ipuçları (etiketler) nelerdir? ne işe yararlar? (tıklayınca açılır)
ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun;
iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans

eklemek istediğin ipuçlarını aralarına virgül koyarak sırala:
(örnek: italya,floransa,leonardo da vinci)
| |
' erkansyn
|

CUMHURİYET okurları, gazetenin Şişli’deki merkez binasının önünde Tayyip bizi de gözaltına al diye slogan attılar.
CUMOK ve Biz Kaç Kişiyiz Sivil Toplum Platformu üyeleri Ampul patladı, karanlık hortladı, Tayyip bizi de gözaltına al ve Mustafa Kemal’in askerleriyiz diye sloganlar atıp Türk bayrakları açtılar. Grup kendilerine dağıtılan Mustafa Balbay’ın fotoğraflarını da taşıdı. Kalabalıkta ağlayan bir genç kızı çevresindekiler sakinleştirdi. Cumhuriyet Gazetesi’nin Ankara bürosunda arama yapılırken bina önünde olayı protesto eden bir grup da toplandı. Bina önüne gelenler arasında emekli Tümgeneral Osman Özbek’in de olduğu görüldü. Özbek, Hürriyet’e, Bu nasıl bir gelişme anlamakta zorluk çekiyorum. Gözaltına alınanların da tümü de kamuoyunun yakından tanıdığı isimler. Soruşturmayı yürüten makamlar soracağı bir şey varsa davet etse kendileri hemen gidebilecek kişiler. Bu tür gözaltı şık değil dedi.
http://www.haberler.com/protesto-tayyip-bizi-de-gozaltina-al-haberi/
|
|
2 2 Temmuz 2008 09:34
|
|
| |
boomerang ¹³
|
now you will receive us!
we do not ask for your poor or your hungry!
we do not want your tired and sick!
it is your corrupt we claim.
it is your evil that will be sought by us!
with every breath, we shall hunt them down.
each day we will spill their blood till it rains down from the skies!
do not kill, do not rape, do not steal. these are principles which every man of every faith can embrace!
these are not polite suggestions! these are the cores of behavior. and those of you who ignore them will pay the dearest cost!
there are varying degrees of evil. we urge you lesser forms of filth not to push the bounds and cross over into true corruption, into our domain.
for if you do. one day you will look behind you and you will see we three. and on that day, you will reap it!
and we will send you to whatever god you wish.
the boondock saints
|
|
2 2 Temmuz 2008 09:40
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
asker darbe yapar mı yapmaz mı derken akp en büyük darbeyi yaptı....
|
|
3 2 Temmuz 2008 09:59
|
|
| |
erik
|
akp darbe mi yaptı yoksa adını vermeden humeyni devrimimi yapıyor?
|
|
4 2 Temmuz 2008 10:35
|
|
| |
deliveren
|
Abd Ne İsterse Onu Yapar :=)
|
|
3 2 Temmuz 2008 10:38
|
|
| |
şurimşine
|
kesinlikle....
deliveren demis ki: Abd Ne İsterse Onu Yapar :=) |
|
|
1 2 Temmuz 2008 10:58
|
|
| |
no control
|
türkiye büyük bir gözaltıdır demişti yakın zamanda birisi...
|
|
2 Temmuz 2008 11:27
|
|
| |
souvereign jr.
|
ben de dün worde bişiler karaladım ama çok gizli bi içeriğe sahip. tayyipe sesleniyom gelsin beni de göz altına alsın. (bi de alıyomuş kıçımla gülerim artık) :D
|
|
3 2 Temmuz 2008 11:31
|
|
| |
trevanian
|
bu gözaltı olaylarının özellikle Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya AK Parti için açtığı kapatma davasında sözlü açıklama yapacağı güne denk gelmesi çokta tesadüf eseri değildir sanırım,çünkü karar süreci 2 gün öncesinden başlıyor ama dün yapıyorlar bu gözaltıları,gündem maddesi bir günde çok çabuk şekilde değişebiliyor.büyük bir uçuruma sürükleniyor türkiye ne yazık ki!!!!
|
|
2 Temmuz 2008 11:32
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
zaten bunlar forum sitelerini de mercek altına almışlardır...hepimizi alırlar içeri böyle bi durumda:)))
souvereign jr. demis ki: ben de dün worde bişiler karaladım ama çok gizli bi içeriğe sahip. tayyipe sesleniyom gelsin beni de göz altına alsın. (bi de alıyomuş kıçımla gülerim artık) :D |
|
|
2 2 Temmuz 2008 11:34
|
|
| |
...!!onur
|
he zaten klavye delikanlılarına çok meraklılar burda yazdıklarını kaideye almazlar merak etme. icraat varsa bilemem ama hangi ara yapacan ?
|
|
2 2 Temmuz 2008 11:35
|
|
| |
jaja of opobo ® .iz
|
buraya belediye ekibi lazım...seni bi ilaçlasınlar da barınağa kapatsınlar....:)
|
|
3 2 Temmuz 2008 11:38
|
|
| |
Bu başlığa mesaj ekleyemezsiniz. Başlık kilitlenip yeni bir adres verilmişse diğer başlıktan devam edebilirsiniz.
|