yok o değilde..mantık saçma..sonuçta bu lolipop denen zımbırtıyı öyle paketinde dursun diemi üretmişler....2.mantık hatası her lolipop paketlidir...3.lolipop yalanmaz..dondurma mı bu...
kadına verilen değerden pay biçin artık...buna inanıpta kapanan oluyosa da ben onun aklına şaşarım...
30 Haziran 2008 23:26
frnz/ ...
türkiyede'de bir baş örtü sü reklamı var markayı hatılamıyorum şu an
sloganları : giyinmek güzeldir
sanki biz çıplak geziyoruz!
az biraz bu işin içinde olan adam bunu çok başka yerlerede istediği gibi çeker...
benim içinde gözümde o sinekler dişi ve lolipop erkek,buda çok eşliliği fotoğraflar benim düşüncemde ve bunu hazırlayan adam rengini belli etmiş olur ucundan olsada...
birde şöylesi var ki,sen kendini bir sinek gibi mi görüyosun?
jaja of opobo ® .iz demis ki: yok o değilde..mantık saçma..sonuçta bu lolipop denen zımbırtıyı öyle paketinde dursun diemi üretmişler....2.mantık hatası her lolipop paketlidir...3.lolipop yalanmaz..dondurma mı bu...
kadına verilen değerden pay biçin artık...buna inanıpta kapanan oluyosa da ben onun aklına şaşarım...
30 Haziran 2008 23:31
psikolojik manyak
jaja of opobo ® .iz demis ki: yok o değilde..mantık saçma..sonuçta bu lolipop denen zımbırtıyı öyle paketinde dursun diemi üretmişler....2.mantık hatası her lolipop paketlidir...3.lolipop yalanmaz..dondurma mı bu...
senin mantıgınla gidecek olursak.. lolipop öylece paketinde dursun diye üretilmez, zamanı gelince acılıp yalansın diye üretilir. yalandıktan sonra erir biter ve bir daha kimse yalayamaz. yani zaman kavramı var ortada, farklı bir durum.
''her lolipop paketlidir''
evet öyledir, zamanla acılır...
''lolipop yalanmaz''
kisisine göre degisir, kimi yalar kimi emer kimi ısırarak yer.
tamam ya bu kadar, fazla irdelememek gerek fazla cıvıklasıyor :D
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/20622
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.