ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Enteresan Türban Reklamı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa      şu anda 145 - 147

integral_06
integral_06
resım herseyı acıklamıyor zıra resımler yada sekıller bıseyler acıklasaydı sana tonlarca turban basortusu vs... takmayanların resımlerını bulup koyabılırdım neyse sorun bu degıl sorun ozgurluge mudahale etmek turban bır dını ınanc olabılır kı bence oyle bı sıyası sımge olabılır artı tarz olabılır yanı bu kımseyı ılgılendırmez ben sevıyorum takıyorum muslumanda degılım dese bırı ne dıyebılırsın kı bence dememlıyız bızene bugun unılere sıyası sımge dıyerek sokulmuyorlar bugun okullarda ulkuculerın sımgesı bıyıkla gezen ogrencı hoca dolu tuhaf yanı amac sıyası bır yasaklama getırmek degıl !!! bence sınıfsal ozgurluk bunlar kımı bıkını gıyemez ozgurluk der kımı turban takamaz ozgurluk der yanı benım ozgurlugum senın ozgurlugun gecın bunları artık ozgurlugu savunmaya baskasına karısmayarak baslayabılırsınız tabı yerse !!!
22 Temmuz 2008 17:22   mesajın adresini al  

deniz_can
deniz_can
valla süper fotograflar.

bizim okulda bi kzı vardı banimle tokalaşmazdı harammışız
arkadaşımla çıkmaya başladı.
birgün gittiğimde kızla oglanı banyoda gördümm
demek ona haram değil..
 1   22 Temmuz 2008 17:44   mesajın adresini al  

wahshe
wahshe
aha bi türban başlığı daha..gene birileri çıkıp ülkeyi kurtaracak desene :)
22 Temmuz 2008 17:48   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa      şu anda 145 - 147

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008