ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Sıra kimde!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

aslan67
aslan67
ilk defa açıklıyorum sıra bende..yarın sabaha karşı odamın kapısını kırıp içeri dalacaklarını bildirdiler..
1 Temmuz 2008 22:50   mesajın adresini al  

comandante
comandante

anthony casso cesare demis ki:
CMK' nın MADDE 149 açık:

Soruşturma ve kovuşturma evrelerinin her aşamasında avukatın, şüpheli veya sanıkla görüşme, ifade alma veya sorgu süresince yanında olma ve hukukî yardımda bulunma hakkı engellenemez, kısıtlanamaz.

MADDE 148:

Müdafi hazır bulunmaksızın kollukça alınan ifade, hâkim veya mahkeme huzurunda şüpheli veya sanık tarafından doğrulanmadıkça hükme esas alınamaz.

Eğer olay bir hukuk devletinde olsaydı haklıydın ama bu olay hiçbir hukuk devletinde yaşanmaz. Hiçbir noktasından hukuki dayanağı olmayan, iddianame olmaksızın 155 kişinin gözaltına alınıp 45 kişinin 1 seneyi aşkın bir süredir hakim karşısına çıkmadan tutukevinde yattığından bahsediyoruz. hangi hukuktan yasalardan bahsediyorsun azizim
1 Temmuz 2008 22:52   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
aslan67 demis ki:
ilk defa açıklıyorum sıra bende..yarın sabaha karşı odamın kapısını kırıp içeri dalacaklarını bildirdiler..

ömer im dvd leri saklayasın:)))
 2   1 Temmuz 2008 22:52   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67

ömer im dvd leri saklayasın:)))

hassiktir be,var ya ev korsan dolu müebbet yerim ben:)
1 Temmuz 2008 22:53   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
ömer kapının arkasına ağır bişeyler koy , filmlerde genelde kitaplık yada piyano olur bu , yada bu gece çık başka biyerde yat, yada ne bileyim kaç uzaklaş hemen. dinleniyor olabilirsin. koşşş
1 Temmuz 2008 22:56   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
İyi de iddianame olsa göz altı olmaz ki artık:)) İddianame dava açılması için mahkeme ye sunulan dilekçe:)) tüm hazırlık soruşturması tüm bilgi toplama bu savcılık aşşamasında yapılıyor ifadeler alınıyor.

1 Temmuz 2008 22:57   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
aslan67 demis ki:

hassiktir be,var ya ev korsan dolu müebbet yerim ben:)

ya.)....hele hele uzakdoğu kökenli filmlerini yak derim(çin civarı yani:))
1 Temmuz 2008 22:59   mesajın adresini al  

yerleyeksan
yerleyeksan
Venedikli dilenci bir üstad şöyle demiş..

Köpekler istedi diye atlar Ölmez..

bende şöyle çeviriyim..Faşist köpekler istedi diye Atlar Ölmez..

Aşırı laik ve aşırı kemalistlerden olduğu belli olan bir üstad..Laiklik olmadan hukuk olmaz diyor..güya BABAYI bulurmuşuz. böyle olursa..

Bu ülke babayı zaten..Yiyor..tabi snei ayrı bir yere koymak lazım..TUZU KURU LAİK OLARAK..YANİ.

yani Faşist Kemalistler ve Laisizim paranoyakları.

ÜLKENİN İRADESİNE ANAYASA MAHKEMESİ İPOTEK KOYACAK.

SAVCI ''TÜRK HUKUK TARİHİNE GOOGLE DAVASI OLARAK '' GEÇEN belge ve dökümanlarla iddaname hazırlıcak ülkenin istikrarına çomak sokucak..sonrada kalkıp. HUKUK diceksin Demokrasi..diceksin Laiklik diceksin...Beynini kimnler yıkadıysa yarın güneşli bir gün Olucak..Umarım kurutma imkanı bulursun..Sizin gibiler yüüznden ülke laiklik düşmanlarıyla..hukuk düşmanlarıyla doldu..Tiksindirdiniz..insanları..sokaktaki vatandaşı..

1   1 Temmuz 2008 23:07   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
birinci birinci...(başlığa ithafen)
1 Temmuz 2008 23:08   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Bu ülke babayı zaten..Yiyor..tabi snei ayrı bir yere koymak lazım..TUZU KURU LAİK OLARAK..YANİ.

Beni tanımadan nasıl da bu kanıya varabiliyorsun gerçekten çok ama çok merak ediyorum. Evet Laikim eve Kemalistim evet ''Ne Mutlu Türküm Diyene'' demekten onmur duyuyorum. Ama bunları tuzum kuru olduğu falan için değil, daha güzel, daha huzurlu bir ülkede yaşayabilmek için söylüyor ve bunlara inanıyorum
1 Temmuz 2008 23:12   mesajın adresini al  

comandante
comandante
SAVCI ''TÜRK HUKUK TARİHİNE GOOGLE DAVASI OLARAK '' GEÇEN belge ve dökümanlarla iddaname hazırlıcak ülkenin istikrarına çomak sokucak..sonrada kalkıp. HUKUK diceksin Demokrasi..diceksin Laiklik diceksin...Beynini kimnler yıkadıysa yarın güneşli bir gün Olucak..Umarım kurutma imkanı bulursun..Sizin gibiler yüüznden ülke laiklik düşmanlarıyla..hukuk düşmanlarıyla doldu..Tiksindirdiniz..insanları..sokaktaki vatandaşı..

O dava tarihe kapatma davası olarak geçecek, aydınlanma davası olarak geçecek, ve o dava yobazların hukuka saldırısı olarak tarihe geçecek. Ama bazı yobaz ve geri kafalı beyinlere bir travma olarak gececek ve g.tlerinden nitelikler uydurup google youtube davası falan diyecekler. Her dönem olduğu gibi bu dönemde de ilerlemelere ve Kemalist devrime karşı çıkanlar olacaktır. O yüzden sizi kabullenirken sorun yaşamıyoruz
1 Temmuz 2008 23:15   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
SIRAYI SÖYLÜYORUM

1-comandante
2-jaja
3-deliveren
4-bigbang

yarın sabah bunları alıcaz sorguya
 1   1 Temmuz 2008 23:58   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 73 - 84

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008