ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Faşizmin ayak sesleri!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

...!!onur
...!!onur
arkamdan kadın gibi dedikodu yapıp da burda adammış havalarına girme..o öyle pm atıp rahatsız etmeye benzemez ufaklık..şimdi kaybol..ve sana bi öneri onun bunun arkasına sığınma adam ol biraz.şahsiyetin olsun

arkandan konustugum he cnm sana kılız...bi 2 kişi de degil ;)sanada söledim zaten bu bir..bak ilk msjı da bn atmısım kimsenin arkasına da sıgınmamısım demek buda 2...Sen çok konusuyon ne bu çene la :D
 1   2 Temmuz 2008 11:09   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
ee yani noldu şimdi?:) ben onu anlamadım...kendi kendini ele vermişin...

arkadaşalrım ve ben sana kıl oluyoruz mesajın nerde...senin mesajlar nerde onları da alalım bi zahmet:)...ben koyamam zira seni yasakladım:)
2 Temmuz 2008 11:10   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
valla kullanıcıyı engelleyince bnm gönderdiklerim görülmüyo anladn engellemişin bni ondan yok :D buda kapak olsun ipuculu şeklini de istiyonmu .:D

gel usta jaja ya kapak
 2   2 Temmuz 2008 11:11   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
he islamcı komünist he sen vikvikleyedur biz da konuyu tartışalım...tohunç abin yokken de girme buralara sonra kim korur seni ufaklık?:)

...!!onur demis ki:
arkamdan kadın gibi dedikodu yapıp da burda adammış havalarına girme..o öyle pm atıp rahatsız etmeye benzemez ufaklık..şimdi kaybol..ve sana bi öneri onun bunun arkasına sığınma adam ol biraz.şahsiyetin olsun

arkandan konustugum he cnm sana kılız...bi 2 kişi de degil ;)sanada söledim zaten bu bir..bak ilk msjı da bn atmısım kimsenin arkasına da sıgınmamısım demek buda 2...Sen çok konusuyon ne bu çene la :D
2 Temmuz 2008 11:12   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
he islamcıyım he koministim ayrıca terorist ve faşistim bide nurcuyum .. Sanane ? :)
 3   2 Temmuz 2008 11:13   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
ayrıca terorist ve faşistim bide nurcuyum .. Sanane ? :)

Üçü Bayagı Uyumlu Olu
2 Temmuz 2008 11:14   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
tohunç abin yokken de girme buralara sonra kim korur seni ufaklık?:)

he ayrıca tohunçta bop ta abim bunada karıstın ya :D ee kaldı mı bişey ?
 2   2 Temmuz 2008 11:17   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
Ne şeriat ne Darbe.
Tam Bağımsız demokratik Türkiye.
Cumhuriyet rejimini koruyacak güçte bir gençliğiz.
Darbeciler ve Şeriatçılar bizim için aynı mesafede dir.
2 Temmuz 2008 11:17   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
kominist değil komünist:)..bu bir....boyundan büyük konulara giriyorsun bu iki:)....sana dün komünizmi sordum cevap veremedin pıstın kaldın bu da üç...:).....aynı anda hem islamcı hem komünist nasıl olunur?...bu da 4:))...

mal mısın? evet

...!!onur demis ki:
he islamcıyım he koministim ayrıca terorist ve faşistim bide nurcuyum .. Sanane ? :)
2 Temmuz 2008 11:19   mesajın adresini al  

...!!onur
...!!onur
boyla yaşla olmuyomuş demekki kızım gelmişin25 bilmem kaç yaşına hala görüslerini başkalarına hakaret etmeden sunamıyosun :D malmısın flan demicem gören anlıyo zaten..aksama kadar klavye başında rejimini yaymaya çalısıyosan he buda güzel :D

işim var.. ok ßye
 4   2 Temmuz 2008 11:21   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
gören de ülkedeki sorunları tartışıyorsunuz sanacak..

ben peş peşe yedi posta giderim oğlum..
 1   2 Temmuz 2008 11:23   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
laga luga yapma bana komünizm manifestosunu anlat,nedir ne değildir..dine bakışı nasıldır...hadi bekliyorum...aa yoksa bilmiyo muusn...hımm ben de öyle tahmin etmiştim zaten.....

yada bence en iisi sen sus cidden komünizmi bilen kişiler konuşsun...mesela no control gibi....ondan da biraz üslup erkan öğrenirsin hiç değilse...

...!!onur demis ki:
boyla yaşla olmuyomuş demekki kızım gelmişin25 bilmem kaç yaşına hala görüslerini başkalarına hakaret etmeden sunamıyosun :D malmısın flan demicem gören anlıyo zaten..aksama kadar klavye başında rejimini yaymaya çalısıyosan he buda güzel :D

işim var.. ok ßye
2 Temmuz 2008 11:26   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008