| |
spartacus
|
senin kıçın gibi bir yerden bu kadar güzel ve anlamlı bir söz çıkmasını kimse beklemiyor zaten.
bence sözün tamamını oku.yukarıda yazdım.sadece afyondur demiyor marks.öncesinde bir ton lafı var.ama işine gelen kısmını alması kolay.mustafa kemalin din hakkındaki görüşlri ile ilgili ne düşünüyorsun anlat bakalım.yurttaşlık bilgileri kitabını araştır.ne demiş islam ve dinler için.
jaja of opobo ® .iz demis ki:
marksın o lafını kıçımdan uydurmadım.de mi,?..o lafı demiş mi?demiş...ben de işte onu sordum o çok şey bildiğini savunan kişiye....ama inan senin gibi cevap veremicektir...:)
|
|
~ 58 gün
|
|
| |
seytan ucurtmasi
|
düşünce adamlarının ölmesi onların dünyaya bıraktıkları düşüncelerin armağan ettikleri sistemlerin de ölmesini gerektirmez..bunu bekliyorsanız çok beklersiniz daha....
|
|
~ 58 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
|
|
~ 58 gün
|
|
| |
büyükbaba
|
psikopatohunç akıllı ol evlat, yoksa o aklını alırım,,,
terbiyesizliğin lüzumu yok,,,
Faşist değilim,kahrolabilir ve bu umrumda olmaz...
Ama koministleri de sevmem...
|
|
1 ~ 58 gün
|
|
| |
fake hoca
|
jaja of opobo ® .iz demis ki: ha heyli hala hulada humbur heyli hip hop:)
soldan devam et... |
kafamı bozma jaja kızım
|
|
~ 58 gün
|
|
| |
büyükbaba
|
Ben de seni uyandırayım evlat, düşüncesi olmayan, beyni olmayan adamların düşünce önderleri olur...
Düşünen ve beyni olan insanların bir düşünce önderine filan ihtiyaçları yoktur..
Senin ki kolaycılığa kaçıyor, ee adamlar düşünmüş ben ne düşünecem dediğin sürece, senin yerine düşünenler olacaktır elbet...
Ekmeğin kaç lira olduğunu bilmez gelir sanal alemde tantana yaparsınız....
no control demis ki: burada bahsedilen düşünce önderlerinin hepsi öldü..ben de seni uyandırayım...
ama unutma ki dünyada hala ''bir hayalet dolaşıyor''..ete kemiğe bürünmesi de çok uzak değildir...
unutma ki ''imparatorluklarda çöker'' !!! |
|
|
1 ~ 58 gün
|
|
| |
no control
|
:))) sen gerçekmisin yahu..
düşünce önderi dediğimiz şey bir düşünceyi ilk olarak açıklayan bilimsel olarak altını dolduran kişidir....
çok sevdiğim bir söz vardır evlat
camla alma taharet yırttırırsın, cahille etme muhabbet fıttırırsın
|
|
~ 58 gün
|
|
| |
kwn©h
|
maşallah her geçen gün polat sayısı artıyo sitede...
|
|
~ 58 gün
|
|
| |