Can Dündar'ın konuşmasını dinlediniz mi bilmiyorum ama haklı bence... ergenekon ve kapatma davası güç gösterisine döndü ama iki tarafta zararlı cıkacak dedi. çok haklı ve açıkça yargıya güvenim kalmadı dedi. açık sözlülüğü takdire değer.
11 Temmuz 2008 23:03
souvereign jr.
kazanan tabi ki aydınlık Türkiye olacak...
suskun erik demis ki: Can Dündar'ın konuşmasını dinlediniz mi bilmiyorum ama haklı bence... ergenekon ve kapatma davası güç gösterisine döndü ama iki tarafta zararlı cıkacak dedi. çok haklı ve açıkça yargıya güvenim kalmadı dedi. açık sözlülüğü takdire değer.
1 Temmuz 2008 23:04
eti.cin
ozmn en kısa zmnda can dundar da yolcudur... ii demiş ama ...
1 Temmuz 2008 23:05
yerleyeksan
Can dündara günaydın diyorum üsküdarda sabah oldu
Yargıya güvenim kalmamışmış..
Romantik entel seni..
Günaydın..
SEN NEDEN ŞEMDİNLİ DAVASINDA BAŞSAVCIYI GÖREVİNDEN ALDIKLARINDA ortalıkta görünmedin..öyle ya o zaman..SEN PATAGONYADA YAŞIYORDUN.görevini yapan savcı BÜYÜK LOKMAYA GÖZ KOYMUŞTU.GENEL KURMAY BAŞKANI YAŞAR BÜYÜKANIT.
bu ülkeyi adam edecekler..ama bunu bu ülkeden kimse yapmayacak..AB kafamıza vura vura yapar..
1 Temmuz 2008 23:10
erik
Can Dündan bunu simdi fark ettim demedi. bir düşüncesini açıkladı. dün de olabilir yıllar öncede. yine de bunu bu kadar acıkca dile getirmesi önemli olan!
SEN NEDEN ŞEMDİNLİ DAVASINDA BAŞSAVCIYI GÖREVİNDEN ALDIKLARINDA ortalıkta görünmedin..öyle ya o zaman..SEN PATAGONYADA YAŞIYORDUN.görevini yapan savcı BÜYÜK LOKMAYA GÖZ KOYMUŞTU.GENEL KURMAY BAŞKANI YAŞAR BÜYÜKANIT.
Çünkü o savcı bir tetikçiydi. Önce Van Rektörünü ve yardımcısını elinde kanıt olmadan tutukladı ve yardımcının intihar etmesine neden oldu artından terörist ifadeleri nedeniyle dönemin Kara Kuvvetleri Komutanına saldırdı. tetikçiliği fark edilince de görevden alındıu ve bu 2 davada da iddia makamı haksız bulundu ve Şemdinli mağdurları da Yücel Aşkın da beraat ettiler. Olan savcının saldırısı sebebiyle gururu kırılan ve bu lekeyle yaşayamayan rektör yardımcısına oldu. Allah rahmet eylesin. Onun günahı ve vebali o tetikçi savcının boynunadır.
11 Temmuz 2008 23:24
psikolojik manyak
tam gaz sorup sorusturun sorgulayın a.q
1 Temmuz 2008 23:24
very liberal
suskun erik demis ki: Can Dündar'ın konuşmasını dinlediniz mi bilmiyorum ama haklı bence... ergenekon ve kapatma davası güç gösterisine döndü ama iki tarafta zararlı cıkacak dedi. çok haklı ve açıkça yargıya güvenim kalmadı dedi. açık sözlülüğü takdire değer.
akpye kapatma davası acılınca hıc ses yok,kendı savundukları ınsanlara dava acılınca yargıya guven kalmıyomus,,senın yargıya guvenıp guvenmemen yargı ıcın cok da onemlıydı sanki,,sen derken sana demıyorum arkadasım,can dindardan bahsedıyom
11 Temmuz 2008 23:29
erik
can dündan akp da o kadar sığ ki sadece bu olay için söyledi zaten:D güldürüyorsun beni yüzeysel arkadasım
1 Temmuz 2008 23:35
very liberal
bakmak ıstedıgın gıbı bakıyosun olaylara
1 Temmuz 2008 23:40
erik
ben mi sen mi
40 yıllık can dündarı can dindar yaptın be 2 dakkada.
ki sen beni her yanlış yazımımda uyaran insan
ayrıca hukuka güven anayasa mahkemesinin baskanlığına o yobaz insan getirildiginde bitmiştir!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20637
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.