ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Hurşit Tolon gözaltına alındı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

tine®©in
tine®©in
bi de şöle bişi var tutuklama emrini içişleri mi vemriş direkt olarak, başsavcısı yargıçı var, tutuklayan emniyet. bi de lan biz ABD olmasa napardık bilmiyorum, canını sıkan oldu mu abd uşağı, acıklayamadığın yada üstünü örtmek istediğin olay oldu mu kesin ABD'nin işi, bu ABD ne kadar boş beleş bir ülkeymiş anam, işi gücü bırakmış paso bizle uğraşıyor cık cık koskoca ABDye yakışmıyor bu hareketler. düşünce fakiriyiz de neyse
1 Temmuz 2008 14:31   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Arkadaş ben hukukçuyum benden sağlam bilirkişisi yok bu işin kantinde. Ben de söylesem kimse dinlemiyor:))
1 Temmuz 2008 14:36   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
gözlatına alınarak adamların isimlerini lekelemeye çalışıyolar ama AKPlilerin hepsi zaten kara lekeli. :) önce kendi lekelerini temizlesinler...
1 Temmuz 2008 14:38   mesajın adresini al  

paslı eyfel
paslı eyfel
hrkes bu ülkeyi kurtarma derdinde ağam neden biz de bişeyler yapmıyoruz

evladım bırak onları kurtara dursunlar biz kıçımızı şu sefaletten kurtaralım da nasılsa vatan sevdalıları(!) çok bu ülkede

iyide ağam hep bizim kıçımız yanıp duruyor vatan dediğin üstünde şu açlıktan kokan nefesimizle ihya ettiğimiz toprak değilmidir!

senin leş kokulu susuzluktan yarılmış toprağını düşünen mi var garip oğlan
onlar vatan kurtarmada vatan anladın mı

vatandan sayılmazmıyım ben ağam

yok

neden

sen aşa muhtaç bir aç, iş istersin aş istersin sen sadece vatandAŞsın

bırak o gazeteyi de su getir ekmek kaskatı olmuş suya banalım.

OKUDUĞUMUZU ANLADIKMI CEVAP VERELİM

1- ağa kaç darbeye maruz kalmış olabilir.
2- çoban olduğu rivayet edilen çocuk açmıdır
3- vatan kurtarılmışmıdır
4-ağa ile çobanın açlığı vatan sevdalılarının şeyindemidir. açıklayınız

1   1 Temmuz 2008 14:44   mesajın adresini al  

hiyelk@r
hiyelk@r
bu yaşanan olayda kendine medyada yapılan manipülasyonları gözden kaçırmamak lazım. şimdi, daha önce farklı nedenlerden iktidar kuvvetlerle ters düşmüş sabah ve star gibi günlük gazetelerinin akıbetini az çok biliyoruz. el değiştirmeler sonrası yaşanan kopuşlar, anlık manevralar vs vs.
ama bence en büyük dönüşü kesinlikle bu tarz kurumlar değil, hürriyet ve kanadı altında topladığı medya grubu yapmıştır.
sahibi çok sevgili iş adamlarına, el attıkları yönetimlere sormak istediğim bi soru var?
lan ne değişti ki bi dönemde 360 derece dönüş yaptınız ?
ihale kaynaklarınız mı kurudu ?
süper eğlenceli, hayvanlı, çıplak kadınlı fotoğraf basmaktan vazgeçip bu ülke derdine düşmüş ayakları ne ?
bi de, akıllı vatandaş bunu yer mi ?
 1   1 Temmuz 2008 16:02   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
ölen ölür kalan sağlar bizimdir.
1 Temmuz 2008 16:18   mesajın adresini al  

comandante
comandante
1 Temmuz 2008 16:54   mesajın adresini al  

comandante
comandante
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı tutuklamalardan haberdar olmadığını açıklıyor. Ayrıca tutuklama kararı 2 gün önce alınmasına rağmen infazı için 2 gün bekleniyor ve AKP Kapatma davasının sözlü iddianamesinin açıklanacağı gün yapılıyor.

Sırada tutuklanması muhtemel isimler anılıyor ve bu isimler gerçekten Türkiye'nin yapı taşı isimleri....
1 Temmuz 2008 16:57   mesajın adresini al  

dj recep inthe house
dj recep inthe house
off amk 16 ay olup daha iddianamasesi olmayan bi şeyden kac kısıyı aldılar yıne bunlar yaaa muhalefeti tek tek tıopluyoo akepeee
1 Temmuz 2008 17:10   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
sivas yangınında hala soruşturma yapılmamış 15 yıldır.şimdi yapılan gözaltına bak.
hukukçu olarak hukuk siteminden nefret ediyorum..
 1   1 Temmuz 2008 17:25   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
demokrasi ve özgürlük çığırtkanı dtpli ödpli ve akpliler nerde..
insanların gözaltında giden özgürlükleri değil mi
savcılar şüphelilerin haklarını neden uygulamıyor cmkya göre.
neden tutanağa geçirilmiyor bu kişilerin ifadeleri..
 1   1 Temmuz 2008 17:27   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
1 Temmuz 2008 18:01   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  12  13  14  15  16  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 169 - 180

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008