ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Faşizmin ayak sesleri!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

the truth fake :s
the truth fake :s
senin le uğraşacak vaktim yok ama artık dayanamadım
bi SUS allah aşkına jaja msn ne saçmalıksın....
klavyeyle olmaz bu işler janım!!!!!
 6   2 Temmuz 2008 11:27   mesajın adresini al  

no control
no control
yahu beni karıştırmayın...bilirkişi değilim ben...adamlar boşuna kitap yazmıyo...
sonra neden okuma yazma oranı düşük

bilirkişi insan tipi
 2   2 Temmuz 2008 11:29   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
en azından burda komünistçilik oynayanlar gibi değilsin......soru sorduk bi tane düzgün cevap veren çıkmadı.....komünizmi savunup komünizmi bilmemek bi de üstüne islamcı kesilmek değildir sanırım komünizm?
2 Temmuz 2008 11:31   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
obaa hamama dönmüş burası..

hanım benim çekirdeğimi getir..
2 Temmuz 2008 11:32   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
jaja sana bişe demiyorum kalıp kafalısın anlatsamda anlamassın ;) ama çok merak ediosan siyasal sistemleri
ahmet taner kışlalı _ siyasal sistemler siyasal çatışma ve uzlaşma
oku komunizm,sosyalizmii bunların dinle,kemalizmle ilişkilerini gayet açık senin bile anlayabilecegin bi dille anlatmış.. Hadi işe kaçar ben
 3   2 Temmuz 2008 11:34   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ahahah zaten anlatamıyacağını biliyodum.....hadi kaç sen:))
 1   2 Temmuz 2008 11:35   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
akp kadar faşist bir parti görmedim.
 1   2 Temmuz 2008 11:35   mesajın adresini al  

no control
no control
öncelikle komünistler insanların inançlarıyla uğraşmaz...herkesin inançlarında serbest olduğuna inanır...komünistlerin dinsiz olduğu kanısıda aslında yersizdir...bir çok dine inanan komünist mevcuttur...komünistler pozitif bilime inanır...bilimsel olarak bu konu muallak olduğundan bu görüşe mensup insanların buna inanmaması normaldir...yani komünist düşünceye sahip olduğunuz için illa ben allaha inanmıyorum demeniz saçmadır...aksine sizler herşeyinizi açık ve net olarak ortaya koymalısınız...
işi diyalektiğe dayandırmakta mümkündür...ancak bunu illlaki yaratılışa bağlamanız gerekmez...işin bu ucu insanların özelidir...
komünisteler şuanda din,in kullanılmasına karşıdırlar..bu yüzden akp ve düzen partilerinin dine bakışına karşıdır...unutulmamalıdır ki din kullanılacak ya da sömürülecek bir şey değildir...din bu değildir...
 5   2 Temmuz 2008 11:39   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
bir gazeteci hitlerin de seçimle geldiğini ve sorasında ülkedeki sosyalistleri ve solcuları sürgüne yolladığını sorada ırkçılığa başladığını ve ülkeni hem içinde savaş çıkarttığını hem de diğer ülkelere karşı savaştığını belirtti. akpde de tayyip seçimle başa geldi , sosyalistler ve solcular gözlatına alındı... umarım bundan sorası benzemez hitlere... umarım.
 1   2 Temmuz 2008 11:40   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
marks'ın bi cümlesi vardır..''dinler afyondur'' diye....hani dinlerin insanları aptallaştırdığı yönünde..hatam varsa düzeltelim....komünizmin dine bakışındaki bu olgudan dolayı dinsiz olarak niteleniyor sanırım....

benim sorduğum soru o değil...aynı anda hem islamcı yani dine öncelik tanıyan devlet yönetiminde hem de komünist olunabilir mi?

no control demis ki:
öncelikle komünistler insanların inançlarıyla uğraşmaz...herkesin inançlarında serbest olduğuna inanır...komünistlerin dinsiz olduğu kanısıda aslında yersizdir...bir çok dine inanan komünist mevcuttur...komünistler pozitif bilime inanır...bilimsel olarak bu konu muallak olduğundan bu görüşe mensup insanların buna inanmaması normaldir...yani komünist düşünceye sahip olduğunuz için illa ben allaha inanmıyorum demeniz saçmadır...aksine sizler herşeyinizi açık ve net olarak ortaya koymalısınız...
işi diyalektiğe dayandırmakta mümkündür...ancak bunu illlaki yaratılışa bağlamanız gerekmez...işin bu ucu insanların özelidir...
komünisteler şuanda din,in kullanılmasına karşıdırlar..bu yüzden akp ve düzen partilerinin dine bakışına karşıdır...unutulmamalıdır ki din kullanılacak ya da sömürülecek bir şey değildir...din bu değildir...
 1   2 Temmuz 2008 11:44   mesajın adresini al  

no control
no control
akp'den öncede solcu ve sosyalistler gözaltına alınıyordu...bu ilk değildi..ha sosyalist ve solcudan kastınız gözaltına alınanlar ise diyecek bişey yok...

souvereign jr. demis ki:
bir gazeteci hitlerin de seçimle geldiğini ve sorasında ülkedeki sosyalistleri ve solcuları sürgüne yolladığını sorada ırkçılığa başladığını ve ülkeni hem içinde savaş çıkarttığını hem de diğer ülkelere karşı savaştığını belirtti. akpde de tayyip seçimle başa geldi , sosyalistler ve solcular gözlatına alındı... umarım bundan sorası benzemez hitlere... umarım.
 1   2 Temmuz 2008 11:44   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Tarihe Dikkat

30 haziran 1934'te (Uzun bıçaklar gecesi) başkanlarını öldürtüp bu birlikleri ortadan kaldırdı. Kara Milisler de denilen Güvenlik Teşkilâtı (S.S.), önce Nazi subaylarının korunması için kurulmuşken, sonradan Almanya'da ve işgal altındaki ülkelerde dehşet rejimini sürdürdüler. Gestapo (gizli polis) ise, «aşağılık işlerle» görevlendirildi: Yahudilerin, direnenlerin tutuklanması ve işkence edilmesi v.b.

Adolf Hitlerin 30 Hazirandan Gecesi Saldırması Ve Dün Gerçekleşen olayın Tarihinin Yakın Olması Ne Kadar Manidar Degil mi ?
2 Temmuz 2008 11:44   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 37 - 48

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008