ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Enteresan Türban Reklamı

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

souvereign jr.
souvereign jr.
kıvanç demin uyuyacaktı, bence kabusunda türbanlı gördü :)
1 Temmuz 2008 00:36   mesajın adresini al  

kwn©h
kwn©h
rüyama sokmam her şeyi ve herkesi :)

sardık yine kantine uyku falan yalan oldu ama şimdi yatıp uyuyorum...

iyi geceler herkese :)
1 Temmuz 2008 00:38   mesajın adresini al  

psikolojik manyak
psikolojik  manyak
alice kendi alemınde demis ki:

yorumumu kişisel algılama savunmak zorunda değilsin ortaya söylüyorum ama:

müslüman olmayınca arkadan elini daldırma hakkı mı varmış

zaten bu ancak bir müslüman erkek için sınırdır ki müslüman erkek bunu yapabilir miymiş.

çürük... ama uygulamalar da bu tür tuhaflıklarla dolu bi yandan

kim uydurduysa bu hikayeyi ne rezil adammış. başörtüsü iffet sembolü olarak bir dönem kullanılmış olabilir mantıklıdır ama el daldırma falan.. hadi ordan..

yok kisisel algılamıyorum. ''el daldırma'' olayı geciyordu yanlıs hatırlamıyorsam. bir nevi sözlü ya da baska bir yere fiziksel taciz de olabilir, bayagı bayagı eski hikaye orada yasananları görmem mümkün degil :-)
1 Temmuz 2008 00:53   mesajın adresini al  

elcin_kn
elcin_kn
türbanlı olmayanların halini düşünemiyorum her tarafmdan tükürükler salyalar saçma,,
1 Temmuz 2008 02:02   mesajın adresini al  

very liberal
very liberal
lolipop benzetmesını karpuz uzerındede uygulayabılırız,kesılmemıs karpuz saglam,kesilınce bozar kokar sınekler ucusur,,bu yönden mı degerlendırılmıs acaba ,ilginc bır dusunce gerckten,,
1 Temmuz 2008 05:48   mesajın adresini al  

erik
erik
karpuzda türbanlı meyvelerimizden yani:D benzetmelere gelin ya!
valla ben çok duydum erkeklerin abi acaba şu çarşafın altında ne var, türbanını açsa nası olacak tarzı konuşmalar yaptıklarını.
1 Temmuz 2008 07:44   mesajın adresini al  

glikoz
glikoz
iğrenç.
1 Temmuz 2008 08:19   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
lafı ağzımdan aldın:))

alice kendi alemınde demis ki:
birgün müslüman bir kadın pazara gider, pazarda kimligi bilinmeyen bir şüpheli, kadına arkadan elini dalırır. kadın adama öfkeyle bakıp müslüman oldugunu söyleyince adam ''nerden bileyim müslüman oldugunu'' demiş..

yorumumu kişisel algılama savunmak zorunda değilsin ortaya söylüyorum ama:

müslüman olmayınca arkadan elini daldırma hakkı mı varmış

zaten bu ancak bir müslüman erkek için sınırdır ki müslüman erkek bunu yapabilir miymiş.

çürük... ama uygulamalar da bu tür tuhaflıklarla dolu bi yandan

kim uydurduysa bu hikayeyi ne rezil adammış. başörtüsü iffet sembolü olarak bir dönem kullanılmış olabilir mantıklıdır ama el daldırma falan.. hadi ordan..
1 Temmuz 2008 09:35   mesajın adresini al  

kazma tohunç
kazma tohunç
reklam çok yaratıcı bence :)
1 Temmuz 2008 09:36   mesajın adresini al  

astiyag_keyaksar
astiyag_keyaksar
bence bu konuları çok uzatıyoruz.
1 Temmuz 2008 10:08   mesajın adresini al  

tine®©in
tine®©in
reklamlar genelde ülke bazlı olmaya başladı zaten, ülkedeki hedef kitlesine ulaştıysa başarılıdır, biz hedef kitlesi değiliz beğenmememiz o yüzden normal, bize göre ters mesajlar icerebilir ama cekildiği ülkedekiler bizim kadar fesat olmayabilir, belki de amaç herkesi islami kurallara göre kapanın demek değil dekararsız olanları etkilemektir. belki de o ülkede cidden kapananlara daha farklı yaklaşılıyordur. belki de amaç topitop reklamı yapmaktır.olabilir yani neden olmasın peşinen infaz ettik gitti:)
1 Temmuz 2008 15:07   mesajın adresini al  

very liberal
very liberal

suskun erik demis ki:
karpuzda türbanlı meyvelerimizden yani:D benzetmelere gelin ya!
valla ben çok duydum erkeklerin abi acaba şu çarşafın altında ne var, türbanını açsa nası olacak tarzı konuşmalar yaptıklarını.

bende erkegım ama hıc ole carsaflı turbanlı karıların orasını burasını merk etmedık,daha cok mını etek gıyıp dar pantalon gıyen kızların orasını burasını erkekler daha cok gozune kestirir..ve merak duyar:)
 1   1 Temmuz 2008 23:16   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  9  10  11  12  13  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008