ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Sıra kimde!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

tine®©in
tine®©in
sen kendi doğrularını gerçekmiş gibi sunuyorsun ya, biz sununca mı kötü oluyor, ayrıca defalarca söyledim buraya yazdıklarım benim doğrularım objektiflik iddiam olmadı, sıkışınca sığıncak kapı verdim size işte okulumu öne sürerek fena mı paso odtülüsünüz deyip sıyrılırsınız en azından cemkirmessiniz sıkıştınız diye. sana göre senin bakış acından bakmayan hiç kimse objektif değil ki senden farklı olan ne doğru söyler ne de objektif olabilir. benim nazarımda hakaret edilmeye bile değmezsin kendi capımda hakaret ettiğim filan yok, boşa çaba sabaha kadar tenis maçı gibi oynarız böyle ilerleme olmaz, faydası da olmaz bakış acısı farklılığı, ben seni anlıyorum ama merak etme, sevmediğim bakış acılarından kendi bakış acımı siyasi duruşumu kıyasıya eleştirmişliğim bile var. ayrıca her ne kadar kendi bakış acımla yazsam da icersinde doğruluk payı olan şeyler ve kolay kolay yalanlayamaz kimse:) neyse size kolay gelsin,calıp oynayın meydan sizin

deliveren demis ki:
kaldıki en azından akademik eğitimini aldım olaylara biraz daha objektif bakmam normal.

Ama Tersini İspat Ediyorsun

bazıları gibiayrıca odtülüyüm her eşyi bilirim demek mi at gözlüğü her şeyi ideolojik bakış acısıyla ele alıp tamamen subjektif olmak mı at gözlüğü otur tekrar düşün tabi yapabiliyorsan.

Cevap Vermemiş Sadece Hakaret Etmişsin Aklınca(!)

hane akpliler takiyyeciyse senin yaptığında takiyye. bana göre hepsi aynı, iktidara gelen koltuğa oturan politikaya bulaşınca en koyu marksist bile çürük sistemin parçası olur, ayak oyunları ve bok atmalarla dostlar alışverişte görsün misali bir gölge oyunu

Sana Göre Öyle olabilir.Ama Bunu Gerçek Diye Sunma :)

hala bekliyorum etiketle madem at gözlüğüm var, sen şusun de, liberal miyim soros cocuğumu pis marksist mi takiyyeci yobaz mıyım yoksa, ne idüğü belirsiz serseri mi?

Ne Mal Oldugunu Senin Bulabilecegini Tahmin Ediyorum.Malum Odtülüsün.Hepimizden Bilgilisin
1 Temmuz 2008 20:13   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren

sen kendi doğrularını gerçekmiş gibi sunuyorsun ya, biz sununca mı kötü oluyor

Odtülüym Bilgiliyim Diyen Dolaşıp İşi Boş Uzun Satırları Yazan Kişinin Söyledigine Bakın Hele

size işte okulumu öne sürerek fena mı paso odtülüsünüz deyip sıyrılırsınız en azından cemkirmessiniz sıkıştınız diye.

Sıkışmayan Adam Ben Hepinizden Bilgiliyim Ben Odtülüyüm Der Öyle mi ?

sana göre senin bakış acından bakmayan hiç kimse objektif değil ki

Senin Hüsn-ü Kuruntun

benim nazarımda hakaret edilmeye bile değmezsin kendi capımda hakaret ettiğim filan yok, boşa çaba sabaha kadar tenis maçı gibi oynarız böyle ilerleme olmaz, faydası da olmaz bakış acısı farklılığı, ben seni anlıyorum ama merak etme, sevmediğim bakış acılarından kendi bakış acımı siyasi duruşumu kıyasıya eleştirmişliğim bile var. ayrıca her ne kadar kendi bakış acımla yazsam da icersinde doğruluk payı olan şeyler ve kolay kolay yalanlayamaz kimse:) neyse size kolay gelsin,calıp oynayın meydan sizin

Hayret Bir Odtü Yaygarası Koparmadın :).Ayrıca Seni Kale Almıyorum Gibi 10 Yaşındaki Çocukların Bile Artık Kurmadıgı Cümleleri Odtülü Ve Bilgili Bir ADamın Kurması da İlginç
 1   1 Temmuz 2008 20:19   mesajın adresini al  

