye yaptığı bir kaç olumlu hareketi sıralayamıyosan kuru gürültü yapma
prime evıl demis ki: peki yaaa fetoşun annesi nereden çıkmış siz onu biliyormusunuz mesela fetoşçular kuran kurslarında çocukların beynini yıkamak için atatürkün annesi belli değil annesi şöyle böyle diye laflar türettiler bir zamanlar ama ben öğrendimki fetoşun anneside karaköy zurafa sokaktan çıkmış hatta epey ezmişler fetoşun babasımı yok
12 Temmuz 2008 16:59
öz kunteper canavarı
gelmiş doğu perinçek i savunup fetoyu kotuluo...
hangisi aynı bok değil?
tayyip aygün çömez selçuk gülen işte sayamadığım diğer isimler hangisinin dini imanı para değil?
bu olaylarda gözünüzü nasıl kapamıyorsanız darbe çığırtkanlarının yaptıklarınada gözünüzü kapamayın...
bugün çıkmış biri darbe karşıtı söylemlerde bulunanlara laf atıyor...
yuh dedim kaç kez...
bugün hükümetin yaptığı bu saçmalıkları görüyorsanız bu ülkede darbecilerin de olduğunu görün...
2 Temmuz 2008 19:24
öz kunteper canavarı
al işte adamın kasasından 3milyon euro çıkmış...
polisin soylediği anlamlı olmuş...
Sayın başkan, Atatürk'ü çok sevdiğini söylüyorsun ama, kasandaki paraların üzerinde Atatürk yok
demem o ki tayyip kötü aygün iyi deil hepsi kötü...
2 Temmuz 2008 19:28
pigu
TAYYİP BENM DE GÖZALTLARİMİ AL...
uykusuzluktan torba olmuş :D
32 Temmuz 2008 19:50
daisy=) **solminör**
illa birini alıcaksa kendini alsın!
bişi dicem bu cümlenin arkasından kçük bir kelime memur olucam ilerde beni de gözaltına alır neyse susiyim!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.