tecavüzün en cok yasandıgı ülke oldugunu neye dayanarak söyleyebiliyorsunki? kime göre neye göre, istatistik isteriz! :-Pp
1 Temmuz 2008 23:49
eti.cin
ayrıca bu reklamcı arkadasın detan sınekkovan dan haberı yok galıba =)
arkadas için rahat olsun detan açığı koruyor=))))
11 Temmuz 2008 23:51
very liberal
ayrıca karnavaldan bahsetmıyom,ısvıcrede yasayan arkadasım anlattı,,orda sex festıvallerı oluyomus,,carnavaldan daha beter
1 Temmuz 2008 23:51
erik
oturup bunları mı konusuyorsunuz:D
1 Temmuz 2008 23:53
republic army
Arkadaşım:
işinize gelince, kendi inandığınız şeyleri söylerken istatistiğe ve kaynağa nedense hiç ama hiç ihtiyç duymuyosunuz. ama biz bi gerçği ortaya koyunca çemkiriyonuz.
madem öyle bize anlatılanlar yalan mı? 1. derece tanıklardan dinlediklerimi. yol ortasında kocasının yanından karısını kapıp götürmeye çalışanlar, yol ortasında tecavüz edenler. hadi heopisni geçtim. neden 4 er karısı var bu deyyusların.
hepsini geçtim
küpeli adama cevap vermem ben. bakma boş bulundum;)
psikolojik manyak demis ki: n.o.i.e.s.iz
tecavüzün en cok yasandıgı ülke oldugunu neye dayanarak söyleyebiliyorsunki? kime göre neye göre, istatistik isteriz! :-Pp
1 Temmuz 2008 23:53
republic army
sen niye gitmedin?
ulan tecavüzle ikisi bir mi?
very liberal demis ki: ayrıca karnavaldan bahsetmıyom,ısvıcrede yasayan arkadasım anlattı,,orda sex festıvallerı oluyomus,,carnavaldan daha beter
11 Temmuz 2008 23:54
souvereign jr.
merak etme seninde kafanda filler s*kişiyordur...
very liberal demis ki: ayrıca karnavaldan bahsetmıyom,ısvıcrede yasayan arkadasım anlattı,,orda sex festıvallerı oluyomus,,carnavaldan daha beter
21 Temmuz 2008 23:54
very liberal
sen niye gitmedin?
ulan tecavüzle ikisi bir mi?
public sexe karsıyım:)ikincisi o ulkelerde sex aldı başını gıdıyor,,tecavuz ıhtıyacı yok tabi,,normal yapılan fuhusu karsılastırırsan arabıstanı 1bıne katlar avvrupa ulkelerı,,
1 Temmuz 2008 23:56
very liberal
sadece fikirlerımı soluyorum kafamda fil fln yok,,ayrıca herhangı bırseyde s....kismıyor
1 Temmuz 2008 23:59
republic army
public sexe karsıyım:)ikincisi o ulkelerde sex aldı başını gıdıyor,,tecavuz ıhtıyacı yok tabi,,normal yapılan fuhusu karsılastırırsan arabıstanı 1bıne katlar avvrupa ulkelerı,,
dimi grup sekse karşyız yaşasın kadınlara zorla, bıçakla tecavüz, tecavüzden sonra öldürmek, sapıkça tehditlerle hayatını karartmak...
zihniyetinle grup seks yaparım, zihniyetin, bizm 8 kişilik odanın cinsel objsi olur
seviye kalmad başlıkta ama olsun
12 Temmuz 2008 00:01
souvereign jr.
seviye kalmad başlıkta ama olsun
arkadaşın da istediği oydu zaten. başardı da.
2 Temmuz 2008 00:02
very liberal
n.o.i.e.s.iz demis ki: public sexe karsıyım:)ikincisi o ulkelerde sex aldı başını gıdıyor,,tecavuz ıhtıyacı yok tabi,,normal yapılan fuhusu karsılastırırsan arabıstanı 1bıne katlar avvrupa ulkelerı,,
dimi grup sekse karşyız yaşasın kadınlara zorla, bıçakla tecavüz, tecavüzden sonra öldürmek, sapıkça tehditlerle hayatını karartmak...
zihniyetinle grup seks yaparım, zihniyetin, bizm 8 kişilik odanın cinsel objsi olur
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20622
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.