deliveren
deliveren
Jaja Lütfen Arkadaşa Saldırma.Kapasitesi Tek Kişi :)
1 Temmuz 2008 20:20   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
he canım he, kaale almıyorum değil kaale almak gereksiz, bir yere varılmaz,adamına göre muamele işte be canım, sen argümanla gelmişsin gibi fikir beyan etmiyorsun diyorsunbi de. ayrıca sana göre içi boş işte herkese göre değil. olayları o anki şartlara göre değerlendirceksin, ayrıca ne kadar sizin göze aldığınız kadar da önemsemiyorum kantin platformunu genelde eğlence çok ciddi yazdığım zamanlar nadir. hayat burdan ibaret değil burdan yazınca da bir şey değişmeyecek, böle her dediğimi ciddiye alanlar cıkınca daha da zevkli oluyor inan. ayrıca odtülü değilim odtü mezunuyum an itibariyle, kelimelerini dikkatli cek madem ciddi ciddi yazıcaksın. bana sadece izin verdiklerim laf sokabilir boşa kasma, mevlana felsefesi lafa bak söyleyene bak:) jajayla beraber gözardı edildiniz , arkamdan konuşmayı şanınıza yakıştıramazsınız umarım, zira gerçekten cevap vermeye değmez size, bu kadar kapalı olan birine hiç bir şey anlatılmaz. siyasi görüş siyasi çizgi ideoloji kişiliğin bir parçasıdır kişiliğin tamamı değil, eğer kişiliğin tamamı haline geldiyse şapkayı öne koyma vakti gelmiştir, kraldan çok kralcılık hayra alamet olmaz pek. ha şimdi nie cevap verdim can sıkıntısı işte, çoğu zaman olduğu gibi. saygılar siz devam edin, nasılsa adamdan saymıyormuşsun cevap vermeye değmem ben zaten.

deliveren demis ki:

sen kendi doğrularını gerçekmiş gibi sunuyorsun ya, biz sununca mı kötü oluyor

Odtülüym Bilgiliyim Diyen Dolaşıp İşi Boş Uzun Satırları Yazan Kişinin Söyledigine Bakın Hele

size işte okulumu öne sürerek fena mı paso odtülüsünüz deyip sıyrılırsınız en azından cemkirmessiniz sıkıştınız diye.

Sıkışmayan Adam Ben Hepinizden Bilgiliyim Ben Odtülüyüm Der Öyle mi ?

sana göre senin bakış acından bakmayan hiç kimse objektif değil ki

Senin Hüsn-ü Kuruntun

benim nazarımda hakaret edilmeye bile değmezsin kendi capımda hakaret ettiğim filan yok, boşa çaba sabaha kadar tenis maçı gibi oynarız böyle ilerleme olmaz, faydası da olmaz bakış acısı farklılığı, ben seni anlıyorum ama merak etme, sevmediğim bakış acılarından kendi bakış acımı siyasi duruşumu kıyasıya eleştirmişliğim bile var. ayrıca her ne kadar kendi bakış acımla yazsam da icersinde doğruluk payı olan şeyler ve kolay kolay yalanlayamaz kimse:) neyse size kolay gelsin,calıp oynayın meydan sizin

Hayret Bir Odtü Yaygarası Koparmadın :).Ayrıca Seni Kale Almıyorum Gibi 10 Yaşındaki Çocukların Bile Artık Kurmadıgı Cümleleri Odtülü Ve Bilgili Bir ADamın Kurması da İlginç
1 Temmuz 2008 20:30   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
ayrıca ne kadar sizin göze aldığınız kadar da önemsemiyorum kantin platformunu,özür ne kadar gereksiz olmuş başka bir şeyle uraşıom hem de yorgunluk var siz takılın gençler, verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilemiyorum:)
1 Temmuz 2008 20:42   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
bence sıra jaja'da..
 2   1 Temmuz 2008 21:01   mesajın adresini al  

comandante
comandante

bipolardisorder demis ki:
Daha dün gece AKP li Melih gökçeği ahbap çavuş ilişkisi içerisinde sorguya çekiyor..bugünde böyle yazmış:)

Laiklikmi elden gidiyor Hukuk mu?

LAİKLİK...ŞEYİMDE DEĞİL!!

Hukuk için..savaşılır.

laiklik olmadan demokrasi olmaz demokrasi olmadan hukuku da BABAYI bulursun...
 2   1 Temmuz 2008 22:18   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Deliveren o Odtülü de sen ne ayaksın peki:)
1 Temmuz 2008 22:23   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Jaja ile Comandanteyi alırlarsa bana özelden ulaşsınlar cep numaramı vereyim göz altında avukatları olurum. Ortakantin 5 bin mesajı geçen üyelerine bu ayrıcalığı sağlıyor:))
1 Temmuz 2008 22:25   mesajın adresini al  

***jano***
***jano***
hoop ne oluo:D
1 Temmuz 2008 22:26   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
anthony casso cesare demis ki:
Jaja ile Comandanteyi alırlarsa bana özelden ulaşsınlar cep numaramı vereyim göz altında avukatları olurum. Ortakantin 5 bin mesajı geçen üyelerine bu ayrıcalığı sağlıyor:))

ciddi mi:)

halka hizmet Hakka hizmettir
1 Temmuz 2008 22:26   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Ciddi tabi , her kim olursa , bana bir telefon açsınlar , olay yerine yıldırım beyazıd gibi gelirim.
1 Temmuz 2008 22:27   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008