aynı şey onlara yapılırken kimse ses cıkarmadığı için susma sırasının kendilerine geldiğini düşünüyorlardır muhtemelen. etme bulma dünyası işte. de nereye kadar kısasa kısas be, yazık günah
bigbang demis ki: demokrasi ve özgürlük çığırtkanı dtpli ödpli ve akpliler nerde..
insanların gözaltında giden özgürlükleri değil mi
savcılar şüphelilerin haklarını neden uygulamıyor cmkya göre.
neden tutanağa geçirilmiyor bu kişilerin ifadeleri..
1 Temmuz 2008 19:31
souvereign jr.
keşke dtplileri de böyle toplasalar asıl suçlu onlar. pkk ile işbirliği içindeler. halbuki bu insanlar akp aleyhine birkaç cümle sarfetti diye , yok tuvaletinde silah bulunmuşmuş , yok gizli belgeler ele geçirilmişmiş. onların koymadığı ne malum. ben de worde yazarım bi yazı al sana gizli belge ozaman gel beni de tutukla...
1 Temmuz 2008 19:32
comandante
Sırada Yalçınkaya'dan önce alınacak çok insan var. İşte bugün adları çok sık anılan Aydın DOĞAN Ertuğrul ÖZKÖK Tuncay ÖZKAN gibi isimler var. Ardından AKP'nin hukuki beceriksizliklerini yüzüne vuran Sabih KANADOĞLU var. 31 Ağustos'da emekli olacak Yaşar BÜYÜKANIT var. Ve belki de en korkunç senaryo olarak ulusalcıların en çok güvendiği ve sevdiği isim olan Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin Son Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer var....
11 Temmuz 2008 22:04
comandante
souvereign jr. demis ki: keşke dtplileri de böyle toplasalar asıl suçlu onlar. pkk ile işbirliği içindeler. halbuki bu insanlar akp aleyhine birkaç cümle sarfetti diye , yok tuvaletinde silah bulunmuşmuş , yok gizli belgeler ele geçirilmişmiş. onların koymadığı ne malum. ben de worde yazarım bi yazı al sana gizli belge ozaman gel beni de tutukla...
Ne DTP'liler ne AKP'liler ne de başkaları. Hukuki olmayan, edep adaba uyugun düşmeyen gözdağı vermek amacıyla yapılan tüm hukuksuzluklara saldırılara karşıyız... Ama aynı duyarlılığı tüm insanlardan beklemekte hakkımız
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20626
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.